Aslan Burç Yorumları 29 Aralık 2022

Aslan burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 29 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün, bazı şeylerin gelecekte sizi avlamak için geri gelmemesi için havayı temizlemek için mükemmel bir gün. Belki de seni bir şeyden sorumlu tutmak zorundasın? Sadece nazik olmaya çalış.


29 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Neredeyse bitirdiniz – şimdi durma. Ne kadar inatçı olduğunu hatırlıyor musun? Devam et.


29 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bu sabah erken saatlerde Koç burcuna ve haritanızın maneviyatı yöneten bölgesine giriyor, sevgili Aslan, önümüzdeki iki gün boyunca ruhunuzu yükseltiyor. Şafak sökerken ve Luna Jüpiter’e yaklaşırken, perdenin ötesinden gelen bir destek seli devreye girecek ve hedefleriniz üzerinde meditasyon yapmak için ideal bir fırsat olacak. Güneş ve ay karşı karşıya geldiğinde rüyalarınıza bir yapı kazandırmaya çalışın, aksi takdirde önemli olan şeye odaklanmaya başlayabilirsiniz. Bu akşam, Luna ateşli Mars’a bir öpücük üflerken topluluğunuza biraz zaman ve enerji harcayın.


29 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugün sana cennetten bir hediye gelecek. Bunun nedeni, akıl ve iletişimin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür’ün romantizm, güzellik ve zevk tanrıçası gezegenimiz tatlı Venüs ile birleşecek olmasıdır. Bu, birisine onu sevdiğinizi veya nasıl hissettiğinizi söylemek için hayırlı bir gününüz olduğu anlamına gelir. Çok iyi karşılanmalı ve yakınlaşmanıza izin vermelidir. Bekarsanız, yeni insanlarla veya arkadaşlarla tanışmak artık oldukça tercih ediliyor. Yeni bağlantılara açık olun ve evrenin sizi nereye götürdüğünü görün çünkü yıldızlar oldukça hizalı!


29 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İyi şeyler bekleyenlere gelir Leo. Koç burcundaki ilk dördün, “kalk ve onlara git” zihniyetine ilham verebilir. Ancak Mojo’nuzu bulmak her zamankinden daha zor olabilir çünkü Merkür Oğlak burcunda geri gidiyor olduğundan iş biraz düzensiz olabilir. Merkür retrosu sizi yoldan çıkaracağından, iş hayatınızın sorumluluğunu almak bazen imkansız gelebilir. Her bükülme ve dönüşten en iyi şekilde yararlanarak bu geri giden enerjiyle savaşın. Duruma göre yükselmeye devam ederseniz, Merkür gerilemesi sırasında önünüze çıkan her engeli aşabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.