Boğa Burç Yorumları 31 Aralık 2022

Boğa burcunun 31 Aralık 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 31 Aralık 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 31 Aralık 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 31 Aralık 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 31 Aralık 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 31 Aralık 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayat, siz ve halkınız için hâlâ oldukça tuhaf, bu yüzden büyük planlar yapmanız için en iyi zaman değil. Sadece birkaç günlüğüneyse sorun yok ama büyük geziler ve diğer şeyler için biraz daha beklemek gerekiyor.


31 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Acele israftır, bu yüzden boş zamanlarında tövbe etme. Hemen şimdi zaman ayırın.


31 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, ay bugün burcunuza giriyor, zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu tam da yılbaşı kutlamalarınız için tam zamanında yükseltiyor! Auranız karizma, cazibe ve ihtişamla kutsanmış olacağından, kendinizi şu anda ilgi odağında bulursanız şaşırmayın. Evren sizinle çalışmaya can atacağından, kutlamaya gitmeden önce 2023 hedefleriniz üzerinde meditasyon yapmak için bir dakikanızı ayırın. Bu arada Venüs ve Pluto, haritanızın maneviyatı yöneten bölümünde hizalanır, sizi ve yeni yılda en çılgın hayallerinizi gerçekleştirme yeteneğinizi güçlendirir.


31 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2022, yüzleşmeniz için yoğun karmik değişimler getirdi, ancak yanınızda şanslı yıldızlar da vardı, Boğa. 2023 yılının ikinci yarısında sizin için kesinlikle daha aktif ve tatlı bir yıl olacak, ancak başlangıçta daha çok iç gözlem odaklı olabilirsiniz. Bunun nedeni, şimdi genişleme gezegeni olan kudretli Jüpiter’in mahremiyet, durgunluk ve bilinçsizlikle ilgili güneş on ikinci evinizde dönmesidir. Bu, bir anlamda, konu romantik hayatınıza geldiğinde koruyucu bir meleğin yolunuzu yavaşça yönlendirdiği anlamına gelir. Psişik yetenekleriniz ve sezginiz de bu zamanda çok daha güçlü, bu yüzden kalbinizin size söylediklerini dinleyin. Bu eğilim Mayıs 2023’e kadar sürer.


31 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün yılın son günü Boğa burcu. Ay boşken bu sabah sakin ol tabii ki. Bu zamanı 2022’nin stres faktörlerinin erimesine izin vermek için kullanabilirsiniz, böylece ayın burcunuza girip yüceldiği günün geri kalanının tadını çıkarabilirsiniz. Günün geri kalanında, bir profesyonel olarak ne kadar ilerlediğinizi yansıtmak için yüce lunasyonu kullanabilirsiniz. Bunu yaparak, kendine güvenen bir profesyonel olarak 2023’ü karşılamaya duygusal olarak daha hazır hissedebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.