Boğa Burç Yorumları 28 Aralık 2022

Boğa burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 28 Aralık 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir yakınınız sizi oyalıyor ve siz bundan hiç hoşlanmıyorsunuz. Bir şey söyleyin ya da olduğu yerde durun — onları bir süre sizin hızınızda yaşamaya zorlayın ve bundan nasıl hoşlandıklarını görün. İşler yakında normale döner.


28 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tüm kaynaklarınızı hemen kullanmayın. Unutma, bu işte uzun vadelisin.


28 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, insan-kişi becerileriniz bugün daha keskin hissedilebilir, çünkü ay Balık burcunda ve güneş enerjisi on birinci evinizde yolculuğuna devam ediyor. Bu yükseltici titreşimler, auranızın sakinleştirici ve sakin bir varlığa sahip olmasına neden olacak ve insanlar, özellikle bu öğleden sonra Luna, Neptün ve Venüs ile kodek yaparken, zarafetinize ve iyileştirici yeteneklerinize çekilecek. Evren size rehberlik etmek ve sizi kutsamak için can atacağından, biraz boş zamanınız olursa ruhsal yanınıza dokunmayı düşünün. Pluto bu gece aktif hale geldiğinde sezgileriniz yükselecek ve kehanet sanatlarıyla uğraşmak için iyi bir zaman olacak.


28 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugün muhteşem enerjinin içeri girmesi için heyecanlanın. Bunun nedeni, gezegen yöneticiniz, sevgi tanrıçası, iyiliksever Venüs’ün, benzer bir dünya burcundan parıldayacak olmasıdır. Gül yapraklarını altmışlık bir açıyla rüzgara fırlatacak ve bunu yaparken, Neptün onları yakalamak için güneş onbirinci evinizden elini yukarıya uzatacak. Bu, eğer bekarsanız, sizi tam da sizin tipinizde biriyle tanıştırmakla ilgilenen bir arkadaşınızdan bir mesaj alabilmenizi sağlar. Yapılırsa, bu hızlı bir gezi planlamak ve hatta arkadaşlarınızla ve sevgilinizle çifte randevu planlamak için eğlenceli bir an olabilir.


28 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, hangi taahhüt mesleki ilerlemenizi ilerletecek? Oğlak burcundaki Venüs, Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında seçeneklerinizi keşfedin. Takip etmek için bir hayaliniz, özleminiz veya ağ kurma fırsatınız olabilir. Bu girişimi keşfetmeyi taahhüt etmek harika bir başlangıç ​​olabilir, çünkü sonunda profesyonel yolculuğunuzu sürdürme taahhüdünüzün istikrarını etkileyebilir. Bununla birlikte, kariyer yolunuzdaki taahhüdün makul sonuçları üzerinde daha fazla kontrole sahip olmak için kime veya neye taahhütte bulunacağınız konusunda net bir fikre sahip olmanız gerekecektir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.