Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Aylık Burç Yorumu 2023 Ocak

Akrep burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 1 Ocak 2023 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 1 Ocak 2023 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Ocak Ayı Aylık Burç Yorumu

Güçlendirici Konuşmalar

2023 yaklaşırken bazı ilginç sohbetlere hazır olacaksınız, Akrep. Konuşma ve düşünce sektörünüze yapılan vurgu, sizi çözüm bulabilmeniz için bir dizi sorun hakkında konuşmaya teşvik eder.

Bu aynı zamanda pazarlık yapmak, anlaşmalar yapmak ve dalga boyundaki diğer kişilerle bağlantı kurmak için harika bir zamandır. Halletmeniz gereken idari görevleriniz varsa, çalışma alanınızı düzene sokma ve düzenleme havasında olacaksınız, bu da daha net düşünmenizi sağlayacaktır.

Yine de, 6 Ocak’ta Yengeç burcundaki dolunay, kendinizi savunmasız hissetmenize ve belki de kendinizden şüphe duymanıza neden olabilir. Duygularınız mantığı geçersiz kılabilir, bu nedenle önemli kararlar almak için en iyi zaman değil.

Eş yöneticiniz Savaşçı Mars, ayın on ikisinde, doğrudan mali bölgenize dönüyor ve bu, hayatınızı çok daha kolaylaştırabilir. Son birkaç hafta hiçbir yere varamadığınızı fark ettiyse, yakında hızınızı artıracaksınız.

2 Ocak’ta sevimli Venüs’ün ve ardından 20 Ocak’ta güneşin gelmesiyle eviniz ve aile sektörünüz daha fazla odak noktası haline geliyor. Hayattan bir adım geri çekilmek ve önceliklerinizi yansıtmak isteyebilirsiniz. Ayrıca, mümkün olduğunda ailenizle daha fazla zaman geçirmek ve rahatlamak ve enerji toplamak için can atacaksınız.

Yeni bir başlangıç ​​arıyorsanız, yirmi birincide Kova burcundaki yeni ay mükemmel. İster taşınmayı, ister emlak satın almayı veya yerinizi yenilemeyi düşünüyor olun, şimdi harekete geçmenin tam zamanı.

Güzel Venüs, ilişki durumunuz ne olursa olsun aşk hayatınızı geliştirmek için mükemmel olan 26 Ocak’ta Balık burcuna ve romantizm evinize giriyor.

Ayrıca, hayal gücünüz sanatsal projeleri hayal etmenize yardımcı olduğunda çok yaratıcı bir aşamadan geçebilirsiniz. Başkalarından biraz ilham almaya hazırsanız, sanat ve zanaat fuarlarına veya sergilere katılmak size birkaç fikir verebilir.


Akrep Burcu Ocak Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Güç gezegeniniz Mars, bu ayın başlarında geri hareket halindeyken meraklı İkizler’in yanında yuvalanmış durumda, bu da aklınızda bazı ciddi şeyler olduğu anlamına geliyor. Henüz harekete geçmeye hazır değilsin, ama hazır olduğunda, eski sevgilin veya romantik bir düşmanın dikkat etse iyi olur!

2 Ocak’ta aşk tanrıçası Venüs, sosyal hava burcu Kova’ya ve ev bölgenize giriyor, bu da buluşmalara ve buluşmalara evinizde ev sahipliği yapmaya çok daha açık olacağınız anlamına geliyor. Eviniz genellikle sizin çok özel sığınağınızdır, ancak bu dostça enerji, insanlara her zamankinden biraz daha fazla açılmanıza ve onları karşılamanıza yardımcı olur.

Motive olmuş Mars, on ikinci evdeki iletişimsel İkizler burcu ve dönüşümsel sekizinci eviniz ile hala ortaklık halindeyken ileri gider, bu da bir dizi farklı konu hakkında pek çok yoğun tartışma olacağı anlamına gelir. Amacınız daha iyi bir aşk partneri olmak Akrep ve bunu egonuzu bir kenara bırakarak ve yapıcı konuşmalara katılarak yapabilirsiniz.

Dördüncü aile eviniz olan Kavramsal Kova, 20 Ocak’ta güneşten bir kez daha ziyaret alır. Anne babanızın veya büyükanne ve büyükbabanızın ilişkisini ve bunun sizi nasıl etkilediğini hatırlarken, vuracak nostalji dalgaları arayın. Her şeyin birbirine bağlı olduğunu ve geçmişin genellikle tekerrür etmeye mahkum olduğunu unutmayın.


Akrep Burcu Ocak Ayı Aylık İş Burç Yorumu

6 Ocak’taki güçlü dolunay, Yengeç’te ve önümüzdeki aylarda kariyeriniz için bir barometre görevi görebilecek profesyonel temas bölgenizde ortaya çıkıyor. Gelişiminizin bazı yönlerinde bir geri dönüş yapmak için çağrıldığınızı hissedebilirsiniz. Birisi veya bir şey ilginizi çekebilir ve sizi yeni olasılıklara karşı uyandırabilir.

Finansal olarak, bazı hamleler yapmayı düşünüyor ve yeni fikirlerinizin uzun vadede işe yarayıp yaramayacağını sorguluyor olabilirsiniz. Kararlarınızı aceleye getirmeyin. İlerlemeden önce zaman ayırın. Mars ayın on ikincisinde ileri doğru döndükten sonra yatırım yapmaya karar vermeden önce spekülatif bir fırsatın nasıl ortaya çıktığını görün.

18 Ocak’ta sona eren Merkür’ün geriye dönüşü sırasında geçmiş bağlantılarından teklifler alabilirsin. Harika benliğin, Akrep olmaktan başka bir şey yapmana gerçekten gerek yok ve belki de bir müşteriye senin hakkında hatırlatmak için o takip e-postasını gönder. teklif edin veya yeni iş fırsatlarıyla ilgili olarak patronunuzla görüşün.


Akrep Burcu Ocak Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yeni yılın başlangıcı, 2 Ocak’ta Venüs Kova burcuna girdiğinde, romantizm için özlem duymanıza neden olabilir, o yüzden oraya gidin! Romantik keşiflere yol açabilecek bir maceraya atılmak için altıncıdaki Yengeç dolunayını kullanın. Tüm ihtiyacın olan bir inanç sıçraması, Akrep.

Özellikle, Mars 12 Ocak’ta İkizler’de ileri doğru döndüğünde ve ertesi gün Juno Koç burcuna girdiğinde, cinsel dürtüleriniz kükreyerek geri gelirken. Aylarca düşük enerjiden sonra, yaramaz tarafınızı kucaklamaya hazırsınız.

Artık oyununuza geri döndüğünüze göre, Merkür on sekizincide doğrudan döndüğünde biraz çapkın olun. Artık diliniz bağlı değil, aşık olduğunuz kişilere gerçekte nasıl hissettiğinizi söyleyebilirsiniz. 20 Ocak’a kadar hala flörtünüz yoksa, güneş Kova burcuna girerken ailenizin çöpçatanlık yapmasına izin verin. Seni özel biriyle ayarlayabilirler. Özellikle de ertesi gün Kova burcundaki yeniay size aşkın eve sandığınızdan daha yakın olduğunu gösterebilir.

Ocak, yirmi altıncıda Venüs Balık burcuna girdiğinde romantik bir notla sona eriyor ve siz derine düşmeye hazırsınız. Aşk eğlenceli olacak, bu yüzden yavaş bir tempoda alın. Ancak, kırmızı bayrakları görmezden gelmeyin, aksi takdirde aşk ilişkiniz uzun sürmez.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.