İkizler Yıllık Burç Yorumları Neler? İkizler Yıllık Burç Yorumu 2023

İkizler burcunun 2023 yılı için burç yorumları neler? İkizler burcunun 2023 yılı neler bekliyor? İkizler burcunun 2023 yılı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 2023 yılı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 2023 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 2023 yılı için Yıllık Premium, Yıllık Premium İş, Yıllık Premium Aşk, Yıllık Premium İlişki, Yıllık, Yıllık İlişki, Yıllık Aşk, Yıllık İş türündeki yorumlarını sizler için hazırladık.

İkizler Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Meraklı zihninizin dikkati kolayca dağılıyor, ancak ayrıntılara odaklanmak bu yıl daha fazla başarıya yol açacak mı?

Esprili, serebral yöneticiniz iletişim, sosyalleşme, teknoloji ve kısa gezilerin gezegeni Merkür’dür, bu nedenle yıllık gerileme döngüleri sizin için özellikle zor olabilir, İkizler. Ve 2023’te ilgilenmeniz gereken dört tane var (Ocak ortası, Nisan sonu, Ağustos sonu ve Aralık ortası). İyi haber şu ki, hepsi mantıklı, sabit dünya burçlarından geçiyor, bu nedenle sakin olun ve bu retro yavaşlamalarda gezinmenize yardımcı olamayacağınız ayrıntılar yerine kontrol edebileceğiniz ayrıntılara odaklanın.

Ciddi Satürn, Ocak ayından Mart başına kadar akraba hava burcu Kova ile seyahat edecek, bu da doğal merakınızı daha da ortaya çıkarıyor ve sizi felsefi bir düşünce treni izlemeye teşvik ediyor. Hedefleriniz değerlerinize ve ahlaki değerlerinize dayalıdır ve sizi rakiplerinizin önüne geçirse veya arzu ettiğiniz şöhret, başarı ve gücü sağlasa bile etik olmayan hiçbir şey yapmazsınız. Bu derin düşünceli zamanda, hayatta gerçekten ne istediğinizi özüne inebilir ve ona ulaşmak için sağlam bir plan formüle edebilirsiniz.

Doğum gününüz boyunca her zaman elinizden gelenin en iyisini yaparsınız ve güneş, Mayıs sonu ile Haziran sonu arasında sosyal burcunuzdan geçerken şık bir şekilde kutlamaya hazırsınız. Geçen yıl ne yaşamış olursanız olun, şimdi yeni bir başlangıca hazır olacaksınız, o kadar mutlu yıllar meraklı, uyumlu ve kendini ifade edebilen İkizler burcu!


İkizler Burcu 2023 Yılı Yıllık İlişki Burç Yorumu

Aktif, bazen dağınık beyniniz, aşık olmak veya aşık olmak için her zaman en destekleyici aracınız olmayabilir, bu nedenle partnerinizi daha yüksek bir öncelik haline getirmeye çalışmak, 2023’te yapılacaklar listenizin en üst sıralarında yer almalıdır.

Güzel Venüs, yıla Kova burcu arkadaşınız ve inovasyon eviniz ile eşleştirilmiş olarak başlar, bu nedenle işler kesinlikle sıkıcı olmayacak. Sevgili İkizler, ne kadar süredir birlikte olursanız olun, bu enerji sizi deneysel ve yaratıcı olmaya teşvik ediyor. Bu gezegensel ortaklık aynı zamanda işler istediğiniz gibi gitmediğinde güçlü platonik temelinize geri dönmenizin önemini vurgular çünkü şehvet gelir ve gider, ancak arkadaşlık üzerine inşa edilen aşk çok daha uzun sürer.

Güçlü Mars, Mayıs ayı sonunda iletişim bölgenizden geçmeye başlar ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca hiçbir şeyi engellemeyeceksiniz. Bu kozmik enerji patlaması, girişkenliğinizi ortaya çıkarır ve sizi istekleriniz, ihtiyaçlarınız ve arzularınız hakkında konuşmaya teşvik eder. İlişkinizden istediğinizi alamıyorsanız, nasıl hissettiğinizi ifade etmenin ve bunu düzeltmek için bir plan üzerinde çalışmaya başlamanın tam zamanı.

