Akrep Burç Yorumları 9 Aralık 2022

Akrep burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 9 Aralık 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 9 Aralık 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir şeye veya birine her zamankinden daha fazla bağlı hissediyorsunuz – belki bir arkadaşa, hatta belki eski bir aleve geri dönme fikrine. Sonuna kadar buna sadık kalın!


9 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İşlerin nerede durduğuna dair çok iyi bir fikriniz varsa (ve hissediyorsanız), bir şeyler yapın.


9 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Venüs geniş Jüpiter’le karşı karşıya gelirken, bugün aşırılıktan kaçınmak için elinden gelenin en iyisini yap. Bu kozmik iklim, özellikle lezzetli yiyecekler ve alışveriş terapisi söz konusu olduğunda, hoşgörü konusunda aşırıya kaçmanıza neden olabilir. Bu arada Yengeç ayı, iyimserliğinizin darbe almasına neden olabilecek Merkür ile karşı karşıya gelir. Maneviyatınızdan kopmuş hissetmek de devreye girebilir, ancak meditasyon veya dua tekrar yolunuza çıkmanıza yardımcı olabilir. Bu gece daha sonra Venüs Oğlak burcuna girdiğinde, önümüzdeki birkaç hafta boyunca aşka gerçekçi ve pratik bir bakış açısıyla yaklaşmanıza izin verecek bir değişim fark edeceksiniz.


9 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, günlük rutininizi, takviminizi ve çalışma programınızı bugün hafif tutun. Aslında, ayrıntılara çok fazla odaklanırsanız ve kırbaçlarsanız, tüm eğlenceyi kaçırırsınız! Venüs, şu anda bir ateş burcunun derecelerinde yörüngede dönen küçük benefikimiz, gerçek aşkla ilgili güneş beşinci evinize geri dönen, daha büyük benefik olan kudretli Jüpiter’in dikkatini çekmek için aniden göklerde haykıracak. Bu, ister bekar ister bağlı olun, iyimser, cömert ve aşk havasında hissetmenizi sağlar. Bu neşeli ruh hali, kişisel yaşamınıza yardımcı olacak ve size şehvetli, tatlı ve esprili olma şansı verecektir. Sevgilinize cömert bir hediye vermeyi düşünün. Siz de şaşırtıcı bir şekilde alıcı tarafta olabilirsiniz!


9 Aralık 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı çalışmanızın ve çabalarınızın değeri hakkında ne düşünüyorsunuz, Akrep? Yay burcundaki Venüs, Balık burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında, yüksek sesle konuşmanın ve başarılarınızla gurur duymanın zamanı geldi. İşinizi göstermekten veya hakkınızı istemekten çekinmeyin. Günün ilerleyen saatlerinde Venüs Oğlak burcuna girdiğinde, yaratıcılığınızdan bahsederken kendinizi daha topraklanmış ve kendinden emin hissedebilirsiniz. Venüs metanetli Oğlak burcunda olduğunda, iş arkadaşlarınızın yaratıcı direktiflerinizi kolayca dinlediğini ve takip ettiğini görebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.