İkizler Burç Yorumları 5 Aralık 2022

İkizler burcunun 5 Aralık 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 5 Aralık 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 5 Aralık 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 5 Aralık 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 5 Aralık 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 5 Aralık 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

En kötü günlerinizde bile büyük bir flört halindesiniz ve bugün enerji seviyeniz o kadar yüksek ki, bir anda şarkı söylemek ve dans etmek isteyebilirsiniz! İnsanlara gerçekten nasıl hissettiğini göster!


5 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu, takip etmek için harika bir gün: rahatlayın ve işlerin kaymasına izin verin.


5 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bu sabah, Boğa burcunun ayı güneş enerjisi on ikinci evinizdeki Uranüs ile aynı hizaya geldiğinde, aklınız bazı şok edici sonuçlara varabilir. Yıldızlar ruhunuzu boşaltmanıza yardımcı olmak için hizalanırken, rastladığınız herhangi bir bilinç akışıyla savaşmamaya çalışın. Olumsuzluk veya inançsızlıkla karşılaşırsanız perde arkasından çalışmayı seçerek, bu akşam Luna Satürn’le karşı karşıya geldiğinde, başkalarının direnişinin iyimserliğinizi alt üst etmesine izin vermemeye çalışın. Ay ve Neptün arasındaki yumuşak bir bağlantı, mistik doğanızı ortaya çıkaracağından, yatmadan önce sağlam bir meditasyon seansı yapmaya çalışın.


5 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın yine baharatlı enerji için kemerlerinizi bağlayın, ancak bu iki yoldan biri olabilir, İkizler. Gezegen yöneticiniz, zihinsel Merkür, güneş yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzünde dans edecek ve Büyük Benefic olan kudretli Jüpiter’in yanında olacak. Hayatınız için, özellikle de romantik hayatınızı nasıl inşa etmek istediğinizle ilgili geniş ve parlak fikirleriniz olduğundan, bu sizi oldukça coşkulu yapabilir. Ancak bulutlarda kaybolmamaya veya bir peri masalına kapılmamaya dikkat edin. Eşsizinizle eğlenin ama yıldızların arasında savrulmayın.


5 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sakin kalmaya çalış, İkizler. Boğa burcundaki yücelmiş ay, Boğa burcunda geri giden Uranüs’le ve Kova burcundaki Satürn’le kare açı yaptığında içsel olarak ne kadar düzensiz veya karışık olabileceğinize şaşırabilirsiniz. Sonraki adımlarınızı anlamaya çalışmak, bu geçişler sırasında zorlu bir iştir. Belirsiz, öngörülemez ve özellikle kararsız hissedebilirsiniz. Bir sonraki adımınızı belirlemeye çalışırken, bu geçişler sırasında aklınıza ne geliyorsa onu takip etmelisiniz. Neleri keşfedebileceğiniz veya yapabileceğiniz konusunda açık fikirli olun. Yeniliğinizin nereye götürdüğüne şaşırabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.