Aslan Burç Yorumları 28 Aralık 2022

Aslan burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 28 Aralık 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 28 Aralık 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün eğlenceli bir enerjiyle dolusunuz ve yaptığınız hemen hemen her şeyi çevrenizdeki insanlar için daha ilginç ve ilgi çekici hale getirmelisiniz. Trafik mahkemesine gitmek bile bir patlama olabilir!


28 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kararsızlıkla düşünmeyi karıştırıyorsun. Şimdiden kararını ver!


28 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün Ay Balık burcunda ve haritanızın dönüşümü yöneten bölümünde yolculuğuna devam ederken, temizleyici ve destekleyici bir enerji sizi kuşatacak. Artık size hizmet etmeyen şeyleri salıvermek için bu ışık yerleşimini kullanın, çünkü bunu yapmak güçlenmiş hissetmenize ve durumunuzu kontrol altında tutmanıza yardımcı olacaktır. Şans eseri, bu öğleden sonra Luna, Neptün’le yakınlaştığında geçişler kolayca gerçekleşecek. Bu göksel ittifak, ne oldukları ve en başta endişelenmeye değip değmedikleri konusunda kendinize karşı dürüst olduğunuz sürece, endişelerinizi gidermenize yardımcı olabilir.


28 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gökler bugün sihirle fısıldıyor Leo. Aslında, onuncu seviyedeki sezgileriniz kadar rüyalarınız da canlı bir şekilde yoğun olabilir! Bunun nedeni, tanrıça gezegenimiz tatlı Venüs’ün, daha yüksek titreşimi olan Neptün gezegeni ile altmışlık açı yapacak olmasıdır. Neptün, güneşin sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizde yörüngede dönüyor ve gökyüzünde dans eden bu iki gök cismi ile, en içteki ihtiyaçlarınız ve arzularınız hakkında ani farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Bu kozmik dalga boyu, uzun sevişme seanslarının tadını çıkarmak veya tantrik seksi denemek isteyen çiftler için de mükemmel olacaktır.


28 Aralık 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Leo, şu anda en iyi alışkanlıklara ve rutinlere sahip misin? Oğlak burcundaki Venüs Balık burcundaki Neptün ile 60’lık açı yaptığında iş hayatınızdaki en iyi uygulamalara bağlı olmayabilirsiniz. Olağan çalışma programınızın bazı yönleri, olabilecekleri kadar güçlendirici olmayabilir, bu nedenle, daha üretken bir çalışma hayatı elde etmek için alışkanlıklarınızı veya rutininizi ayarlamayı düşünmelisiniz. Bunun dışında, size sosyal yardımlar veya yeni bir sözleşme gibi finansal bir fırsat sunulursa, bu altmışlık uzun vadede silahsızlandırıcı olabileceğinden, yeni herhangi bir şeyi kabul etmekten kaçınmak en iyisi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.