Başak Burç Yorumları 2 Aralık 2022

Başak burcunun 2 Aralık 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 2 Aralık 2022 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunun 2 Aralık 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 2 Aralık 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 2 Aralık 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 2 Aralık 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Günün işine daha derinlemesine bakın – çok fazla sorun yaşamadan bazı yeni bilgiler alabilirsiniz ve bu, etrafınızda gerçekten neler olup bittiğini görmek için ihtiyacınız olan son ipucu olabilir!


2 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çantalarınız toplandı ve hayatınızın macerasına hazırsınız. Bu aşk mı?


2 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Ay bugün Koç burcunda ve sekizinci güneş evinizdeki yolculuğuna devam ediyor ve sizi değişim yoluyla güçlendirmeye çalışıyor. Karmaşık dinamikler yerine yeni başlangıçları tercih ederek, artık size hizmet etmeyen herhangi bir durumla bağları koparmak için bu enerjiyi kullanın. Güneş ve ay arasındaki yararlı bir değiş tokuş, kalbinize ve evinize sıcaklık getirecek ve en değerli arkadaşlarınızı beslemek için iyi bir zaman olacaktır. Günün kapanışında Luna, Chiron ile aynı hizaya gelmeden önce duygusal salıverme sizi bulabilir. Duygularınız üzerinde çalışmak için kendinize alan yaratmak, bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir, bu nedenle sıcak bir banyo yaptığınızdan veya meditasyon yaptığınızdan emin olun.


2 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Başaklar, bugün büyük kozmik enerji dünden bir aktarım olarak şarkı söylüyor. Aşk ve evliliğin gezegeni Venüs, kalıcılık ve karmanın gezegeni olan kudretli Satürn ile 60’lık açıda hizalandığından, çok geçmeden sonsuza dek sürecek bir aşk sözü veya planı yapabilirsiniz. Bekarsanız, ayakları yere dikilmiş, kafası bulutlarda kaybolmamış birine kendinizi açın. Taahhütler, uzun vadeli planlar ve verilen sözler, evrenin size hangi kozmik fırtınaları fırlattığı önemli değil, artık uzun mesafeyi kat etmek için gereken güce sahip!


2 Aralık 2022 Cuma Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başak, seni güçlü ve kontrol altında hissettirecek ne olacak? Koç burcundaki Ay, Koç burcunda geri giden Kayron ile kavuşum yaptığında bazı duygusal yaralar baş gösterebilir. İş yerindeki bir güç veya kontrol dengesizliğiyle, hatta finansal bir sorunla da ilgili olabilir. Bunun için kendinizi hırpalamak yerine, daha büyük resme odaklanmak için Ay’ın Yay burcundaki güneşle üçgen açısını kullanın. Üstlendiğiniz her şeyin üstesinden gelebileceğiniz düzenlemeler olduğunu unutmayın. Kontrolü yeniden kazanın ve olumlu bir notla ilerleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.