Yay Yıllık Burç Yorumları Neler? Yay Yıllık Burç Yorumu 2023

Yay burcunun 2023 yılı için burç yorumları neler? Yay burcunun 2023 yılı neler bekliyor? Yay burcunun 2023 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 2023 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 2023 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 2023 yılı için Yıllık Premium, Yıllık Premium İş, Yıllık Premium Aşk, Yıllık Premium İlişki, Yıllık, Yıllık İlişki, Yıllık Aşk, Yıllık İş türündeki yorumlarını sizler için hazırladık.

Yay Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Hayata büyük bir macera olarak bakıyorsun Yay burcu ve 2023’teki başarın sadece kendi tereddütlerinle sınırlı. Zihninizi genişletmek bu yıl listenizin üst sıralarında, ardından dünyayı gezmek geliyor. Biraz boş zamanınız olduğunda, hayatınız ve onu nasıl iyileştireceğiniz hakkında felsefe yapmakta başarılı olursunuz.

Muhteşem yönetici gezegeniniz Jüpiter, yılın ikinci bölümünü sabırlı, dünya burcu Boğa burcunda geçirdiğinde, tam da bunu yapmak için mükemmel bir şans yakalarsınız. Daha az aceleniz var ve şu anda güçlü yönlerinizin nerede olduğunu bulmak için daha isteklisiniz ve bu geçiş sırasındaki asıl zorluğunuz, iç sesinizi dinleyecek kadar dikkat dağıtıcı şeyleri kapatmaktır. Jüpiter’in geri hareket döngüsü Eylül başında başlar ve Aralık ayının sonuna kadar sürer ve sizi tatmin etmek için ne gerektiğini yeniden değerlendirmenizi ister. Mutluluk sadece inanmayı sevdiğiniz soyut bir kavram mı yoksa bu yıl gerçekten elde edebileceğiniz bir şey mi? Cevaplar için Evreni takip etmeye devam edin.

Kasım ayının sonundan Aralık ayının sonuna kadar güneş, geniş burcunuzda parlayarak sizi mümkün olduğunca çok şey öğrenmeye teşvik edecek. Yapılacaklar listenizde neler var? Okçu sezonu, her zaman gitmek istediğin bir yere doğum günü gezisi planlamak ve mümkün olduğu kadar çok insanı eşlik etmeye davet etmek için mükemmel bir zaman! (Ne kadar çok o kadar iyi, değil mi?!) Egzotik yerlere uçamıyorsanız, sorun değil. Doğum gününüzü ve yılbaşını aynı anda büyük bir patlama ile kutlayarak yıl sonunu özel kılın. Daha büyük daha iyi.


Yay Burcu 2023 Yılı Yıllık İlişki Burç Yorumu

Hayata kendinizi kaptırdığınızda, ilişkinizi öncelik listenizin alt sıralarına taşıma eğiliminde olduğunuzu ilk kabul eden siz olacaksınız, ancak romantik Venüs, Ocak sonu ile Şubat sonu arasında Balık burcunun derin duygusal sularında hareket ettiğinde, bu yücelecektir. sendika sizi çok daha ilgili ve şefkatli bir ortağa dönüştürür. Bu özverili açı sırasında, daha büyük bir şeyin parçası olmayı özlüyorsunuz, Yay burcu. Ve sevgi dolu, bağlı bir ilişki içinde olacak kadar şanslıysanız, ona her zamankinden biraz daha sıkı sarılmaya hazırsınız.

Aşk tanrıçası Venüs, yaz aylarını gerçekten ısıtabilecek olan haziran başında sevimli ve oyuncu Aslan burcuna giriyor! Sizi yeni duygusal ve fiziksel zirvelere taşıyabilen bu dramatik geçiş sırasında cinsel hayatınız eğlenceli, spontane ve hatta biraz saçma. Bununla birlikte, tipik özgüvenli benliğinizden ayrılırken, eşinizden her ikinizin de alıştığından daha fazla güvence arayacaksınız, ancak karşılığında vermeye hazır olmanız bunu biraz daha az tuhaf hale getiriyor. . En güvenilir ortak olmadıysanız, şimdi bunu telafi edin.

Tutkulu Mars, Kasım ayı sonunda maceracı burcunuza girecek ve bu noktada ilişkinizi yepyeni bir ışık altında görmeye başlayacaksınız. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca bir çift olarak başarabileceklerinizin sınırı yok ve romantik hedeflerinize doğru gittiğinizde sizi durduracak hiçbir şey yok. Şimdi bir numaralı görevin yeni şeyler öğrenmek ve partnerinle birlikte zihnini genişletmek olacak. Bir kursa katılın, dünya turuna çıkın veya birlikte okumak istediğiniz kitapların bir listesini oluşturun. Beyniniz devreye girdiğinde, vücudunuzun geri kalanı onu takip eder.


Yay Burcu 2023 Yılı Yıllık Aşk Burç Yorumu

Ay, duygularınıza rehberlik eder, Yay ve Ocak ayı sonlarında arkadaş canlısı Kova ve flört bölgenizle bağlantılıyken yeni bir aşamaya başladığında, bu sosyal lunasyon sırasında herhangi biriyle kolayca sohbet edebilirsiniz. Ve hayata sizden farklı bakış açıları ve bakış açıları olan insanlar hakkında daha fazla şey öğrenmenize yardımcı olabilecek benzersiz bağlantılar ararken, aynı zamanda romantik bir kıvılcım da arayacaksınız. Yeni arkadaşlar edinmek harika, ancak muhtemelen zaten geniş bir sosyal çevreniz olduğu için, ağ kurma girişimleriniz aşka yol açarsa daha heyecan verici olur.

