Boğa Burç Yorumları 19 Aralık 2022

Boğa burcunun 19 Aralık 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 19 Aralık 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Aralık 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Aralık 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 19 Aralık 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 19 Aralık 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Aralık 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

O arkadaşın son çılgın planları hakkında zırvalamaya başladığında, bu kez onlara inanıyormuş gibi yapmana gerek yok. Sadece gülümse, başını salla ve sahip olmadığını bilmelerini sağla.


19 Aralık 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Beklenmedik bir olay, size güzel bir gelenek hakkında derin bir anlayış kazandıracak.


19 Aralık 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün Venüs Kayron ile birleşirken, yıldızlar sizden mistik tarafınızı kucaklamanızı isteyecek. Bu göksel değiş tokuş, meditasyon ve diğer ruhsal uygulamalar yoluyla şifa bulmanıza yardımcı olabilir, ancak gölgenizle yüzleşmeniz gerekecek. Akrep ayı Venüs ve kader düğümleriyle hizalanırken, auranıza ışık getirirken destekleyici bir enerji başlatırken iyi hisler akacak. Evren ayrıca şu anınıza rehberlik etmenin yollarını arayacaktır, bu da işaretleri ve eşzamanlılıkları izlemenizi önemli hale getirir. Luna, Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde gergin bir ortam hakim olacak ve bu, dikkat çekmemek ve kişisel bakım uygulamak için mükemmel bir fırsat olarak işaretlenecek.


19 Aralık 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, kozmik rüzgarlar değişmek üzere, sizi kozmosta yeni yolculuklara çıkmaya itiyor. Bunun nedeni, büyük benefikimiz Jüpiter’in gökyüzünde bir köşeyi dönmesidir. Jüpiter servet gezegenidir ve güneş sistemi etrafında tam olarak dans etmesi on iki yıl sürer. Her burçta yaklaşık bir yıl geçiriyor – hayatınızın her küçük köşesine park etmiş durumda. İleriye dönük olarak, Koç burcunun göklerinde dönerken, herkes cesur bir savaşçı gibi kalbinin arzularının peşinden koşmak için ilham alıyor. Tarihe geçecek bir aşk hikayesi yaşamak istediğiniz için “yeterince iyi” ile yetinmek sizi ilgilendirmeyecektir.


19 Aralık 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, hayal kırıklığını serbest bırakmanın sağlıklı bir yolunu bul. Dikkatli olmazsanız, Koç’ta geri giden Kayron Oğlak’ta Venüs’le kare yaptığı ve İkizler’de geri giden Mars’ı 60’lık açı yaptığı için kazara bir öfke birikimi olabilir. Mesleki yolculuğunuzda taahhütlerinizden bazıları beklendiği gibi gitmemiş ve bu da biraz gerginliğe neden olmuş olabilir. Belirli fırsatların veya girişimlerin planlandığı gibi gitmediği için hüsrana uğramak normaldir. Ancak bu hıçkırıkların, profesyonel olarak gittiğiniz yer konusunda kendinizi güvende hissetmenize engel olmasına izin vermeyin. Her zaman daha iyi bir şey vardır!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.