İkizler Burç Yorumları 26 Aralık 2022

İkizler burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 26 Aralık 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 26 Aralık 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün yaratıcı projelerinizle ilgilenin ve kelimenin tam anlamıyla alev alıp yardım için çığlık atmadığı sürece diğer her şeyi görmezden gelin. İnkar edilemeyecek bir vizyonunuz var, bu yüzden onu hayata geçirin!


26 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Cazibeniz bugün çok etkili olacak — büyük bir randevu için harika bir gün.


26 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Güney Ay Düğümü Kayron ile dengesiz bir açı oluşturduğundan, bugün çok fazla insanın yardımınıza ve ilginize ihtiyacı olduğunu hissedebilirsiniz. Bu arada, Kova ayı sizi başkalarına yardım etmek için ilham verecek, ancak Luna ve Satürn arasındaki kozmik bir ittifak size önce ihtiyaçlarınıza öncelik vermenizi hatırlatacak. Bu titreşimlerin tamamı sağlıklı sınırlar uygulamakla ilgilidir, bu nedenle ihtiyaç duyulan yerlere çizgiler çekmek konusunda kendinizi suçlu hissetmeyin. Gün sona ererken ve ay Balık burcuna geçerken bir değişim fark edeceksiniz, bu da önümüzdeki iki gün boyunca, özellikle profesyonel konular söz konusu olduğunda sezgilerinizi yükseltecektir.


26 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, yıllardır yakınlık ve cinsel konularda derin ve yoğun dönüşümler yaşıyorsunuz. 2008’den beri, yoğunluğun ve yeniden doğuşun gezegeni olan güç merkezi Pluto, güneş sekizinci evinizin derecelerinde yörüngede dönüyor. Şimdi, doğrudan hareket halindeyken tam güçte. Güven, kırılganlık ve seksle ilgili travmalar yaşadıysanız, bu size kalbinizin ve ruhunuzun özüne kadar değerinizi bilmeyi öğretmek içindir. Aynı zamanda bir anka kuşu gibi ortaya çıkmak için gölgelerin derinliklerine inerek bu yaraları iyileştirmeyi de öğretiyor. Bağışlamak, salıvermek ve yeniden yükselmek için bu ateşli enerjiyi kullanmaya devam edin.


26 Aralık 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İnanabiliyorsan, dünya senin istiridyen, İkizler. Kova burcundaki ay Kova burcundaki Satürn ile kavuştuğunda profesyonel yolculuğunuzun yörüngesine baktığınızda kendi kafanızdan çıkın. Bu geçiş sırasında yapabilecekleriniz veya deneyimleyebilecekleriniz ile kendinizi sınırlamayın. Profesyonel yolculuğunuzun sunduğu her şeyi deneyimlemenize izin verin! İstediğinizi takip etme yeteneğinize daha fazla güvenmek, iş gününüzün geri kalanında, özellikle de ay istasyonları boştayken ilerlemenize yardımcı olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.