Oğlak Yıllık Burç Yorumları Neler? Oğlak Yıllık Burç Yorumu 2023

Oğlak burcunun 2023 yılı için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 2023 yılı neler bekliyor? Oğlak burcunun 2023 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 2023 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 2023 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 2023 yılı için Yıllık Premium, Yıllık Premium İş, Yıllık Premium Aşk, Yıllık Premium İlişki, Yıllık, Yıllık İlişki, Yıllık Aşk, Yıllık İş türündeki yorumlarını sizler için hazırladık.

Oğlak Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Çalışkan ana gezegeniniz Satürn, dış gezegenlerin en hırslısıdır ve 2023, havalı Kova burcuyla uyumlu bir birliktelikle başlarken, büyük olasılıkla finansla ilgili bir denge duygusunu yeniden tesis etmeye çalışacaksınız. Oğlak burcu, bu yılki hayatınız, hedeflerinize ulaşmak için yapmanız gerekenleri yapmakla ilgili. Eşsiz yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergilemek, bu yılın başlarında başarılı olmanıza yardımcı olacaktır.

Mart ayı başlarında Satürn sezgisel Balık burcuna ve iletişim evinize geçtiğinde, güvenlik ve başarı ihtiyacı düşünce sürecinizi ve fikirlerinizi nasıl ifade ettiğinizi etkilemeye başlayacak. Bu geçiş, amacınızı iletmeye çalışma şekliniz üzerinde düşünme ihtiyacınıza dikkat çekiyor ve sizi gerekli ayarlamaları yapmak için harekete geçmeye teşvik ediyor.

Gizemli cüce gezegen Pluto’nun geçmişte nasıl rütbesinin düşürüldüğü hakkında pek çok tartışma var, ancak bu yıl onun etkisi dikkatinizi hak ediyor! Ocak ayından Mart sonuna kadar (ve yine Mayıs’tan Ekim ortasına kadar geri hareket ederken ve ardından yılın geri kalanında doğrudan hareket ederken) belirlediğiniz burcunuzdaki güçlü yolculuğu, sizi bazı dramatik değişimlere ve değişikliklere sokar ve kırılganlığa ve istikrarsızlığa neden olabilir. hem kişisel hem de profesyonel yaşamlarınız. Pek çok durumda, kontrolü ele almak ve hiçbir şeyin kontrolden çok fazla çıkmamasını sağlamak, özellikle de başka kimse adım atmıyorsa, size kalmış olacaktır.


Oğlak Burcu 2023 Yılı Yıllık İlişki Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, ilişki sorumluluklarınızı çok ciddiye alıyorsunuz ve Şubat ortasında idealist Balık burcunda ve iletişim evinizde yeni ay yükselirken, kafanızın içinde dönen birçok düşünce ve duygu var. Evet, bu sizi ne pahasına olursa olsun barışı korumaya ve yüzleşmekten kaçınmaya teşvik eden hassas, bağışlayıcı bir enerji olsa da, bu lunasyon ayrıca size sezgisel olarak iletişim kurma ve eşinizle ruhsal düzeyde ve daha yüksek bir düzlemde senkronize olma yeteneği verir. Ele alınması gereken bir şey varsa, bunu en sevgi dolu ve şefkatli şekilde yaparsınız.

Pratik dünya burcunuz en romantik olmayabilir, ancak aşk tanrıçası Venüs, Mayıs ayı başlarında duygusal su burcu Yengeç ve ilişki bölgenizle ortak olduğunda, çabalarınızı artırmaya hazırsınız. Şimdi bae ile uyumlu, dengeli bir birliktelik arayacaksınız ve tabağa adım atmaya ve (nefes nefese!) Hatta belki bir değişiklik için onları ilk sıraya koymaya istekli olacaksınız. Son zamanlarda devam eden bir irade savaşına kilitlendiyseniz, kendi ihtiyaçlarınızı bir kenara bırakmaya ve uzlaşmaya hazırsınız, bu doğru yönde atılmış harika bir adımdır.

Boğa burcundaki dolunay ve ay tutulması ve Ekim ayının sonundaki etkileyici zevk eviniz sizi duygusal bir roller coaster yolculuğuna çıkarıyor. Bu, ilişkide herhangi bir yeni sorunu gündeme getirme konusunda yavaşlamak ve sabırlı olmak için mükemmel bir zamandır. Kesinlikle her zamankinden daha eğlenceli ve daha az çekingensiniz, ancak arka planda göz ardı edemeyeceğiniz ciddi şeyler beliriyor. Gerçekte neler olup bittiğini gizlemek için bir alışveriş çılgınlığı kullanmamaya çalışın. Birlikte para harcamak eğlencelidir, ancak bazen bu lunasyon sırasında gerçekte neler olup bittiğiyle yüzleşmekten başka bir şey değildir.


Oğlak Burcu 2023 Yılı Yıllık Aşk Burç Yorumu

Yeni aylar, potansiyel yeni başlangıçların zamanlarını işaretler ve Nisan ortasında ateşli Koç burcundaki yeni ay ve güneş tutulması güvenlik bölgenizi ateşler ve sizi nispeten güvenli yerlerde aşkı aramaya gönderir. Bir komşunuza veya oda arkadaşınıza romantik bir ilginiz varsa, Oğlak, bunu daha fazla keşfetmek için mükemmel bir zaman olacaktır. Ve kanepenizde otururken hayatınızın aşkını bulamasanız da, fazla çaba gerektirmeyen gündelik, rahat tarihler arıyor olacaksınız. Evde birlikte akşam yemeği pişirip film izleyerek iyi vakit geçiremiyorsanız, muhtemelen mükemmel bir eşleşme değilsiniz.