Mayıs ayı başlarında gizemli Akrep burcundaki dolunay ve ay tutulması sezgi ve psişik yetenekler evinize geldiğinden, başkalarına karşı oldukça anlayışlı, ancak kendinizle ilgili herhangi bir kişisel bilgiyi ifşa etmeye gelince çok ketumsunuz. Bu lunasyon size üstünlük sağlar, ancak yeni bağlantılar kurmanıza da engel olabilir. Tek yaptığın soru sormak ve karşılığında cevap vermeyi reddetmek olduğunda zor bir randevusun. Artık çok yaratıcı bir şekilde romantiksiniz, ancak çekingenliğinizi ortadan kaldıracak kadar güvendiğiniz birini bulmak zor olabilir.

Güneş, Eylül sonundan Ekim sonuna kadar dengeli Terazi ile ortak olduğundan, sosyal alanınızı aydınlatarak ve sizinle benzer ilgi alanlarına ve inançlara sahip insanlarla vakit geçirmeniz için sizi teşvik ederken, sizi çevreleyen pek çok olumlu, çekici, zarif enerji var. “Zıt kutuplar birbirini çeker” kavramında yanlış bir şey yok ama uzun vadede aşk hayatınız için işe yaramıyor. Uyumlu mutluluğa ulaşmak için, aynı sayfada olduğunuz birini bulmanız gerekir. Havadar bir İkizler veya maceracı bir Aslan şimdi mükemmel bir eşleşme olabilir.


Yay Burcu 2023 Yılı Yıllık İş Burç Yorumu

Kariyer hedefleriyle ve bir şeyleri gerçekleştirmeyle ilişkili gezegen olan çalışkan Satürn, yıl başlarken ilerici, yenilikçi Kova burcunda birkaç ay geçiriyor ve bu da size mevcut işinizden memnun değilseniz işleri değiştirme şansı vermeli. . Satürn zihinsel çeviklik ve iletişim evinizdeyken, bu, istediğinizi elde etmek için konuşma ve sesinizi kullanma zamanının geldiğinin bir göstergesidir. Çevrenizde devam eden önemli tartışmalar varsa, onların bir parçası olduğunuzdan emin olun. Sevgili Yaylar, artık harika fikirleriniz var ve duyulmayı hak ediyorsunuz.

Şanslı Jüpiter, yıla ateşli Koç burcunda başlar, liderlik niteliklerinizi ortaya çıkarır ve size hayatınızı şaşırtıcı şekillerde değiştirebilecek bazı mükemmel fikirler verir. Artık yeni finansal fırsatlara balıklama dalmak için daha isteklisiniz ve bu her zaman istediğiniz gibi sonuç vermese de, en azından şansınız varken bunun peşine düşmediğinizi söyleyemezsiniz. .

Jüpiter, Mayıs ortasında para odaklı Boğa burcuna geçer ve yılın geri kalanında orada kalır ve temel olarak size “nasıl zengin olunur” oyun bazında bir kılavuz sağlar. Bu konumdaki Jüpiter, size bir imparatorluk yaratmak için ihtiyacınız olan tüm yapı taşlarını verecek, ancak bunları doğru sırayla bir araya getirmek size kalmış. Bu yerleşimde finansal güvencenin tadını çıkarırsınız ve sizi finansal olarak sağlıklı bir yere götürmek için istikrarlı bir kariyer veya ek gelir akışı yaratmak için elinizden geleni yapacaksınız. Ancak, artık hayatın lükslerinden de zevk alıyorsunuz, bu nedenle bütçenizin bir kısmı sizi mutlu eden şeylere ayrılacak.


Yay Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Burç Yorumu

Hayata büyük bir macera olarak bakıyorsun Yay. Ve 2023’te (belki kelimenin tam anlamıyla) yeni zirvelere ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte, dünyayı dolaşmıyorken, yaşam deneyimlerinizin size neler öğrettiğini ve bunların bir kişi olarak büyümenize nasıl yardımcı olabileceğini düşünmek için boş zamanlarınızı kullanmayı seviyorsunuz. .

Yönetici gezegeniniz olan geniş Jüpiter ile birlikte, yılın yarısından fazla bir süre sabırlı bir dünya burcu olan Boğa burcunda (m…


Yay Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium İş Burç Yorumu

Çalışmak yerine bütün gün oynamayı çok istersiniz, ancak bağımsız olarak zengin değilseniz, eğlence alışkanlıklarınızı desteklemek için çalışmak zorundasınız. Ama kariyerinin bir macera olamayacağını kim söyledi?! 2023’te, becerilerinizi iş gibi hissetmediğiniz bir kariyerde kullanmanız için birçok fırsatın olmasını umuyorsunuz. Bu gerçekçi mi?

Bu yıl iş fırsatlarınız yine etkileniyor…


Yay Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, yaşadığınız dolu hayatla aşk kesinlikle hızla karmaşıklaşabilir, ancak 2023’te mutlu bir aşk hayatının anahtarlarından biri onu basit tutmaktır. Diğer işaretlerin kendilerini dramaya kaptırmalarına izin verin. Aşkın sık sık getirdiği zorlukları memnuniyetle karşılasanız da, önümüzdeki yıl daha az zahmetli bir romantik hayata hazırsınız.

Pek çok farklı insanla çıkmayı seviyorsun…


Kaynak: https://www.horoscope.com/us/index.aspx

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.