Kova Yıllık Burç Yorumları Neler? Kova Yıllık Burç Yorumu 2023

Kova burcunun 2023 yılı için burç yorumları neler? Kova burcunun 2023 yılı neler bekliyor? Kova burcunun 2023 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 2023 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 2023 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 2023 yılı için Yıllık Premium, Yıllık Premium İş, Yıllık Premium Aşk, Yıllık Premium İlişki, Yıllık, Yıllık İlişki, Yıllık Aşk, Yıllık İş türündeki yorumlarını sizler için hazırladık.

Kova Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Güneş, Ocak ayının sonundan Şubat ayının sonuna kadar ilk evinizi aydınlatır ve her yıl olduğu gibi, bu zaman diliminde bir noktada doğum gününüzü kutluyor olacaksınız. Bu yıl, Kova, bildiğiniz sıra dışı tarzda biraz doğum günü eğlencesi yapmayı planlayın! Başka bir deyişle, istediğiniz kadar tuhaflaşın ve şenliklerin bolca aptallık ve sosyalleşme içerdiğinden emin olun. Hayal edebileceğiniz en kötü şey, yalnız kutlamak zorunda kalmaktır.

Kararlı öğretmen Satürn, hayatınızdaki bilinmeyenler hakkında daha fazla şey öğrenme dürtüsünü hissettiğiniz Ocak ve Mart ayları arasında havadar burcunuzdadır. Bu, hem büyümenin hem de zorlukların önemli bir dönemi olabilir ve sizi geride tutan tüm önyargılardan veya ön yargılardan kurtulmaya çağırır. Bu geçişin tam olumlu etkisini elde etmek istiyorsanız, fark yaratabilecek daha büyük bir insan topluluğunun parçası olmayı benimserken, tipik asi doğanız arka planda kaybolmak zorunda kalacak.

Yaratıcı ev gezegeniniz Uranüs, muhafazakar dünya burcu Boğa ile tüm yıl boyunca seyahat ediyor ve bu, hayatınızın bu alanlarında bazı yavaş değişikliklerin şekillenmeye başlayacağını gösteriyor. Doğanız gereği bir yenilikçi ve öncüsünüz, ancak bu özellikler Bull’un istikrarlı doğasıyla keskin bir tezat oluşturuyor. Bu, kendi evinize ve ailenize yerleşmiş hissetmenizi zorlaştırabilir, ancak büyümenin çoğu, bunun gibi enerji dengesizlikleriyle uğraşmaktan gelir.


Kova Burcu 2023 Yılı Yıllık İlişki Burç Yorumu

Bekar hayatı sevdiğin bir sır değil Kova. Çoğu hava burcu gibi, özgürlüğünüze değer veriyorsunuz, bu nedenle tutkulu Mars, yılın başından Mart ayının sonlarına kadar huzursuz hava burcu İkizler ve zevk alanınızla vakit geçirdiğinde, tek eşlilik ve ruh eşi kavramlarıyla gerçekten mücadele edebilirsiniz. Kendinizi tam olarak bulunduğunuz yerde kapana kısılmış hissetmiyor olsanız da (sonuçta, bir ilişki içinde olmayı siz seçtiniz), sadece iyi vakit geçirmek istiyorsunuz, koşulsuz ve ne yazık ki bu pek de elverişli değil. aşık olmak ya da uzun süreli bir ilişki içinde olmak!

Ağustos sonunda Mars Terazi’ye ve ortaklıklar evinize girdiğinde ve Eylül sonunda güneş Terazi ile çiftleştiğinde iletişim kurmak ve uzlaşmak için daha iyi zamanınız olur. Bu ahenkli geçişler, ilişkinizi, son zamanlarda yaşadığınız tüm pürüzleri aşmanız için ihtiyaç duyduğu dengeli enerjiyle çevreler. Önemli bir konuda anlaşmaya varmakta zorlanıyorsanız, bu uzlaşmacı enerji size işleri yumuşatmanıza ve ikinizin de istediğinizi elde etmenize yardımcı olacak büyüleyici tavrı verir.

Ve tartışmaya devam ederseniz, Ekim ortasındaki yeni ay ve güneş tutulması sırasında ve yine zarif Terazi’de işleri düzeltmek için ikinci bir şansınız olur. Bu çılgınlık sırasında, eşinizin yerine rahatça geçebilir ve devam eden herhangi bir anlaşmazlığı kolayca çözebilirsiniz. Olayları birbirinin bakış açısından görmek gerçekten ufuk açıcı bir an olabilir.


Kova Burcu 2023 Yılı Yıllık Aşk Burç Yorumu

Romantik Venüs, Ocak ayının başlarında deneysel burcunuzla eşleşecek, bu nedenle tamamen yeni şeyler denemeye hazır olacaksınız. Ve ayın sonunda güneşin de bağımsız burcunuza girmesiyle, bekar hayatı yaşamaktan tamamen mutlusunuz. Sosyal hayatınız hareketliyken, aktif olarak bir çiftin parçası olmaya çalışmayacaksınız, ancak bu zaman diliminde bir grup yeni insanla ağ kurup bağlantı kurdukça, “tek” ile tanışmayı da göz ardı etmeyeceksiniz. Olursa olur!

