İkizler Burç Yorumları 24 Aralık 2022

İkizler burcunun 24 Aralık 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 24 Aralık 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 24 Aralık 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 24 Aralık 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 24 Aralık 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 24 Aralık 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Büyük konuşmanı başka bir güne sakla – belki gelecek haftaya. Mesajınızı oraya iletme yeteneğiniz, bugün insanlar arasında dolaşan garip bir enerji tarafından engelleniyor.


24 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Duygusal olarak konuşursak, kendinizi bulanık hissedebilirsiniz. Duygularını tam olarak anlamadığın gibi.


24 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, yastık muhabbeti bu sabah ilişkinizi ciddi şekilde derinleştirebilir, çünkü Oğlak ayı tatlı Venüs’le yakınlaşır. Şu anda bekarsanız, bu enerjiyi etrafta dolaşmak ve öz bakım yapmak, sevgi ve desteği içeriden bulmak için bir bahane olarak kullanın. Merkür ve Neptün arasındaki yararlı bir değiş tokuş sayesinde, hayallerinizi güvendiğiniz kişilere emanet ederek arkadaşlıklarınızı güçlendirme şansına sahip olacaksınız. Bu akşam, Luna dönüştürücü Pluto’nun üzerinden geçtiğinde, tuz banyosu yapmayı veya arındırıcı bir meditasyon yapmayı düşünün. Gün kapanırken ve ay Kova’ya girerken hava değişecek ve haritanızın ruhsal bölümünü harekete geçirecek.


24 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, çevrenizde artan sihri hissedin. Gezegen yöneticiniz, kozmik habercimiz Merkür, şefkat ve maneviyat gezegeni Neptün ile sekstil açı yaparak gökyüzünde bir gökkuşağı yaratacak. Bu, oldukça hassas hissetmenizi ve evrenin eterinden vizyonlar indirmenizi sağlar. Sanki daha büyük güçlerden nasıl ilerlemeniz gerektiğini veya bilmeniz gereken belirli bir şey olup olmadığını açıklamalarını istercesine, konu romantik hayatınıza geldiğinde sezginizden yararlanın. Evren, rüyalarda veya mecazlarda cevap verebilir. Şimdi içinden ne geliyorsa onu dinle.


24 Aralık 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güçte misin, İkizler? Oğlak burcundaki Merkür Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında söylenen veya açıklanan her şeye dikkat edin. Ortak varlıklarınız, Yatırımlarınız veya kariyer yolunuzla ilgili olabilecek belirli konuşmalar hakkında en net perspektife sahip olmayabilir. %100 net olmadığınız bir konuda caydırılmak veya kandırılmak yerine sohbetten bir adım geri çekilin. Bu sekstil zor olabileceğinden, bazı konuları veya kararları başka bir güne rafa kaldırmak en iyisi olabilir. Bilinçli bir karar vermek için tüm bilgilere sahip olana kadar kendinizi baskı altında hissetmeyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.