Boğa Burç Yorumları 21 Aralık 2022

Boğa burcunun 21 Aralık 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 21 Aralık 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Aralık 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Aralık 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 21 Aralık 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 21 Aralık 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni biri çok anlam ifade ediyor — beklediğinizden çok daha fazla! Onları konuşturun ve onlardan öğreneceğiniz çok şey olduğu için bir sürü zihinsel not alın.


21 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Olaylara başka bir açıdan bakmak kolay değil ama bunun sizi durdurmasına izin vermeyin.


21 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, güneş Oğlak burcuna ve dokuzuncu evinize göç ediyor, kışın şafağını ve sizin için yılın ruhsal açıdan en önemli zamanını başlatıyor. Önümüzdeki haftalarda karşı tarafla daha bağlantılı hissedeceksiniz. Bu nedenle, tercih ettiğiniz meditasyon, kehanet, dua veya sihir uygulamalarıyla yeniden bağlantı kurduğunuzdan emin olun. Güneş ve Jüpiter arasındaki göksel bir değiş tokuş, cevapların şu anda içeriden bulunabileceğini gösteriyor, bu yüzden sezginizi dinlediğinizden emin olun. Bu akşam Yay burcunun ayı Chiron ve Mars ile birleştiğinde temizleyici bir tuz banyosu yapmayı düşünün.


21 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kuzey Yarımküre’de kış gündönümü Boğa burcuna geldi. Bu, kış sezonunun resmi başlangıcını işaret ediyor! Astrolojik bir bakış açısıyla, ana dünyanın burçlarına girerken, Oğlak mevsiminin başlangıcını da başlatır. Evren tarafından desteklendiğinizi, sevildiğinizi ve yönlendirildiğinizi hissedeceğiniz için, güneş temel enerjinize cızırdadığında seversiniz. Bu, ilişkilerinizi bir miras gibi nasıl inşa ettiğinize bakmak için yılın muhteşem bir zamanı. Daha önce gelenler ve kimler sizi şu an bulunduğunuz yere getirdi. Şimdi, ileriye bakarken, bir sonraki aşkta nerede kalmak istediğinizi hayal edin.


21 Aralık 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye yatırım yapmalısın Boğa? Bugün Güneş Oğlak burcuna girerken Ay Yay burcuna girecek. Ay girişi sırasında, kariyerinizde neyi bir yatırım olarak sürdürmek istediğinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Nihayetinde, Oğlak mevsimi boyunca keşfetmek istediğiniz her şeyin peşinden gidecek güce ve kontrole sahipsiniz. Oğlak mevsimi açılmaya başlarken, profesyonel yolculuğunuzda gerçekleştirmek istediğiniz uzun vadeli hedefleri düşünmek isteyebilirsiniz. Yolculuğunuzun bu bölümünü planlarınıza göre yapılandırırken bir inanç sıçraması yapmanız gerekecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.