Sevgi dolu Venüs, Ekim ayı başlarında akraba toprak burcu Başak’a ve dokuzuncu evinize girdiğinde, gerçek bir aşk öğrencisisiniz. Aşkı neyin harekete geçirdiğinin ayrıntılarına lazerle odaklanmışsınız ve öğrendiklerinizi gerçek hayattaki romantik bir senaryoda uygulamak için sabırsızlanıyorsunuz. Şimdi egzotik yolculuklarınızda ve vahşi maceralarınızda size eşlik edecek bir ortağa ihtiyacınız var, bu nedenle dünyevi bir Yay sizin için mükemmel eş olabilir.

Cinsel Mars, Ekim ayının ortasında güçlü Akrep ile eşleştiğinde arkadaşlık bölgenizi ateşliyor, bu yüzden söylemeye gerek yok, önümüzdeki haftalarda işler biraz kızışabilir. Kendinden emin, sorumluluk üstlenme tavrın şu anda biraz göz korkutucu olabilir, ama sorun değil çünkü flört özgeçmişlerini alırken, yalnızca güçlü ihtiyaç geçerlidir. Bu seksi eşleşme sırasında sözleriniz ve davranışlarınız çok direkt ama aynı zamanda çok gizemli bir hava da yaratabilirsiniz. Birinin üzerinde gözünüz varsa, umarım küçük bir oyun oynamaya hazırdır.


Oğlak Burcu 2023 Yılı Yıllık İş Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Satürn, hedeflerinizi ve motivasyonunuzu yönlendirirken, yılın ilk iki ayında Kova burcundaki konumu size biraz daha az kontrol sağlar, ancak kariyerinizle ilgili yenilikçi ve deneysel düşünce ve fikirleri keşfetmeniz için çok daha fazla özgürlük sunar. Ağ oluşturma da çok önemli olacak Oğlak ve iş konuşurken benzersiz yeteneklerinizi ve yeteneklerinizi kullanmak isteyeceksiniz. Katı ama yukarı doğru hareket eden bir Keçi olarak, kurallara uyma eğilimindesiniz ve sınırların çok dışına çıkmak istemiyorsunuz, ancak bu asi etki, kariyerle ilgili en büyük başarınızı bulmak için yeni şeyler denemenize ve farklı seçenekler denemenize neden oluyor.

Bu yıl bir iş arıyorsanız, Ağustos ayının sonundan itibaren Mars müzakereci Terazi ve kariyer alanınızla zaman geçirdiğinde önünüze pek çok fırsatın çıkmasını bekleyin. Şimdi inisiyatif almaya istekliysen, mükemmel profesyonel bağlantılar kurabilirsin. Neyi hak ettiğinizi biliyorsunuz ama aynı zamanda doğru pozisyon için taviz vermeye de hazırsınız. İşlerin yürümesi için ne gerekiyorsa yapmaya istekli olduğunuzu potansiyel işverenlere bildirdiğinizden emin olun.

Güneş, Aralık ayının sonunda ciddi, disiplinli burcunuzda parlıyor, bu nedenle, EOY’den önce ulaşmak istediğiniz çok sayıda hedefiniz ve teslim tarihiniz varsa, doğum gününüzü kutlamak öncelik listenizde çok yüksek olmayabilir. İş ahlakınız takdire şayan, ancak kendinizi sonuncuya koymak adil değil. Sıkı çalışmanız ödüllendirilmeyi hak ediyor ve bunu yapmanın kendinize savurmaktan daha iyi bir yolu var mı? Zor kazanılan paranın bir kısmını gerçekten istediğiniz bir şeye harcamak, yılı tamamlamanın harika bir yoludur.


Oğlak Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Burç Yorumu

Sevgili Oğlaklar, hayatınız tamamen çok çalışmak ve hedeflerinize ulaşmakla ilgilidir, konu kişisel hayatınız olduğunda bile. Bu yıl daha önce olduğu kadar iddialı olacak mısın? Tam gaz ilerlemeye hazırsınız, ancak görünüşe göre Evrenin 2023’te yavaşlamanızı istemek için birkaç nedeni olabilir!

Güçlü fikirli Satürn, yılın başında yenilikçi Kova burcunu ziyaret ederek sizi cesaretlendiriyor…


Oğlak Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium İş Burç Yorumu

Zirveye ulaşmak için kariyerini ilk sıraya koymaya istekli, çalışkan, hırslı bir Oğlak burcusunuz ve genellikle fazla mesai yapmaktan veya başarı merdivenlerini tırmanmak için ne gerekiyorsa yapmaktan çekinmiyorsunuz. Güçlü iş ahlakınızın 2023’te işe yarayıp yaramayacağını öğrenmek için okumaya devam edin.

Güç gezegeniniz Satürn, yılın başında gelecek odaklı Kova burcunda, Oğlak burcunda, yani siz?…


Oğlak Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Aşk Burç Yorumu

Pratik bir dünya işareti olarak, kimse sizi aşırı romantik bir tiple karıştırmaz, ancak yine de aşkı hayatınızın önemli bir parçası olarak memnuniyetle karşılarsınız. 2023 yılı, romantik hedeflere odaklanmaya devam etmek ve aşk söz konusu olduğunda biraz dallanmak için iyi bir zaman.

Tamam, Oğlak burcu, zodyakın her zaman en heyecan verici sevgilisi olmadığını zaten belirledik, ama eksik olan…


Kaynak: https://www.horoscope.com/us/index.aspx

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.