İkizler Burç Yorumları 22 Aralık 2022

İkizler burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 22 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kahvaltıdan önce yedi sekiz kez fikir değiştirirsin ve ondan sonra işler daha da karışır. Büyük zihinsel enerjiyle dolusunuz – öyle ki hiçbir olasılık yeterli gelmiyor.


22 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Görüşler değişir, bu yüzden eski bir düşman artık sizin tarafınızdaysa şaşırmayın.


22 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Venüs ve Uranüs gökyüzünde tatlı bir bağlantı oluştururken, bugün ruhunuzun derinliklerinden bir şeyler kıpırdayacak. Bu titreşimler, kişisel gücünüze adım atmak ve geçmişte size hizmet etmeyen kalıplardan ve durumlardan uzaklaşmak için mükemmeldir. Zamanınızı ve enerjinizi yalnızca sizi yükseltenlere ayırmayı seçerek, ruhunuzu beslemeyen yara bandı dinamiklerini sökmekten korkmayın. Bu arada, Yay burcunun ayı Satürn ve ardından Neptün ile bağlantı kurarak rüya gibi bir hava yaratır, ancak gerçekte topraklanmış olmanız önemli olacaktır.


22 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün tüm evrenden kozmik destek hissedeceksiniz. Güneşin sekizinci samimiyet evinizdeki Tatlı Venüs, Uranüs’ü üçgen açı yapacak! Günümüzün eğlenceyi ve kendiliğindenliği destekleyen astrolojisiyle, muhtemelen fazla çalışmış hissedeceksiniz ve odaklanma ve koşuşturma havasında olmayacaksınız. Bunun yerine, işten erken ayrılmaya veya aşık olduğunuz kişiyle veya tek sevgilinizle kendinizi romantizme kaptırmak için zaman harcamaya daha meyilli olacaksınız. Kişisel hayatınıza ve hobilerinize uygulayabileceğiniz benzersiz fikirler getiren sürprizler yolunuza çıkabilir. Bugün izin alabiliyorsanız, sevgilinizle evde bir masa oyunu, video oyunu veya komik bir şovla rahatlayarak biraz zaman geçirin.


22 Aralık 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mali durumunuzla ilgili yeni bir şeyler deneyin, İkizler. Para zihniyetiniz, bugün Oğlak burcundaki Venüs Boğa burcunda geri giden Uranüs’ü üçgen açı yaptığında radikal bir evet kesim beklenen dönüşüme girebilir. Yatırımlarınız hakkında farklı hissedebilir, borca ​​yeni bir bakış açısına sahip olabilir veya kaynaklarınızla ilgili algınızda bir değişiklik görebilirsiniz. Biraz sarsıcı olsa da, farklı Finansal fırsatlara ve alışkanlıklara öncelik vermekten korkmayın. Daha değerli bir şeye yol açabilir! Ay istasyonları boşaldığında işleri değiştirme şansınızı kaybetmemek için bu değişiklikleri erken yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.