Boğa Burç Yorumları 22 Aralık 2022

Boğa burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 22 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlarınız bugün erken davranmaya başladığında, biraz olsun hissetmiyorsunuz. Sadece uzaklaş — onlara nasıl yanıldıklarını söylemene gerek yok, çünkü anlamayacaklar. İşler yakında değişmeli.


22 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni liberal benliğinizle mücadele eden muhafazakar tarafınıza alışın.


22 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Venüs devrim niteliğindeki Uranüs ile tatlı bir değiş tokuş yaparken, evren bugün seni desteklemek için geriye doğru eğilecek. Bu titreşimler, hedeflerinize hızlı bir başlangıç ​​yapmak için mükemmeldir ve gündeminiz üzerinde çalışmaya başlarken arzularınızı diğer tarafa ifade etmek için iyi bir zaman haline getirir. Yay burcundaki Ay, Satürn’e bir öpücük göndererek kariyer yolunuzun kontrolünü elinize almanızı istediğinde, iş görüşmelerinde kendinizi savunma şansınız olacak. Bu gece daha sonra ay Oğlak burcuna geçtiğinde, önümüzdeki iki gün boyunca sezgilerinizi yükselten bir değişim fark edeceksiniz.


22 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün kozmik dalga boyu altınla parlıyor, Boğa! Gezegensel yöneticiniz tatlı Venüs, bir dünya burcundan bir araba gibi geçerken ve güneşle ilgili dokuzuncu genişleme evinizde, havai fişek gibi göz kamaştırıcı bir gösteriyle, şimdi birinci güneş evinizde yörüngede dönen büyük uyandırıcı elektrik Uranüs ile bağlantı kuracak. kimlik ve burç. Spontane, dürtüsel ve diğer her şey pahasına eğlence ve tutku havasında hissedeceksiniz! Bu, bekarsanız ilk buluşma için kendinizi oraya koymak veya tek ve tek kişinizle bir kahkaha kasırgası yaşamak için beş yıldızlı bir gün. Bekarsanız, normal “tipinizin” dışında çıkmayı düşünün!


22 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bu sabah kendinizi hareket halindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Oğlak burcundaki Venüs, Boğa burcunda geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında profesyonel yörüngenizi değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir. Bu dünyevi geçiş bir deprem gibi hissedilebilir, ancak bu kötü bir şey değil. Taahhütlerinizin en otantik profesyonel yörüngenizi sürdürüp sürdürmediğini anlamak isteyebilirsiniz. Değilse, önemli bir değişiklik yapmaktan korkmayın! Ama bunu er ya da geç yapmak isteyebilirsiniz, çünkü ay boşaldığında cesaretinizi kaybedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.