Boğa Burç Yorumları 18 Aralık 2022

Boğa burcunun 18 Aralık 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 18 Aralık 2022 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Aralık 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Aralık 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 18 Aralık 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 18 Aralık 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Aralık 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sosyal enerjiniz sizi dünyanın daha da ötesine itiyor ve büyünüzü harekete geçiren birkaç yeni insanla tanıştığınızı fark edebilirsiniz. Her yerden insanlara daha açık olmalısın!


18 Aralık 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün başkalarıyla her karşılaştığınızda, gülümsediğinizden ve olumlu bir notla bitirdiğinizden emin olun.


18 Aralık 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, sorumlu tarafınız bu sabah görevi devralacak, çünkü Terazi ayı ciddi Satürn’ü öpüyor. Bu enerjiyi, günün ilerleyen saatlerinde rahatlayabilmeniz için önünüzdeki hafta için ev işlerinize bir adım önde başlamak için kullanın. Ay, Pluto ile bağlantı kurduğunda sezginiz artacak, ancak olumsuzluktan ve karanlık hislerden kaçınarak etrafınızı kimlerle çevrelediğinize dikkat etmek isteyeceksiniz. Bu gece ay Akrep’e girdiğinde uyumlu bir enerji devreye girecek ve sizi önümüzdeki iki buçuk gün boyunca romantizme ve kişisel bakıma öncelik vermeye teşvik edecek.


18 Aralık 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bugünün ışıltısını ruhunuzda ve kemiklerinizde hissedin. Büyük ışık kaynağımız ay ile çok özel ve güzel bir ilişkiniz var. Bunun nedeni, burcunuzda yüceltilmesi ve sizi tatlı zevk ve bağ kurmaya teşvik etmesidir. Bugün, Venüs tarafından yönetilen başka bir burç olan Terazi’yi ziyaret edecek ve bu, sizi hayatın kaosu içinde huzuru bulmaya teşvik edecek. O sizin üretkenlikle ilgili altıncı evinizi vurguladığı için muhtemelen işinizle meşgul olacaksınız, ancak muhtemelen evde aileniz ve diğer önemli kişilerle rahatlatıcı ve tatlı bir gece geçirme fırsatınız olacak. Keyifli bir yemek yapın ve en sevdiğiniz şovu veya diziyi izleyin.


18 Aralık 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, ne yapıyorsan onu yapmaya devam et. Terazi burcundaki Ay Kova burcundaki Satürn ile uğurlu bir üçgen oluşturduğuna göre bir şeyler çalışıyor olmalı. İş yerinde uyumlu ve tarafsız kalırken sezgisel ipuçlarınızı takip etmek, kariyer yolunuzun gidişatını olumlu yönde etkiler. Zaman zaman kaybolmuş hissetseniz bile, bu üçgenin kariyerinizde ilerlemek için doğru şeyleri yaptığınızı gösterdiğini bilin. Günün ilerleyen saatlerinde ay düşüşe geçecek ve karşıt burcunuz Akrep, dikkatinizin taahhütlerinize çevrileceğini ima ediyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.