Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Aylık Burç Yorumu 2023 Ocak

Aslan burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü neler bekliyor? Aslan burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 1 Ocak 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Kozmik lider güneşiniz, Oğlak burcunun pratik enerjisi ve altıncı sağlık ve esenlik eviniz ile aya başlamak için seyahat etmeye devam ediyor, öyleyse siz yapın, yuh! Bir partnerden veya aşık olduğunuz kişiden şımartıcı ve diğer yumuşak davranışlar beklemeyin. Daha sağlıklı olmak veya daha iyi hissetmek istiyorsanız, her şeyi başlatmak size kalmış.

2 Ocak’ta, sabırlı ve güvenilir Boğa burcundayken güneş Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapacak ve Evrenin sizi doğru zamanda doğru yere yerleştireceğinden emin olabilirsiniz. Aşkla ilgili herhangi bir durum için “yeterince iyi” olmadığın için endişelenme Aslan, çünkü bu özel ay etkileşimi sana romantik bir şekilde gelişmek için ihtiyacın olan desteği veriyor.

Düşünceli bir güneş-Merkür kavuşumu Oğlak burcuna ve altıncı evinize yedinci eve dokunarak sizi zihinsel olarak uyanık kalmaya ve ayrıntılara odaklanmaya motive eder. Bu, çok sıkı bir dikkat göstermezseniz içine düşebileceğiniz olumsuz ve hatta tehlikeli durumlardan kaçınmanıza yardımcı olabilir, bu nedenle, sizi güvende tutması için Evren’e hızlıca seslendiğinizden emin olun!

Güneş nihayet 20 Ocak’ta zodyakın asi Kova burcu için kurallara uyan Oğlak burcundan ayrılıyor. Gruplar ve bir bütün olarak toplum artık aşk hayatınıza daha fazla dahil oluyor ve gerçekten aradığınız şeyi tezahür ettirmenize yardımcı olabilir.


Aslan Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Leo, bu ay senin için gökyüzünde çok fazla yoğunluk var ve kariyerinde beklenmedik değişiklikler olabilir. 6 Ocak’ta Yengeç burcundaki dolunay herhangi bir sihirli çözüm getirmiyor, ancak mümkün olan en iyi hayatınızı tezahür ettirmek için kabul etmeniz ve kabul etmeniz gereken kariyer umutları, hayalleri ve hedeflerinin güçlü bir göstergesini getiriyor. Bu, eski bir vizyonu bırakıp yeni bir vizyonu kucakladığınız için sizin için çok önemli bir büyüme dönemi olabilir.

Uranüs yirmi saniyede ileri doğru döndüğünde kasırga sona ermez. Bu, tek başına gitmen gereken bir döngü değil. Yıllar içinde, tam zamanında size mükemmel tavsiyeler veren pek çok bağlantı kurdunuz. Şu anda bir grup çabasında daha fazla güç var. Ayaklarınız üzerinde istediğinizden daha fazla düşünmeniz ve kendiliğinden kararlar almanız gerekebilir. Bu, dürtüsel yapınızın genellikle sevdiği bir şeydir, ancak şu anda, özellikle de herhangi bir mükemmeliyetçi eğilimin sizi yenmesine izin verirseniz, kendinizi biraz hassas hissetmenize neden olabilir.


Aslan Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Birlikte Başlarken

Leo, 2023 başlarken sıkı çalışmaya hazırsın. İş sektörünüze ve zindeliğe odaklanmak, rutinlerinizle başa çıkmayı ve mutluluğunuzu ve üretkenliğinizi artırabilecek değişiklikler yapmayı vurgular. Sağlıklı yaşam sorunlarının üstesinden gelme ve daha formda olmanın, enerjinizi ve ruh halinizi iyileştirmenin yollarını keşfetme fırsatları da vardır.

Yine de 6 Ocak’ta Yengeç burcundaki dolunay sizi ara vermeye ve ilerlemenizi engelleyebilecek konular üzerinde düşünmeye teşvik edebilir. Bu ay evresi duygusal olabilir, bu nedenle gününüzü basitleştirmeye çalışın ve kendinizi şımartmak, masaj yapmak veya sizi rahat ve rahat hissettirecek herhangi bir şey için zaman ayırın. Asla bilemezsiniz – banyo yaparken veya doğada yürürken parlak bir fikir edinebilirsiniz.

Ayın on ikisinde, alıngan Mars, haftalarca süren geri sarma aşamasından sonra doğrudan sosyal bölgenize döner. Arkadaşlıklarınızı, derneklerinizi ve üyesi olduğunuz kulüp ve organizasyonları gözden geçiriyorsanız, yeni bir başlangıca hazır olabilirsiniz. Yeni çevrelerde hareket etme zamanı.

Konuşkan Merkür, 18 Ocak’ta ileri doğru dönecek ve bu, son üç hafta içinde gecikmeler ve hayal kırıklıkları yaşadıysanız bir rahatlama olacak. Herhangi bir yanlış anlama artık çözülebilir.

Güneşin Kova burcuna geçmesi ve ilişkilerin ve romantizmin öncelikler listenizde üst sıralara yükseldiği dört haftalık bir dönemde yirminci sırada yer alan ilişki sektörünüz. Partneriniz ve ailenizle daha fazla zaman geçirmek ve daha fazla sosyalleşmek isteyeceğiniz, daha etkileşimli bir döneme giriyorsunuz. Bu aynı zamanda ekip çalışması ve işbirliği için iyi bir zamandır.

Son olarak, 21 Ocak’ta Kova burcundaki yeniay, yeni bir iş ortaklığı başlatmak, romantizmi bir sonraki seviyeye taşımak veya partnerinizle veya bir arkadaşınızla bir projeye veya mücadeleye başlamak için harika bir fırsat.


Aslan Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yeni yıla romantik bir başlangıç ​​yaparsınız çünkü 2 Ocak’ta Venüs Kova burcuna girdiğinde aşık olmaya hazırsınızdır. Beklenmedik biri olsa bile biriyle bir hayat kurmaya karar verebilirsiniz. Bununla birlikte, Leo, altıncıda Yengeç dolunayı sırasında flört etmeyi duraklat, çünkü kendini biraz koruyabilirsin.

Neyse ki, 12 Ocak’ta Mars doğrudan İkizler’e geçtiğinde ve ertesi gün Juno Koç burcuna girdiğinde tüm bunlar ortadan kalkar. İlişkilere geleneksel olmayan bir şekilde baktığınızda, bazı romantik şanslar elde edebilirsiniz. Uzun mesafeden çok eşliliğe, denemeden kapınızı çalmayın!

Kendinizi oraya koyun ve Merkür on sekizincisinde doğrudan gittiğinde yeni flört profilinizi güncelleyin. 20 Ocak’ta güneş Kova burcuna girerek “ben”i “biz”e çevirdiğinde mükemmel partnerinizi bulabilirsiniz. Randevu için en iyi geceniz, ertesi gün Kova burcundaki yeni ay sırasındadır ve işleri bir sonraki seviyeye taşımak için konfor alanınızın dışına çıkmanıza yardımcı olur.

Ayı aşık olarak geçirdiniz ve Venüs yirmi altıncıda Balık burcuna girerken, yakınlık yoluyla ilişkinizi dönüştürürken onu bir sonraki seviyeye taşımaya hazırsınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.