Terazi Yıllık Burç Yorumları Neler? Terazi Yıllık Burç Yorumu 2023

Terazi burcunun 2023 yılı için burç yorumları neler? Terazi burcunun 2023 yılı neler bekliyor? Terazi burcunun 2023 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 2023 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 2023 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 2023 yılı için Yıllık Premium, Yıllık Premium İş, Yıllık Premium Aşk, Yıllık Premium İlişki, Yıllık, Yıllık İlişki, Yıllık Aşk, Yıllık İş türündeki yorumlarını sizler için hazırladık.

Terazi Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

En çok etrafınız güzellik ve huzurla çevriliyken mutlusunuz, peki 2023 size arzuladığınız ahenkli enerjiyi getirecek mi? Muhtemelen görünüyor.

Yeni yılın başlarında, ana gezegeniniz, sevginin ve paranın hükümdarı Venüs, benzersiz Kova burcuyla ve yaratıcılık ve kendiliğindenlik evinizle vakit geçirmeye başlar ve sizi gerçekten neyin özel kıldığını keşfetmeniz için bir arayışa gönderir. Sevgili Terazi, bunu yaparken seni en çok ne heyecanlandırıyor ve kendin gibi hissettiriyor? Kendiniz hakkında daha fazlasını öğrenmek, kişisel dengenize katkıda bulunur.

Ciddi, çalışkan Satürn de yılın başında Kova burcunda ve yaratıcılık bölgenizde, bu hem kariyerinizi hem de kişisel yaşamınızı ilerletmek için yeni ve yaratıcı fikirler bulmanıza yardımcı oluyor. Masaya yeni bir şey getirmenin ve bireysel yeteneklerinizin yalnızca kendi başarınıza değil, aynı zamanda daha büyük faydaya nasıl katkıda bulunabileceğini görmenin zamanı geldi. Hem kendi kişisel mutluluğunuzu hem de gezegeni yaşanacak daha iyi bir yer haline getirmeyi düşünürken, eski, modası geçmiş adetleri, gelenekleri, rutinleri ve prosedürleri geride bırakarak geleceğe gitme zamanı.

Eylül sonundan itibaren güneş bir ay boyunca zarif ve çekici burcunuzda dolaşıyor, bu yüzden şık doğum günü kutlamanızı planlamaya başlamanın zamanı geldi! Çoğu Terazi, diğer insanların imrendiği zamansız bir fiziksel güzelliğe sahiptir ve adil, tarafsız ve karizmatik kişiliğiniz insanları doğal olarak size çeker, bu nedenle, arzu ettiğiniz buysa, büyük gününüzde size eşlik eden biri için canınız yanmaz. İdeal doğum gününüz (yalnız veya arkadaşlarınızla ve ailenizle), nefes kesici bir manzaraya sahip huzurlu, güzel bir ortamda, belki de dağların yükseklerinde bir yerde geçirilir!


Terazi Burcu 2023 Yılı Yıllık İlişki Burç Yorumu

Her şeyi her yönden görebiliyorsun Terazi, bu seni mükemmel bir eş ve sevgili yapıyor. Ortak karar vermek zor olabilir, ancak ikiniz için de işe yarayan bir çözüm bulma beceriniz, bir ilişkide değerli bir yetenektir.

Ay duygusal rehberimizdir ve Nisan ayının başlarında dengeli burcunuzdaki dolunay sırasında adil olma beceriniz zirvededir. İlişkinizin dengesiz hissettiren alanlarını belirlemek, bunları ele almanın ve düzeltmenin ilk adımıdır. Bu ilk ev ayı sırasında, en büyük mücadeleniz, ikiniz için de işe yarayan bir karara varmak için egonuzu salıvermek olacaktır. Uzlaşma yeteneği, bu dolunay evresinden sağlıklı, sevgi dolu bir çift olarak çıkmanın anahtarıdır.

Güzel Venüs, Kasım ayının başlarında büyüleyici burcunuza kavuştuğunda, tam olarak istediğinizi elde etmek konusunda çok az sorun yaşarsınız! Manipülatif olduğunuzu söylemeyeceğiz, ancak partnerinizin evet demesini sağlamak için ne yapacağınızı tam olarak bildiğinizi söyleyeceğiz! Masaya ne getirdiğinizi biliyorsunuz ve muhtemelen bunu yüksek sesle söylemeseniz de partnerinizin size sahip olduğu için şanslı olduğunu biliyorsunuz. Şunu burada bırakalım: Ne kadar çok çalışırsanız, bu çok güçlü astrolojik yerleşim kesinlikle sizin avantajınıza olur!


Terazi Burcu 2023 Yılı Yıllık Aşk Burç Yorumu

Güneş, Ocak ayının sonunda arkadaş canlısı, sosyal Kova burcundan ve aşk ilişkileri evinizden geçecek ve aynı zamanda meydana gelen Kova yeni ayı ile hayatınıza bazı çok ilginç yeni bağlantılar getirme konusunda büyük bir potansiyel var. Flört sahnesi oldukça tuhaflaşabilir (iyi bir şekilde), öyleyse neden bazı alternatif flört uygulamalarını ve insanlarla tanışma yerlerini keşfetmiyorsunuz? Konfor alanınızın dışına çıkmak gerçekten eğlenceli, heyecan verici ve tutkulu anlara yol açabilir.

