Boğa Burç Yorumları 16 Aralık 2022

Boğa burcunun 16 Aralık 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 16 Aralık 2022 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Aralık 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Aralık 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 16 Aralık 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 16 Aralık 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşlarınız bugün her tarafınızı sarmış durumda ve sizi diğer arkadaşlarıyla dalga geçiyor olabilir — popülerlik sıralamasında üst sıralara çıkmanızı sağlıyor! Bundan yararlanmak istiyorsanız, şimdi tam zamanı.


16 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Uh-oh! Kıskançlık, bir sorunla başa çıkmak için asla iyi bir yol değildir. Beş tane al ve sakin ol.


16 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Başak’ın ayı engin Plüton’la birleşirken, yaratıcı özsuyular bu sabah akacak. İşe gitmeden önce, özellikle modaya uygun bir topluluğu günlüğe kaydetmek veya küratörlüğünü yapmak gibi sanatsal bir çıkışı benimseyerek bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanın. Luna, Pluto ile karşı karşıya geldiğinde sosyal medya sayfalarınıza takılmamaya çalışın, aksi takdirde günün sonunda kendinizi görevlerinizi tamamlamak için mücadele ederken bulabilirsiniz. Şans eseri, öğleden sonra dönerken ve ay Terazi’ye geçerken sizi sağlık ve mesleki sorumluluklarınıza odaklanmaya iterken kendinizi çok daha verimli ve düzenli hissedeceksiniz.


16 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyük faydacımız Jüpiter, yalnızca arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi flört ile ilgili on birinci evinizde kalacak, Boğa burcu. Günü yakalamalısın! Bu size özlemlerinize, umutlarınıza ve hayallerinize uçmak için neredeyse sınırsız şans getirir. Ağınızı genişletmek, arkadaşlarınızla yakınlaşmak, hatta tanıdıklarınız aracılığıyla biriyle tanışmak istiyorsanız, şimdi sadece tercih ediliyorsunuz. Çevrimiçi flört veya bir çöpçatan kullanmak da bu parıltıyı kullanmanın hayırlı bir yoludur. Son olarak, gökyüzünün bu alanı aynı zamanda eski sevgilileri de yönettiği için, biriyle yeniden bağlantı kurmak istersen, hızla uzan.


16 Aralık 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, tutku projelerinden uzaklaş. Bugün Başak burcundaki son dördün meyvesini verirken, işteki tutkulu projelerinizi tamamlamanın veya onlara son rötuşları eklemenin zamanı gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Üstesinden gelinmesi gereken birkaç yaratıcı çaba olabilir, ancak bunu bu lunasyon sırasında yapabilirsiniz! ay enerjisini bir proje teklifini sonuçlandırmak için de kullanabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde, ayın uyumlu Terazi’ye girdiği günün ilerleyen saatlerinde iş yerinde tozun yatışmış gibi hissetmeyi bekleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.