Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Aylık Burç Yorumu 2023 Ocak

Boğa burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 1 Ocak 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

2 Ocak’ta sevimli gezegen rehberiniz Venüs eksantrik Kova ve on ikinci psişik vizyonlar eviniz ve bilinçaltınızla eşleşirken aşk hayatınız eşsiz ve ruhsal bir aleme giriyor. Bu, okültü rehberiniz olarak kullanma sinyalinizdir. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca Tarot, psişik okumalar ve astrolojiyle ilgili her şey son derece değerli araçlar olacak.

Beşincide, ilk evinizdeki kendinden emin güneş ile geri giden keşifçi Uranüs arasındaki bir üçgen, sizi yeni deneyimlere açmayı ve son birkaç ayda ördüğünüz bazı duvarları yıkmayı amaçlıyor. Sen yoluna çok kararlı bir işaretsin, ama şimdi geleneksel olmayana doğru hafif bir çekiş hissedebilirsin. Tamamen yeni bir siz olmasa da, doğru yönde atılmış bir adımdır.

11 Ocak’ta Oğlak burcundaki Merkür (geri giden) ile ilk evinizdeki Kuzey Düğümü arasındaki kare sırasında bilinçaltınız devreye girer ve dallanmanızı ve tam aşk potansiyelinize ulaşmanızı engelleyebilir. Neden korkuyorsun Boğa? Şu anda kendinizle ilgili en derin şüphelerinizle yüzleşmeye hazır olmayabilirsiniz ve bunda bir sorun yok.

Anlayışlı Uranüs, yirmi saniyede pratik burcunuza geçerek sizi tarzınızı değiştirmeye teşvik ediyor. Gardırobunuza kalın botlar veya cesur aksesuarlar eklemenin zamanı geldi mi? Kendiniz hakkında harika hissetmenizi sağlayacak ve dolayısıyla aşk hayatınızı iyileştirecek moda ipuçları her yerde.


Boğa Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay, kariyer yolunuz ve hedefleriniz için yoğun bir ay olabilir. Merkür’ün 18 Ocak’ta sona eren gezegensel geri dönüşü, durumların istediğiniz kadar hızlı ilerlemesini geciktirebilir, ancak rotanızda kalırsanız ilham alabilir ve mükemmelliğe ulaşabilirsiniz.

Güneş, yirminci gün Kova burcuna ve haritanızın profesyonel sektörüne geçiyor ve başkalarına ne kadar çılgın görünseler de arzularınızı tezahür ettirme konusunda size pedalı metale çevirme şansı veriyor. Kendine ve hayallerine inandığın sürece Boğa, her şey mümkün.

21 Ocak’taki yeni ay, meslektaşlarınızı gelişmenize ve finansal başarıya ulaşmanıza yardımcı olmaya teşvik ediyor.

Uranüs, karnınızda bir ateş yakmak ve en çılgın tutkularınızla uyumlanmanıza yardımcı olmak için yirmi saniyede iç çekişinizde doğrudan döner. Siz bir yenilikçisiniz ve dünyanın neler yapabileceğinizi görmesine izin vermenin zamanı geldi. Mesleki hedeflerinizi değiştirmeye veya bir iş girişiminde başka bir kişi veya şirketle ortak olmaya karar verebilirsiniz. Hayatında her şeyin olmasını sağlayabilirsin, o yüzden şimdi umutlarına yaslan.


Boğa Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2023 yılı, Venüs’ün 2 Ocak’ta Kova burcuna girmesiyle sizin için en romantik notayla başlamıyor ve bu da sizi romantik ilişkilerden çok iş ilişkilerine odaklıyor. Altıncı ayda Yengeç dolunayı sırasında biraz flört edebilirsiniz, ancak dikkatiniz dağılacak, bu nedenle esas olarak evdeki hayata odaklanın.

Flört oyununa geri dönmek yerine, Mars on ikincide ileri gittiğinde sağlıklı bağlar kurmaya odaklanın. Sonunda yeşil gözlü canavarı huzura kavuşturabileceksiniz. Ancak ertesi gün Juno Koç burcuna girdiğinde gizli bir aşk ilişkisine girmemeye dikkat edin. Başa çıkamayacak kadar sıcak olabilir, Boğa.

18 Ocak’ta Merkür ileri giderken flört havuzunuzu genişletebilecek ve yeni potansiyel ortaklar keşfedebileceksiniz. Yirmincide güneş Kova burcuna girdiğinde bir ağ oluşturma etkinliğinde biriyle bile tanışabilirsiniz. Bir çalışma ilişkisi, ertesi gün Kova burcundaki yeniayı sırasında romantizm çizgisini kolayca bulanıklaştırabilir. Sadece yavaşlamayı unutma.

26 Ocak’ta Venüs Balık burcuna girdiğinde, ayınız romantik bir notla sona eriyor. İyi niyetlerle çıkın ve her şey sizin için çalışacaktır. Öyleyse aşkına sor!


Boğa Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

macera arayan

Boğa, macera bölgenize cesur bir vurgu yapmak, başarmak istediğiniz her şeyi ileriyi düşünerek amacınızı ilerletmek için birçok fırsat sunar. 20 Ocak’a kadar olan önümüzdeki haftalar, içinizdeki en iyiyi ortaya çıkaracak seçenekleri takip etmek için mükemmel. Size meydan okuyacaklar ve kişisel gelişiminizi teşvik edecekler.

Kişisel gezegeniniz Güzel Venüs, kariyer sektörünüze ikinci günde giriyor, bu da size ilerlemenize yardımcı olabilecek insanlarla bağlantı kurmak için gerekli çekiciliği ve inceliği veriyor. Mümkünse onlarla sosyalleşmek iyi olur çünkü bu, başarıya giden yolculuğunuzu hızlandıracaktır.

6 Ocak’ta Yengeç burcundaki dolunay sırasında oldukça duygusallaşabilirsiniz. Hararetli bir konuşma yapabilir veya birinin sözlerinden rahatsız olabilirsiniz. Ancak, bu bir keşif olabilir çünkü gerçekte neye benzediklerini keşfedeceksiniz ve ardından onlarla buna göre ilgilenebileceksiniz.

Fiery Mars, ayın on ikisinde doğrudan para bölgenize dönüyor; bu, finansal sorunlarla ilgili gecikmeler yaşadıysanız iyi bir haber. Önümüzdeki haftalarda işler daha tatmin edici bir hal almaya başlayabilir.

Parlak güneş 20 Ocak’ta Kova burcuna giriyor, bu da önümüzdeki dört haftanın, çalışmalarınızı ve yeteneklerinizi tanıtmak için spot ışıklarında daha fazla zaman geçirmeniz gerektiği anlamına geliyor. Bu sizin parlama fırsatınız, bu yüzden hedeflerinize ulaşmak için bundan en iyi şekilde yararlanın.

21’deki yeni ay oyunun kurallarını değiştirebilir. Sizi yeni bir başlangıç ​​düşünmeye itebilir, bu nedenle bir proje başlatmaya, yeni bir işe başlamaya veya kariyerinizi sıfırlamaya hazırsanız, harekete geçmenin tam zamanı.

Son olarak, elektrikli Uranüs 22 Ocak’ta burcunuzda ilerliyor, bu nedenle hayatınızın bir alanında bir tekdüzelik varsa, bu konuda bir şeyler yapmak için can atacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.