Akrep Burç Yorumları 29 Aralık 2022

Akrep burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 29 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 29 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve bir arkadaşınız bugün eşleşen bir setsiniz, ancak tek yumurta ikizlerinden çok tuzluk ve biberlik gibisiniz – birlikte gidiyorsunuz ama çok farklısınız. İyi eğlenceler içinde tartışmak için iyi bir zaman!


29 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Günün tüm unsurlarını düzenlemek size kalmış — mükemmel bir gün yaratmanın keyfini çıkarın.


29 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Koç burcunun ayı ve Jüpiter güneşin altıncı evinde çarpışırken, bugün dünyayı ele geçirebileceğini hissedeceksin. Bugün sergilediğiniz çabanın yarın olumlu ve kalıcı etkileri olacağından, bu titreşimler hedeflerinize ulaşmak için mükemmeldir. Merkür ve Venüs gökyüzünde hizalanırken saatler geçmeye devam ederken dürüstçe ve sevgi dolu bir yerden konuşmaktan çekinmeyin. Öğleden sonra Luna Mars’a öpücük gönderirken, sizi engelleyebilecek herhangi bir kişi veya durum üzerinde meditasyon yapmak için bir dakikanızı ayırın.


29 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün göksel hava oldukça tatlı, Akrep. Zihnin ve iletişimin kozmik habercisi olan zihinsel Merkür yukarıdaki göklerde dans ederken, romantizm ve çekiciliğin tanrıça gezegeni tatlı Venüs ile tam bir uyum içinde birleşecektir. Bu, sosyalleşmenin, yeni insanlarla tanışmanın veya büyülü bir randevuya çıkmanın aklınızın bir köşesinde olmasını sağlar. Yaratıcı olun ve kendinizi şimdi ifade edin, ilham perisine kanallık etme yeteneğinizin bu zamanda çok daha güçlü olduğunu fark edebilirsiniz. Neyi sevdiğiniz, kimi sevdiğiniz ve onları neden sevdiğiniz ile oldukça iç içe olacaksınız.


29 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, konuşmadan önce düşün. İş yerindeki rutininiz, alışkanlıklarınız ve yapılacaklar listenizle cesurca liderliği ele almak, Koç burcundaki ilk çeyrek ay boyunca sizi harekete geçirmeye teşvik edebilir. Ancak Merkür Oğlak burcunda geri hareket ettiğinde konuşma sırasında bir şeyler yanlış anlaşılabileceği için beklemelisiniz. Merkür retrosu, yanlış iletişim ve eksik bilgilere neden olmasıyla ünlüdür, bu nedenle, iş arkadaşlarınızla aynı sayfada olduğunuzdan emin olmak için bu geçiş sırasında önümüzdeki birkaç hafta boyunca ekstra kapsamlı olmanız gerekecek. Olası sorunlardan kaçınmak için her şeyi yazılı olarak almak yardımcı olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.