Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Aylık Burç Yorumu 2023 Ocak

Başak burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 1 Ocak 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaratıcılık ve Zevk

2023 yılı, eğlence bölgeniz Başak’ta güneş ve diğer önemli gezegenlerle başlıyor. 20 Ocak’a kadar olan günler, kendinizi sanat, el işi veya diğer hobilerle ifade etmeye teşvik ediyor. Ve parlak bir girişimcilik fikriniz varsa, şimdi onu eyleme geçirme zamanı. Nereye götüreceğini asla bilemezsin. İlişki durumunuz ne olursa olsun romantizm de bir öncelik olabilir.

Altıncı evdeki Yengeç burcundaki dolunay, eğlenceli ama belki biraz duygusal bir sosyal olayla çakışabilir. Kendinizi kaptırmamaya veya daha sonra pişman olabileceğiniz bir şey yapmamaya çalışın.

İyi haber şu ki, yüksekten uçan bir bölgedeki alıngan Mars, yaklaşık on hafta boyunca geri hareket ettikten sonra 12 Ocak’ta ileri doğru dönüyor. Planlarınız durmuş gibi göründüyse ve cesaretiniz kırıldıysa, işler düzelmeye başlayabilir. Yakında tüm silindirlere ateş edeceksiniz.

Kişisel gezegeniniz olan Quicksilver Merkür, on sekizincide doğrudan boş zaman bölgenize döner ve bu da bir romantizmin ilerlemesini hızlandırabilir. Ve yaratıcı bir proje geciktiyse, ilhamınız kısa sürede geri dönecektir.

Güneş, 20 Ocak’ta dört haftalık bir kalış için Kova burcuna giriyor ve yaşam tarzınızda bazı iyileştirmeler yapmak için motive olabilirsiniz. Bunlar, rutinlerinizi değiştirmeyi ve zaman kaybı olan faaliyetlerden vazgeçmeyi içerebilir. Tüm ölü odunları keserek yeni kökler ve sürgünler büyüyebilir ve kısa sürede sonuçları görmeye başlarsınız.

21’inde, yeni ay Kova burcunda ve iş ve sağlıklı yaşam sektörünüzde gerçekleşecek. Hayatınızda devrim yaratabilecek ve üretkenliğinizi artırabilecek yeni alışkanlıkları başlatmak için bir davet. Bu, işiniz, işiniz, sağlığınız, zindeliğiniz ve hedeflerinize katkıda bulunan diğer her şeyle ilgili planları başlatmak için iyi bir zamandır. Yeni bir işe başlamayı düşünüyorsanız, özgeçmişinizi gönderin ve işe koyulun.


Başak Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Yöneticiniz Merkür Oğlak burcunda geri giderken ve beşinci evinizde aya başlamak için işler aşağı doğru sarmal başlarsa, yaratıcı olmanız gerekecek. İşe yaramadığı zaman aynı eski rutine bağlı kalmak mantıklı değil, değil mi? Tutuşunuzu biraz gevşetin ve ne olduğunu görün.

2 Ocak’ta bir Merkür-Neptün sekstili ortaya çıkıyor ve sizi aşk hayatınızla ilgili astrolojik içgörüler peşinde koşmaya teşvik ediyor. Bu, gerçekte neler olup bittiğini öğrenmek için sinastri raporları, Tarot okumaları ve psişik yorumlar almak için mükemmel bir zamandır. Bu dünyaya dalmanın ortaya çıkarabileceğinin farkında olmadığın çok şey var.

Sekizinci evdeki Merkür-Uranüs dünya üçgeninde bazı heyecan verici haberler size doğru geliyor olabilir, ancak aşk hayatınıza fayda sağlayabilir veya vermeyebilir. Bu bilgi mevcut veya yeni başlayan bir ilişkinin önüne geçerse, şüphesiz vermeniz gereken bazı büyük kararlar olacaktır.

Güneş, 20 Ocak’ta orijinal, yaratıcı Kova burcu ve organizasyon bölgeniz için akraba toprak burcu Oğlak burcundan ayrılıyor, bu da randevulara geç kalmaktan kaçınmanıza ve diğer tüm romantik konuları daha iyi takip etmenize yardımcı olacaktır. Aklınız da aşırı derecede analitik hale gelir, Başak, bu nedenle çoğu karar duygudan çok mantığa dayalı olarak verilir.


Başak Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ocak, iş ortaklıklarınız için bir inişli çıkışlı olabilir, ancak yol boyunca birkaç küçük hız tümseği olsa bile üstesinden geleceksiniz.

Bu ay birçok büyük iş kararı vermeniz gerekebilir. Genel olarak evriminiz zaman zaman neredeyse dünya dışı görünüyor. Kariyer fırsatları bir déjà vu duygusu getiriyor, çünkü Mars’ın geriye doğru dönüşü sizi geçmiş profesyonel sorunların üstesinden gelmeye zorluyor, böylece gezegen 12 Ocak’ta ileri gittiğinde başka bir yöne ilerleyebiliyorsunuz.

18’inde Merkür geri hareketini sonlandırıyor ve iş arkadaşlarınızla ilişkinizi yeniden düşünmek ve yeni projeler üzerinde çalışmaya başlamak isteyebilirsiniz. 20 Ocak’ta güneş Kova burcuna ve hizmet sektörüne ışık tuttuğunda, iş arkadaşlarınızla her zamankinden daha fazla bağlı hissedebilir ve projeler üzerinde bir ekip olarak işbirliği içinde çalışmanıza olanak tanıyabilirsiniz.

Takım çabanızın sınırları, yirmi birinci Kova burcundaki yeniayı sırasında gün ışığına çıkabilir. Bu ışık, yalnız çalışmak istemenize neden olabilir, ancak iş arkadaşlarınızdan kaçınmak veya onları gaza getirmek yerine, şu anda kendinize odaklanmak istediğiniz konusunda doğrudan olun. Bunu anladın, Başak!


Başak Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yılın başlangıcı aşık olmak için harika bir zaman değil. Venüs 2 Ocak’ta Kova burcuna giriyor ve bu, bir aşk bağlantısı bulmaktan çok kendinize bakmaya odaklanmanızı sağlıyor. Ancak, arkadaşlarınız altıncı Yengeç dolunayı sırasında çöpçatanlık yapmaya çalışabilirler. Kahve için git ve ne olduğunu gör.

Biriyle istikrarlı gidiyorsanız, Mars 12 Ocak’ta İkizler’de ileri gittiğinde ve ertesi gün Juno Koç’a girdiğinde bunu resmileştirmeyi düşünün. İlişkiler ciddileşiyor Başak ve hayatını biriyle mi paylaşmak istediğine yoksa kendi başına mı gitmek istediğine karar vermelisin.

Bekarsanız, Merkür doğrudan on sekizinciye geçtiğinde kendinizi yavaşça oraya koyarken biraz flört edin. 20 Ocak’ta güneş Kova burcuna girdiğinde flört havuzuna bebek adımlarını atın. İyi flört alışkanlıkları geliştirmek istiyorsunuz. Ancak ertesi gün Kova burcundaki yeniayı kendinize bakmak için kullanın.

Ocak, en iyi randevu geceniz, Venüs’ün yirmi altıncıda Balık burcuna girmesiyle sona erer. Bu, daha iyi olan yarınızı aramak ve aşık olmak için harika bir zaman. Bırakın kalbiniz size aşk yolunda rehberlik etsin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.