Boğa Burç Yorumları 20 Aralık 2022

Boğa burcunun 20 Aralık 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 20 Aralık 2022 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Aralık 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Aralık 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 20 Aralık 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 20 Aralık 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Aralık 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bırakın büyük fikirleriniz sizi nereye götürürse götürsün gün boyunca size rehberlik etsin! İdealleriniz sizin için başkalarının onlar için olduğundan daha önemlidir ve denerseniz çok büyük bir fark yaratabilirsiniz.


20 Aralık 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Onların tuhaflığına alıştın ama bu sefer seni çok fazla manipüle ediyor olabilirler.


20 Aralık 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

İyimser Jüpiter Koç burcuna ve güneş enerjisiyle ilgili on ikinci evinize girerken, bir zamanlar sadece karanlığın olduğu yerde umut hissetmeye başlayacaksınız sevgili Boğa. Bu gezegen yerleşimi, hayatın belirli yönlerinden hala rahatsız olsanız bile, evrene olan inancınızı geri getirmeyi amaçlamaktadır. Akrep ayı Neptün’e bir öpücük gönderirken, topluluğunuza değer vermenizi isterken kendinize kendi sosyal balonunuza kaçma izni verin. Bu akşam Luna, Pluto ile tatlı bir değiş tokuş yaptığında ruhunuz anlamlı bir bağlantı için can atacak, bu yüzden sizi önemseyen biriyle gardınızı indirdiğinizden emin olun.


20 Aralık 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün ve yarın bir coşku sarsıntısına hazır olun. Bunun nedeni, kudretli güneşimizin, mucizeler için büyük faydamız olan geniş Jüpiter ile bir karede cızırdayacak olmasıdır. Kendinizi zafere koşmaya hazır hissettiğinizde, servet, iyilik ve artan mutluluk muhtemelen kişisel ve romantik yaşamınızı dolduracaktır. Bu, kalp meselelerinde risk almak ve büyük kazançlar beklemek için ideal bir zamandır. Anı yaşamayı kucaklayın ve sevgilinizle ruhunuzu özgürleştirecek unutulmaz bir şey yapın ya da özel biriyle gösterişli bir ilk buluşmanın tadını çıkarın. Sadece büyük enerjinin kafanıza çok fazla girmesine izin vermeyin ve sonunda bazı müsamahalardan pişmanlık duymaya başlayın!


20 Aralık 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye inanıyorsun Boğa? Bugün Jüpiter, Ekim ayının sonunda geri giden Jüpiter’den bu yana ilk kez yeniden Koç burcuna girecek. Bu sizin için bilinçaltı bir geçiş olduğu için, yaz ve sonbaharda içsel olarak neyin ortaya çıktığını düşünmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda liderlik figürleriyle ilgili beklemediğiniz bir sorunla karşılaştınız mı? Bir fikir veya proje ile harekete geçmek için kendinize güvendiniz mi? Artık Jüpiter doğrudan Koç’a döndüğüne göre, bu geçişi içinizdeki profesyonel savaşçıyı canlandırmak için bir fırsat olarak kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.