Boğa Burç Yorumları 29 Aralık 2022

Boğa burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 29 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gün boyunca gülüyorsunuz – görünüşe göre nereye giderseniz gidin, insanlar bazen istemeden şakalar yapıyor. Her şey senin eğlencen içinmiş gibi geliyorsa, haklısın.


29 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Güvenilir tarafınız hoşgörülü tarafınızla savaşıyor – ama her iki şekilde de kazanırsınız.


29 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah erken saatlerde, ay Koç burcuna ve haritanızın bilinçaltını yöneten bölgesine girerken canlı ve renkli rüyalar yaşayabilirsiniz. Bu arada, uğurlu Jüpiter’den gelen bir yardım eli, perdenin ötesinden iyi hisler ve mesajlar getirecek, bu yüzden astral alemlerde dans ederken yaşadığınız ilginç karşılaşmaları belgelediğinizden emin olun. Bu arada, Merkür ve Venüs Oğlak burcunda hizalanarak sezginizi daha da yükseltir. Oyundaki enerji sizi evrenden gelen şifa, kutsama ve rehberliğe açarken, doğayla ve maneviyatınızla iletişim kurmak için bu kozmik iklimi kullanın.


29 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlişkilerde uyum için göz kamaştırıcı bir gün üzerinizde Boğa. Bunun nedeni, zihnin ve vaatlerin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür’ün gökyüzünü titretecek ve gezegen yöneticiniz, romantizm ve yakınlık tanrıçamız tatlı Venüs’ü kucaklayacak olmasıdır. Yukarıda birleşen bu iki sevgili ile düşünceleriniz, fikirleriniz ve hisleriniz hakkında tam bir netliğe sahip olacaksınız. Onları sevdiğiniz kişiyle tartışın ve gerçekten duyulacağınızı ve anlaşılacağınızı bilin. Son zamanlarda herhangi bir sert ilişkiniz olduysa, şimdi gerçekten işleri düzeltebilirsiniz.


29 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Geri çekil Boğa. İlk dördün ayı bugün saldırgan Koç burcunda parladığı için, içinizde bilinçaltı bir ateş yakılmış gibi hissedebilirsiniz. Bu lunasyon sırasında biraz asabi veya hüsrana uğramış hissetmeyi bekleyin. Bunun bir kısmı, profesyonel yolculuğunuza ara verecek olan Merkür’ün Oğlak burcunda geri hareket etmesiyle de ilgili olabilir. Merkür gerilemesi boyunca kariyer yolunuzla ilgili eğitimsel, zihinsel ve fiziksel gecikmelere uğramayı bekleyin. Bu, profesyonel arayışlarınızdan emin olamayacağınız bir zaman olabilir. Retrograd sırasında kendinize yüklenmemeye çalışın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.