Boğa Burç Yorumları 3 Aralık 2022

Boğa burcunun 3 Aralık 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 3 Aralık 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 3 Aralık 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 3 Aralık 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 3 Aralık 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 3 Aralık 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarına nasıl hissettiğini göster – en az birinin asansöre ihtiyacı var! Anaokullarıyla dolu bir sınıftan daha sıcak tüyleriniz var ve insanların bu havayı alması gerekiyor.


3 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İster çizgi roman yazıyor olun, ister tilki tırıs dansı yapıyor olun, işler ilginç.


3 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, Koç burcunun Satürn ile kavuştuğu bu günlerde kendinizi yalnız bir ruh halinde bulabilirsiniz. Bu titreşimler, düşüncelerinizi ve duygularınızı sıralamak için yer açmak için mükemmeldir, bu nedenle sınırlar koymaktan ve bir süreliğine fişten çekmekten korkmayın. Bu öğleden sonra Ay ve Venüs arasında tatlı bir değiş tokuş, kişisel dönüşümü kucaklamanıza yardımcı olabilir, ancak ilerleyen yolculukta kendinize şefkat duymanız gerekecek. Venüs ile Neptün arasındaki sert bir kare aldatıcı davranışlara, dedikodulara veya sabotajlara yol açabileceğinden, sizinle rekabet halinde olan herkesten uzak durun.


3 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Topraklanmış ve biraz sahiplenici bir burç olma eğilimindesiniz, Boğa. Bununla birlikte, gezegen yöneticiniz Venüs Yay burcunda dans ederken, biraz farklı bir melodi söylüyor olabilirsiniz. O bu değişken ateş burcunu ziyaret ettiğinde, yeni şeyler denemeye ve büyüleyici deneyimler yaşamaya hevesli, aşkta daha geniş ve ifadelisiniz. Hatta konfor alanınızın dışına çıkıp farklı bir geçmişe, yetiştirilme tarzına, kültüre veya kökene sahip biriyle çıkmaya daha meyilli olabilirsiniz. Göreyim seni! Hayat, geleneğe bağlı kalmaktansa aşktaki tüm renkleri ve tatları öğrenmektir!


3 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, kime ve neye odaklanacağınız konusunda net bir algıya sahip olun. Son birkaç aydır Balık burcunda Neptün gerilemesi devam ederken, profesyonel etkinliklerinizde, çevrenizde ve isteklerinizde ince ama derin bir fark fark etmiş olabilirsiniz. Bu gerileme sırasında, gerçekte kim olduklarıyla ilgili bir bağlantı görmüş veya başarılı olmak için ne yapılması gerektiği konusunda netlik görmüş olabilirsiniz. Ancak bugün Neptün istasyonları Balık burcundadır, bu nedenle fantastik bir bakış açısına kaymamak için bu anlayışı sürdürmek zorunludur. Umutlu ol ama gerçekçi de ol!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.