Yöneticiniz Venüs, dramatik Aslan ve sosyal bağlantılarla ilgili on birinci eviniz eşliğinde Temmuz ortasında geri gitmeye başladığında, geçmişinizden biri sizi arayabilir ve cesur (ve kesinlikle beklenmedik) bir şekilde yeniden ortaya çıkabilir. Onlardan gelen bir yorumun veya DM’nin sosyal medyada belirdiğini görmek veya onlarla yüz yüze karşılaşmak şok edici olabilir, ancak bu, konuyu biraz kapatmak için iyi bir zaman olabilir. Onlara bir şans daha vermeyi düşünüyorsanız, her şeyi yapın. Bu sefer farklı olabilir Terazi. Bu ne kadar şaşırtıcı olurdu?!

Ancak geçmişe kapıyı kapatmaya tamamen hazırsanız, Eylül ayının sonundan Ekim ayının sonuna kadar güneş büyüleyici burcunuzda seyahat ederken yepyeni kıvılcımlar uçuşabilir. Bununla birlikte, şimdi gerçekten kendinizi hissediyorsunuz, bu yüzden onlara ikinci kez bakmanız için güçlü, akıllı, yakışıklı bir insan gerekecek. Şimdi gerçek eşitinizi arıyorsunuz ve bundan başka hiçbir şey işe yaramayacak. Adil olduğun için, neredeyse herkese kendini kanıtlama şansı vereceksin, ama eğer ölçü almazlarsa biterler. Sadece böyle anladın ve kaybedecek vaktin yok, tbh.


Terazi Burcu 2023 Yılı Yıllık İş Burç Yorumu

Bu yıl şanslı olacak mısın Terazi? Kaderimize en çok bağlı olan geniş gezegen Jüpiter’e baktığımızda, bu yıl Koç burcunda başladığını ve yedinci ortaklık evinizi vurguladığını görüyoruz. Bu, servetle evlenmek ve mali davalarda olumlu kararlar almakla yakından bağlantılıdır, bu yüzden bunlardan herhangi birine sahipseniz, sizin için iyi! Geri kalanınız için, mali durumunuzla ilgili istikrarlı ve dengeli bir bakış açısına sahip olmak, seçtiğiniz alanda diğer köklü insanlarla kazançlı ortaklıklar ve işbirlikleri yaratmanın yanı sıra servetinizi artırmanıza yardımcı olacaktır.

Para güdümlü Venüs, Şubat ayının sonlarında hırslı Koç burcuna katılarak mevcut işinize biraz heyecan katar veya sizi başka bir yerde ilerlemeye ve yeni fırsatlar bulmaya teşvik eder. Bu ateşli enerji sizi hareket etmeye ve bir sonraki en iyi şeyi aramaya itiyor, bu nedenle işsizseniz veya daha kazançlı bir pozisyon arıyorsanız, fiziksel olarak hareket etmenizi sağlayacak bir kariyere (polis memuru, itfaiyeci) devam etmek için iyi bir zaman. , inşaat işçisi, vb.) ve kariyer basamaklarını (belki kelimenin tam anlamıyla) yükseltir.

Ve Eylül başı ile Aralık sonu arasında şanslı Jüpiter, servet büyümesinin yavaşlamasına neden olabilecek sekizinci dönüşüm evinizi vurguladığından inatçı Boğa burcunda geri hareket edecek. Geçmişteki parayla ilgili kararlardan duyulan pişmanlık ve size finansal anlamda yanlış yapan birinden intikam alma düşünceleri burada devreye girebilir. Sahtekarlık nedeniyle (bir dolandırıcılık veya size asla geri ödeme yapmayan bir “arkadaş” aracılığıyla) paranızı kaybettiğinizi düşünüyorsanız, paranızı geri almaya çalışmak cazip gelebilir, ancak bu tür çabalar genellikle iyi sonuçlanmaz. Kayıplarınızı azaltmak ve uzaklaşmak ne kadar acı verici olsa da, bu sizin en iyi seçeneğiniz olabilir.


Terazi Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Burç Yorumu

Çalışkan Satürn, bu yılın genel havasını belirliyor, Terazi ve yıl başlarken öngörülemeyen Kova burcundaki yolculuğu size büyük bir FOMO verebilir. Dallanma ve yeni şeyler deneme aciliyeti duygusu artık çok gerçek çünkü Satürn, Mart ayının başına kadar sıra dışı Kova burcunda sizi tamamen ve benzersiz bir şekilde kendiniz olmaya çağırıyor.

Ana gezegeniniz sevimli Venüs, dost canlısı, deneyimli giriyor…


Terazi Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium İş Burç Yorumu

İnsanları memnun eden Teraziler, tipik olarak kariyerleri için çok fazla zaman ve enerji harcarlar, ancak kendi mutluluğunuz da önemlidir ve işinizden zevk alıp almamanız, bu yıl kesinlikle hayatınızın diğer alanlarının havasını belirliyor. İşinizin 2023’teki genel uyumunuzu artırıp artırmayacağını veya bozup bozmayacağını öğrenmek için okumaya devam edin.

Dış gezegen Uranüs (muhafazakar Boğa ile eşleştirilmiş) …


Terazi Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Aşk Burç Yorumu

Kesinlikle bir dövüşçüden çok bir aşıksın ama romantik ilişkilerine zarif ve huzurlu bir yaklaşım 2023’te işe yarayacak mı? Evet Terazi. Görünüşe göre bu yıl hayatınızın bu alanında mutluluğu sürdürmek için çok fazla iniş ve çıkış yapmanız gerekmeyecek. vay!

Aslında yıla, cuma yeni ayında potansiyel yeni aşıklarla tanışmak için harika bir fırsatla başlıyorsunuz.


Kaynak: https://www.horoscope.com/us/index.aspx

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.