Boğa Burç Yorumları 17 Aralık 2022

Boğa burcunun 17 Aralık 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 17 Aralık 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Aralık 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 17 Aralık 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 17 Aralık 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 17 Aralık 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve ekibiniz oldukça rahat hissediyorsunuz veya en azından sizinle takılanlar böyle hissediyor! Zihninizin ve konuşmanızın istediği yere gitmesine izin verin ve birkaç yeni fikir ortaya çıkarabilirsiniz.


17 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yaklaşan bir etkinlik mali kaynaklarınızı tüketecek, ancak eğitiminize katkıda bulunacaktır.


17 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bu sabah yapılacaklar listenize çok fazla şey sığdırmamaya çalışın, çünkü Terazi ayı Venüs’le birleşiyor. Kendinizi enerjik ve hırslı hissedecek olsanız da, şu anda kendinizden çok fazla şey talep etmek kolay olacaktır. Öğleden sonra yaklaşırken Luna’nın Mars’a bir öpücük göndermesi, duyularınızı şımartmanız ve belki de biraz lüks hissetmeniz için sizi cesaretlendirmesi gibi bir mola verdiğinizden emin olun. Bu arada Merkür, devrimci Uranüs ile tatlı bir açı oluşturarak sezgilerinizi ve mesaj alma yeteneğinizi güçlendirir. Karşı tarafın söyleyeceklerine açık olun ve işaretler için gözlerinizi dört açın.


17 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2018’den beri elektrikli Uranüs, burcunuz Boğa’da yükseliyor. Bu, kaderinizde her türlü kıvrımı ve dönüşü beraberinde getirdi ve sizi kesinlikle kendi gerçeğinizi konuşmaya ve başkaları ne düşünürse düşünsün daha fazla özgünlüğü kucaklamaya itti. Bugün Uranüs göklerde kozmik habercimiz ile üçgen açı yapacak ve tokalaşacak. Bu, sizin de birdenbire romantik seçeneklerle teşvik edici sürpriz karşılaşmalar yaşayabilmenizi sağlar. İster bakkalda yeni biriyle karşılaşıyor olun, ister bir flört uygulamasında potansiyel bir ilgiyle komik bir sohbet başlatıyor olun, geri durmayın!


17 Aralık 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, kariyer yolunda yeni bir yöne başlama zamanı! Oğlak burcundaki Merkür burcunuzda geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında, bir konuşma veya fikir kariyer yolunuzu yeni bir caddeye taşıyabilir. Arkadaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla konuşmak, profesyonel yolculuğunuzda size yeni bir bakış açısı kazandırabilir. Sonuç olarak, kariyerinizi keşfedilmemiş bir alana taşıyabilecek bir seçenek veya fikirle bir inanç sıçraması yapma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Bu dünyevi üçgen sırasında konfor alanınızın dışına çıkma konusunda kafanızı karıştırmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.