Başak Burç Yorumları 8 Aralık 2022

Başak burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 8 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 8 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bedenen veya ruhen katı hissetseniz bile bugün kendinizi biraz esnetmeye çalışmalısınız. Elbette senin için iyi, ama aynı zamanda bugün geleceği kesin olan tüm tuhaflıklarla tanışmanın en iyi yolu.


8 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Düzenlemeye karşı koyamazsınız! Kendi dosyalama sisteminizi iyileştirin, ardından bir arkadaşınıza yardım edin.


8 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah takım çalışması size çok yardımcı olacak, çünkü İkizler’in ayı Satürn’ü öpüyor. Bununla birlikte, bir liderlik pozisyonu üstlenmeniz ve görevleri devretmeniz istenebilir, ancak bunu yapmak işte bir terfinin önünü açmaya yardımcı olabilir. Ay ve Neptün arasındaki sert kare sayesinde sabah gelişmeye devam ederken, ilişkinizde garip davranışlar fark edebilirsiniz. Partneriniz soğuk görünüyorsa veya mesajlarınıza cevap vermiyorsa, muhtemelen dikkati başka bir şey tarafından dağılmış olabileceğinden, okumamaya çalışın. Bu gece daha sonra ay Yengeç burcuna girdiğinde sizi başkalarıyla bağlantı kurma havasına sokan bir değişim fark edeceksiniz.


8 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugünün enerjisi bir mayına basmışsınız ve havada kanlar içinde ve yara bere içinde süzülüyormuşsunuz gibi hissedilebilir. En güçlü ışığımız olan büyük güneş, evcillikle ilgili dördüncü evinizde bir iz bırakmaya devam ederken, öfke ve savaşın kızıl gezegeni kudretli Mars’la kılıçları çaprazlayacak. Ev ve kariyer çevresinde patlayıcı bir gerilim ortaya çıkabilir ve partneriniz bundan yararlanıldığını hissediyorsa etrafa yayılabilir. Sürtüşme bu zamanda olgunlaşacak ve kesinlikle herkesi sırf intikamın tadına varmak için saldırmaya teşvik edecek. Dikkat egzersizi yapın ve nefes alın.


8 Aralık 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş-yaşam dengeniz biraz fazla mı olmaya başladı Başak? Yay burcundaki güneş bugün İkizler burcunda geri giden Mars’a karşıt konumda olduğu için, çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırdığınızı fark edebilirsiniz. Elbette, kafanıza koyduğunuz her şeyi başarabileceksiniz. Ancak, kendinize zaman ayırmazsanız, bu karşıtlık iş-yaşam dengesi kırbaç gibi gelebilir. Zihninizi ve bedeninizi dinlendirmek için yavaşlamayı unutmayın. Tüm yükümlülüklerinizin altında ezilmekten kaçınmak için sınırları daha iyi koruyun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.