Akrep Burç Yorumları 22 Aralık 2022

Akrep burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 22 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 22 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Görünümünüz, stiliniz veya ev dekorasyonunuz hakkında bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Artık aynı eski, aynı eskiyi kaldıramazsınız ve zihniniz hepsini aynı anda kullanamayacağınız çok sıcak fikirlerle dolu.


22 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Koşulsuz sevgi ve destek için aileye dönün. Tüm yol boyunca arkandalar.


22 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün Venüs ve Uranüs gökyüzünde tatlı bir değiş tokuş yaparken, aşk beklenmedik yerlerde tezahür edebilir. Bu titreşimler, son zamanlarda gözlemlediğiniz kişilerle aradaki buzları eritmek için mükemmel, ancak birkaç yeni hayran da kendilerini gösterebilir. Bu arada, Yay burcunun ayı dengeleyici Satürn’e bir öpücük göndererek güzellikle ve şükran duygunuzla bağlantı kurmanıza yardımcı olur. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Luna puslu Neptün ile karşı karşıya geldiğinde öz farkındalığınız darbe alabilir ve bu da soğukkanlılığınıza odaklanmak için iyi bir zaman olabilir. Bu akşam ay Yay burcuna girdiğinde hava değişecek ve önümüzdeki iki gün boyunca sesinizi yükseltecek.


22 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, teleskopunuzu alın ve bugün yıldızlara nişan alın çünkü onlar size doğru bakıyor ve gülümsüyorlar! Büyüleyici zevk, uyum ve güzellik gezegenimiz Venüs, göklerde oldukça iyi bir konuma sahiptir ve elini gökyüzünün ötesinde, güneşin yedinci ortaklık evinizde bulunan alıngan Uranüs’e uzatacaktır. Bu, bir arkadaşınızın birdenbire uzun süreli ilişki potansiyeli olan birini tanıtabileceği veya hatta sizden her zaman hoşlandığını söylemek için öne çıkabileceği anlamına gelir. Kararlıysanız, siz ve bir partner, büyük bir umuda veya hayale ulaşmak için bir ekip olarak çalışmaya kararlı olduğunuzu fark edebilirsiniz. Biriyle tanışmanın eğlenceli bir yolu, en sevdiğiniz uğrak yerlerini dolaşarak veya spontane bir seyahate çıkarak.


22 Aralık 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki düzenlemelerinizde neler ayarlanabilir, Akrep? Tartışılan bir şey, Oğlak burcundaki Venüs Boğa burcunda geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında, bir çalışma ilişkisinin veya yükümlülüğün gidişatını değiştirebilir. Genellikle değişimi kucaklamasanız da, bu geçiş mesleki taahhüdünüzde daha fazla istikrar, değer ve rahatlığa yol açabilir. Ancak, konuşmaya ve başka birinin söylemek zorunda kalabileceği her şeyi almaya açık olmalısınız. Neyin değişebileceği konusunda açık bir diyaloğa sahip olmak daha iyi bir şeye yol açabilir, ancak konuşmaya açık olmadığınız sürece bunu bilemezsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.