Yengeç Yıllık Burç Yorumları Neler? Yengeç Yıllık Burç Yorumu 2023

Yengeç burcunun 2023 yılı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 2023 yılı neler bekliyor? Yengeç burcunun 2023 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 2023 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 2023 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 2023 yılı için Yıllık Premium, Yıllık Premium İş, Yıllık Premium Aşk, Yıllık Premium İlişki, Yıllık, Yıllık İlişki, Yıllık Aşk, Yıllık İş türündeki yorumlarını sizler için hazırladık.

Yengeç Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Çok derin duygulara sahip, sezgisel, hassas bir ruhsun, Yengeç ve yöneticin duygusal bir ay olduğu için, ruh halin gelgitler gibi inişli çıkışlı. 2023 yılında, ayın ritmine dikkat etmek için bilinçli bir çaba sarf etmek, kendinizi çok daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir, bu nedenle aşağıdaki özel ayları özellikle not edin.

Nisan ortasında, kariyer bölgenizdeki bir yeni ay ve güneş tutulması, parkın dışında yeni bir projeye, atamaya veya yeni bir iş veya pozisyon için görüşmeye başlamanıza yardımcı olabilir!

Mayıs ayı başlarında, zevk evinizde bir dolunay ve ay tutulması sizi iyi hissettiren şeyler için bir arayışa gönderebilir. Yaratıcılık ve dram boldur!

Ekim ayı ortasında, ev sektörünüzde gerçekleşecek bir yeniay ve güneş tutulması, yaşadığınız yerde rahatlık ve güvenlik arayışına neden olabilir. Yeniden dekore etmek veya bebek sahibi olmak, ev hayatınızı iyileştirme dürtünüzü tatmin eder.

Ekim ayının sonlarında, dolunay ve ay tutulması gelecek ve sosyal ortamlarla ilişkilendirilir, bu nedenle sosyal medyada yanlış anlaşılmaya neden olabilecek paylaşımlar yapmamaya dikkat edin. Şahsen konuşmadığınızda tonu algılamak çok zor!

Ve elbette, her yıl olduğu gibi, Haziran sonu ile Temmuz sonu arasında bir noktada sabırsızlıkla bekleyeceğiniz bir doğum günü kutlamanız var ve 2023 dizginleri elinize alıp kendi partinizin kontrolünü ele geçirmek için mükemmel bir zaman! Birkaç yakın arkadaş veya aile üyesiyle göz ardı edip kendinizi şımartmak istiyorsanız, yapın! Tam bir patlama yaşamayı ve tanıdığınız herkesi davet etmeyi tercih ediyorsanız, davetiyeleri göndermeye başlayın! Bu yılki kutlamayı tam olarak istediğiniz gibi yapın. Hakediyorsun.


Yengeç Burcu 2023 Yılı Yıllık İlişki Burç Yorumu

Aşk söz konusu olduğunda genellikle her şeyi yaparsınız, Yengeç, ancak bu yıl aşk tanrıçası Venüs’ün hava burcu Kova burcunun mesafeli havasını emmesiyle başladığından, romantik yılınız inişli çıkışlı bir başlangıç ​​yapıyor. Aynı zamanda karamsar burcunuzda da bir dolunayın görünmesiyle, şu anda başa çıkmanız gereken pek çok duygusal çatışma var ve duygularınız bir dakikadan diğerine tamamen karışabilir. Bu süre zarfında herhangi bir önemli karar vermeye çalışıyorsanız, mantığa bağlı kalın. Akıl, kalbin bilmediğini bilir.

Çok sevecen bir aşık ve eşsiniz ve Temmuz başında ortaklıklar ve bağlılık evinizdeki dolunay sırasında saygı ve eşitlik arzuluyorsunuz. Adil olma arzunuz ve taviz verme isteğiniz artar, ancak karşılıklı bağımlılığa olan eğiliminiz de artar. Denge, bu ayın çok önemli bir parçasıdır çünkü gelecekle ilgili kararlarınızı ve eşinizin şu anda size nasıl davrandığına ilişkin duygularınızı etkiler. Karşılıklı saygı şarttır.

Romantik Venüs, Aralık ayının başında eğlence ve keyif evinizde, o halde neden kabuğunuzdan çıkıp, çekingenliğinizi bırakıp bir değişiklik olsun diye kendinizi serbest bırakmıyorsunuz?! Ve cinsel kışkırtıcı olmaya cüret edersen, kontrolü ele almanın ne kadar büyülü olabileceğini kısa sürede anlayacaksın. Oyunlar – seksi olsun ya da olmasın – artık gerçekten eğlenceli. Rol yapın ya da sadece birlikte saçmalayın. Artık kimsenin senden beklediği hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin.


Yengeç Burcu 2023 Yılı Yıllık Aşk Burç Yorumu

Bu yıl aşkı arıyorsanız (ve dürüst olmak gerekirse, ne zaman değil misiniz ?!), Şubat ortasındaki yeni ayı kabul etmek isteyeceksiniz. Bu, gerçekten büyümek ve tipik olarak deneyimlediğinizin ötesine geçmek için büyük bir şansınız, Yengeç ve bu çılgınlıktan ciddi bir öz farkındalık, yeni bir sevgili, bir bağlılık yüzüğü veya belki yukarıdakilerin tümü ve daha fazlasıyla çıkabilirsiniz! “Dönüşüm” artık anahtar kelime ve geçmişi geride bırakıp aşk için bir şans daha denemeye istekli olduğunuzda gelecek son derece parlak görünüyor.

