Boğa Burç Yorumları 15 Aralık 2022

Boğa burcunun 15 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 15 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 15 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 15 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve sosyal enerjiniz şu anda oldukça güçlü hissediyorsunuz ve arkadaşlarınız, oda arkadaşlarınız veya sevgilinizle zor ama önemli sohbetler yapmayı her zamankinden daha kolay bulmalısınız.


15 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Dalgayı sür! Şu anda duygu ve yoğunlukla dolusunuz, bu yüzden derinlere inin.


15 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Başak’ın ayı devrim niteliğindeki Uranüs ile destekleyici bir alışverişi paylaşırken, bu sabah hafif bir elektrik havada asılı kalacak. Bu göksel değiş tokuş, gelgitlere karşı yüzmeniz için size ilham verecek, bu yüzden neyin normal kabul edildiğini sorgulamaktan korkmayın. Bu sırada konuşkan Merkür, kader düğümleriyle aynı hizaya gelerek umutlarınızı ve hayallerinizi karşı tarafla paylaşmanız için sizi cesaretlendirir. Bununla birlikte, işaretler ve eşzamanlılıklar için gözlerinizi açık tutmak isteyeceksiniz veya diğer taraftan rehberlik kaçırabilirsiniz. Bu akşam, Luna aldatıcı Neptün ile karşı karşıya geldiğinde, elektronik cihazlarınızın fişini çekmeyi düşünün.


15 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mental Merkür’ün birçok aşaması bizi her zaman biraz farklı şekillerde etkiler Boğa. Bunun nedeni, hareketinin ve hızının, Dünya’daki yaşamlarımız üzerinde çok gerçek dünya etkileri taşımasıdır. Geriye dönme döngüsünün ilk aşaması gölge öncesi aşama olarak bilinir ve her zaman kozmik habercimiz ay yürüyüşünün sonunda geri döneceği dereceyi yakaladığında başlar. Bu noktadan itibaren, neyin yavaşladığını veya yoldan çıktığını izlediğinizden emin olun. Size kozmik bir uyarı veriliyor, o yüzden dikkat edin.


15 Aralık 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki yolculuğunuz nereye varacak Boğa? Oğlak burcundaki Merkür, Koç burcunda geri giden Kayron ile kare açı yaptığında, kariyer yolunuzdaki bir sonraki adımınız konusunda kararsız hissedebilirsiniz. Karenin daha içselleştirildiği göz önüne alındığında, mevcut profesyonel konumunuz ve yolculuğunuzun sizi kariyerinizi bitirmeye götürdüğü yer konusunda hayal kırıklığına uğradığınızı fark edebilirsiniz. Bu başlangıçta stresli olsa da, Merkür burcunuzdaki Kuzey Düğümü ile üçgen açı oluşturur. Bu hayal kırıklığı anını bırakın, böylece üzerinde çalıştığınız şey konusunda daha özgüvenli hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.