Boğa Burç Yorumları 9 Aralık 2022

Boğa burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 9 Aralık 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şeye veya birine her zamankinden daha fazla bağlı hissediyorsunuz – belki bir arkadaşa, belki eski bir pelüş oyuncağa veya hatta belki de asla ölmeyecek çılgın bir fikre. Sonuna kadar buna sadık kalın!


9 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birinden bir şey istersen, istediğin her şeyi alma şansın var.


9 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Venüs Jüpiter’le karşı karşıya gelirken, sosyal çevrenizdeki kıskanç, rekabetçi veya kötü niyetli davranışlar gününüzü sarsmakla tehdit ediyor. Bu hisler sizi doğrudan etkilemese de, dolaşan dedikodu ve dram muhtemelen havayı atacaktır. Arkadaşlarınızla sınırlar koymanız gerekiyorsa, özellikle de asıl amaçları küçük tartışmalara ve olumsuzluklara odaklanmaksa, kendinizi suçlu hissetmeyin. Ne yazık ki, Yengeç ayı Merkür ile karşı karşıya geldiğinden, daha yüksek bir amaca hizmet etmeyen ve sonunda sizi duygusal ve zihinsel olarak tükenmiş bırakacak konuşmalara kapılmak kolay olacaktır.


9 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, arkadaşlık, romantizm ve şehvet için oldukça muhteşem bir gün sizi bekliyor. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz, bizim daha az yararlı Venüs’ümüzün, daha büyük yararlımız olan kudretli Jüpiter ile çarpıcı bir dansta bağlantı kuracak olmasıdır. Bu, eğlenme dürtüsünü hissetmenizi ve işe ya da sorumluluklara odaklanmamanızı sağlar. Bununla birlikte, kişisel hayatınız ve dünya hakkında muhtemelen çok iyimser hissedecek olsanız da, tekerleklerinizi döndürmemek ve sizi silahtan çekinmenize neden olabilecek bir hataya dalmamak için ölçülü olmanız gerekebilir. Romantik olmaktan veya zevk almaktan çekinmeyin, ancak çok fazla savurganlık yapmayın.


9 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye yatırım yapmak istiyorsun Boğa? Özellikle profesyonel bir özlemle ilgiliyse veya birlikte çalışmak isteyebileceğiniz birini içeriyorsa, finansal fırsatlarınıza güvenmek iyi bir fikir gibi görünebilir. Ancak bugün Yay burcundaki Venüs, Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığı için, sıçramadan önce bakmanız gerekebilir. Kare olumlu hissettirse de, şu anda size bir şeye mal olabilecek bir şey eksik. Venüs bugün daha sonra metanetli Oğlak burcuna girdiğinde, özlemlerinizi veya çalışma ilişkilerinizi genişletmek için seçeneklerinizi yeniden gözden geçirin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.