Ayrıca Nisan ortalarında ateşli Koç burcunda aşk hayatınıza biraz heyecan ve tutku aşılayan bir yeni ay var. Bu heyecan verici ay, aşk hayatınızın sorumluluğunu size veriyor ve gerçekten istediğiniz şeyin peşinden gitmenizi hatırlatıyor. Kendine olan güvenin şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinde ve rekabetçi güdün seni romantik rekabetinin çok önüne geçiriyor. Bir DM göndermek veya sevimli komşunuzla konuşmak için iyi bir zaman bekliyorsanız, işte bu!

Güçlü Mars, Ekim ortasında Akrep burcunun duygusal sularına girerek, bu cezbedici ve merak uyandıran enerjinin transı altında aşka dair mesafeli duygularınızı değiştiriyor. Şu anda aşkın çekimine direnmek zor, özellikle de cinsel açıdan çekici olduğun biriyle tanışırsan. Şu anda birisine tamamen takıntılı olmaya veya eski sevgiliyle ilgili intikam veya kıskançlık düşüncelerine yenik düşmemeye dikkat edin. Bunun gibi bir olumsuzluk, sahip olduğunuz mevcut tüm iyi şeyleri mahvetme yollarına sahiptir.


Kova Burcu 2023 Yılı Yıllık İş Burç Yorumu

Kova, para sizin için oldukça akıcı bir metadır ve en son teknolojide olmayı sevdiğiniz için diğer insanların yapamayacağı finansal riskler almaya hazırsınız. Bu yıl, çalışkan Satürn, yılın başlarında akıllı, teknolojiyi seven burcunuzla ortak olacak, bu nedenle Ocak ve Mart ayları arasında, son zamanlarda altında olduğunuzu düşündüğünüz geleneksel kariyer kısıtlamalarından kurtulmak güzel bir şekilde karşılığını almalıdır. Eksantrik ama faydalı fikirleriniz sizi artık herhangi bir takımın paha biçilmez bir parçası yapıyor ve arkadaş canlısı, havadar tavrınız sizi popüler bir patron veya iş arkadaşı yapıyor.

Ayrıca, asi ev gezegeniniz Uranüs’ün tüm yıl boyunca istikrarlı bir şekilde paraya düşkün Boğa burcunda olduğunu unutmayın; bu, sabırlı olmaya istekliyseniz sizi daha sağlıklı bir finansal geleceğe hazırlayabilir. Geçen yıl olduğu gibi, yatırımları çeşitlendirmek ve parayı çeşitli risk seviyelerinde hareket ettirmek, size ciddi anlamda sağlıklı karlar sağlayabilir, ancak yalnızca harekete geçmek için doğru zamana kadar beklemeye istekliyseniz.

Şanslı Jüpiter yılın ilk bölümünü (Mayıs ortasına kadar) ateşli Koç burcunda geçirdiğinden, her şeyi merak ediyor ve yeni dünyaları keşfetmeye hazırsınız. Mevcut kariyerinizde mutsuzsanız, farklı alanlarda biraz araştırma yapmak için harika bir zaman. Geniş ilgi alanlarınız artık sizi tatmin edici bir finansal yola da götürebilir, ancak yine de, ilginç göründüğü için tüm paranızı bir fırsata harcamaktansa araştırma yapmak önemlidir. Parlak zihniniz sizi şimdi çok uzağa götürebilir, bu yüzden ayağa kalkıp size en ödüllendirici sonucu neyin getireceğine dair zor sorular sormaktan korkmayın.


Kova Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Burç Yorumu

Devrim niteliğindeki ev gezegeniniz Uranüs işleri sarsmayı sevse de, Kova, her şeyi kendi yönteminize göre yapmayı seven güçlü ve dik kafalı bir sabit burçsunuz. Şans eseri, 2023’te işinize yarayan bazı şeyleri tamamen aynı tutarken bazı harika değişiklikler yapma şansınız olacak.

Eşsiz burcunuz her zaman kendinden emin güneşin ilk geçtiği burçlardan biridir…


Kova Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium İş Burç Yorumu

Yenilikçi fikirleriniz, teknolojik ve ağ kurma becerileriniz ve bir ekibin parçası olarak veya tek başınıza çalışma isteğinizle, kariyeriniz bu yıl birçok farklı ilginç yöne gidebilir. İster mutlu bir işte çalışıyor olun, ister ilerlemek/yukarı çıkmak veya yeni bir iş arıyor olun, mesleki zorluklar bu yıl daha tatmin edici bir kariyere yol açar.

Uranüs, kışkırtmayı seven öngörülemeyen ev gezegeniniz…


Kova Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Aşk Burç Yorumu

Aşk bu yıl havadar bir gizem mi, boğucu bir hapishane mi yoksa arada bir şey mi olacak? Romantizme alışılmadık bir yaklaşım benimsemek, aradığınızı bulmanıza yardımcı olur, ancak biraz geleneksel olmayı kabul etmek muhtemelen onu korumanıza yardımcı olacaktır.

Aşk tanrıçası Venüs, Ocak ayının başlarında arkadaş canlısı, havadar burcunuz Kova ile eşleşerek yıla başlar, böylece tamamen bekar hayatı yaşamaya başlayacaksınız…


Kaynak: https://www.horoscope.com/us/index.aspx

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.