Güçlü, seksi Mars, Mayıs ayının sonunda servet evinizde vakit geçiriyor ve sizin bir altın avcısı olduğunuzu söylemiyoruz, ama aynı zamanda meteliksiz kimseyle de uğraşmıyorsunuz, değil mi?! Güç flörtü bir şeyse, o zaman tamamen ilgileniyorsunuz. Sırf statüsünden dolayı birinin peşinden gitmek yanlış mı? Seni kesinlikle yargılamayacağız. Ve hayatınızda bunu yapacak insanlar varsa, bu onların sorunu.

Ayrıca Ağustos ayının sonunda macera bölgenizde, sizi seyahat yoluyla veya sadece zihninizi yeni olasılıklara açarak bazı şaşırtıcı yeni deneyimlerin yoluna sokan geniş bir dolunay var. Planlanmış bir geziniz varsa, heyecanlandığınız diğer bekarlar için uyanık olun. Ruh eşinizle başka bir ülkede veya tamamen yabancı bir yerde tanışmak artık çok muhtemel, bu yüzden bir konuşma başlatmak ve nereye varacağını görmek için çok utangaç olmayın.


Yengeç Burcu 2023 Yılı Yıllık İş Burç Yorumu

Kararlı, ciddi Satürn, Ocak ve Mart başları arasındaki diğer insanların para ve miras evinizi vurgular; bu, bu Yengeç döneminde bir güç mücadelesi içinde olduğunuzu gösterebilir. Harika, değil mi? Ve aile üyeleriyle veya yakın arkadaşlarla para yüzünden kavga etmektense yapmayı tercih etmeyeceğiniz bir şey düşünemeseniz de, bu gerekli olabilir. Borç da bir faktör olabilir, bu yüzden size geri ödeyeceğini söyleyen ve ödemeyen bir arkadaşınızla veya borç isteyen bir aile üyenizle uğraşıyor olabilirsiniz. Kişisel işi parayla karıştırmak iyi bir fikir değildir, ancak yaparsanız, işler kötüye giderse sizi koruyan belgelerin bulunduğundan emin olun.

Satürn, Mart ayının başından yıl sonuna kadar genişleme evinizde olacak, ancak finansal açıdan biraz daha maceracı olmanız için size yeşil ışık yakıyor. Herhangi bir fırsatı değerlendirmeden önce derinlemesine araştırma yapmak isteyeceksiniz. Kendinizi borsa ve yeni para birimi türleri hakkında eğitmek, servetinizi büyük ölçüde artırabilir. Ve şu anda etrafınızda pek çok bilgelik olduğu için, finans uzmanlarıyla veya sizden daha fazla deneyime sahip yaşlı insanlarla aynı hizaya gelmek için harika bir zaman. Akla gelebilecek her kaynaktan bilgi emen bir sünger gibi olun!

Ve para gurusu Boğa’daki deneysel Uranüs ve tüm yıl boyunca ağ oluşturma bölgeniz ile, bu, sizi bir sonraki kariyer pozisyonunuza yükseltmenize yardımcı olabilecek insanlarla tanışmak için harika bir zamandır. Büyük bir kariyer hamlesi yapmanıza kimin yardım edebileceğini asla bilemezsiniz, o yüzden kocaman gülümseyin, el sıkışın ve en iyileriyle şakalaşın! Sinemada yanınızda oturan kişi, markanızı tanıtmanıza yardımcı olacak inanılmaz bir ünlü bağlantısına sahip olabilir veya yeni taşınan komşunuz, çalışmak için can attığınız bir şirketin işe alım departmanında olabilir. Asla bilemezsin!


Yengeç Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Burç Yorumu

Kanser, çoğunlukla arka planda kalmaktan rahat olan kibar, bazen karamsar bir işaretsin. Ve 2023’te hala her zaman olduğun aynı utangaç Yengeç olsan da, adım atmaya ve kendine daha fazla dikkat çekmeye hazır olduğun daha çok zaman olacak.

Örneğin, Nisan ortasındaki güçlü ateşli Koç burcundaki yeni ay ve güneş tutulmasını ele alalım. Duygu ile…


Yengeç Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium İş Burç Yorumu

Bu yıl küçük şeylerin önünüze çıkmasına izin verebilirsiniz ya da derine inmeye ve sonunda rakiplerinize göğüs germeye ve sizi gerçek potansiyelinize ulaşmaktan alıkoyan engelleri aşmaya karar verebilirsiniz!

Jüpiter yılın başında rekabetçi Koç burcundayken, Mayıs ortasında dünyevi Boğa burcu devralana kadar, 2023’e omzunuzda bir çiple başlarsınız. Kanser, geçilseydin…


Yengeç Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Aşk Burç Yorumu

Hayat aşksız yaşamaya değer mi? Tabii ki öyle, ama çoğu Yengeç gibiyseniz, iniş çıkışları biriyle paylaşabildiğiniz zaman kesinlikle en mutlusunuzdur. Bekar olmanın anları vardır, ancak 2023’teki asıl hedefiniz var olan bir ilişkiyi güçlendirmek veya ruh eşinizi bulmak olacaktır.

Aşk tanrıçası Venüs ile Ocak ayının başında müstakil hava burcu Kova’da ve ay dolunay…


Kaynak: https://www.horoscope.com/us/index.aspx

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.