İlişkiniz için bir başka faydalı zaman, güneşin Eylül sonundan Ekim sonuna kadar yönettiği diğer burç olan dengeli Terazi’den geçtiği zamandır. Artık daha az saldırganlık var, bu da tartıştığınız önemli bir konuda uzlaşmaya varmak için mükemmel bir zaman. Şimdi hatırlanması gereken en önemli şey, aşık olmanın birbiriyle rekabet eden iki kişi değil, bir takımın parçası olmak olduğudur. İkinizin de istediğini elde etmek için birlikte çalışmak, bu barışçıl güneş geçişi altında bir kazan/kazandır.


İkizler Burcu 2023 Yılı Yıllık Aşk Burç Yorumu

İkizler çok yönlülüğü sever, bu yüzden flört sahnesinde olmaktan ve çok çeşitli insanlarla flört etmekten zevk alırsınız. Ancak bağlılık odaklı asteroit Juno, Ocak ayı ortasında arkadaşlık temelli romantizm evinize girdiğinde, sohbet ettiğiniz ve daha iyi tanımaya başladığınız potansiyel aşıklardan birinin uzun vadeli potansiyeli çok iyi olabilir. Aceleye gerek yok İkizler ama şimdiye kadar arkadaşlık bölgesinde bulunmuş biriyle hiçbir şeyi göz ardı etme.

Yaza giren aylar gerçekten kızışıyor ve tutkulu Mars, Mayıs sonundan Temmuz ortasına kadar elektrikli ateş burcu Aslan’la ortaklık yaptığında kıvılcımlar uçmaya hazır. Şu anda çok dikkat çekici bir havanız var ve şımartılmak ve tapılmak istiyorsunuz. Herhangi bir sorun yaratmak için yola çıkmıyorsunuz ama artık aşk hayatınızda da biraz dramayı umursamıyorsunuz. Tam olarak ne (ve kimi) istediğinizi söylemekten ve onlara ne yapmak istediğinizi ayrıntılı olarak anlatmaktan korkmuyorsunuz. hamr!

Ekim ortasındaki ilişki odaklı (ve diğer rahat hava burcu) Terazi’deki yeni ayda aşk hayatınıza daha dengeli bir enerji giriyor, bu da sizi iyi şeylerin geleceği konusunda iyimser yapıyor. Bu umut dolu ay, kayıtsızca aşkı arayan ama onu bulmak için paniğe kapılmayan diğer insanları çekmek için mükemmel olan rahat, büyüleyici havayı sağlıyor. Olursa, harika. Ama değilse, belli ki olması gerekmiyordu. Ve bu tamamen sorun değil.


İkizler Burcu 2023 Yılı Yıllık İş Burç Yorumu

Ciddi, kariyer odaklı Satürn, bu yılın ilk birkaç ayını yüksek öğrenim evinizde geçiriyor ve bu, mevcut şirketinizde bir terfi, yeni bir pozisyon almak için ek eğitim alacağınızı, dersler alacağınızı veya sertifika alacağınızı gösteriyor. veya tamamen yeni bir alanda bir iş. Bu, bir kariyer olarak gerçekten yapmanız gereken şey hakkında size mükemmel bir fikir verebilecek bir büyüme ve değişim zamanı, İkizler.

Mart ayının başında, Satürn kendisini kariyer bölgenize sağlam bir şekilde yerleştiriyor, bu nedenle pek bir “kendimi bulma” havası olmayacak. Bu çalışkan enerji, daha çok enerjinizi zirveye tırmanmak için kullanmakla ilgilidir ve asıl amacı beraberinde gelen finansal ödülleri almaktır. Profesyonel imajınız da şimdi önemli olacak, ancak, dahası, zamlar ve terfiler almak (ve rekabette domine etmek) en çok gurur duyduğunuz şeydir.

Şanslı Jüpiter, yılın ikinci bölümünü sezgi ve ilahi ilham evinizde geçirecek, bu nedenle para meseleleri hakkında mükemmel içgüdülere sahip olacaksınız. Bilirsin, nasıl şanslı bir şey olur ve “Oh, gidip bir piyango bileti alsam iyi olur” diye düşünürsün? Bu süre zarfında bu sezgilerden herhangi birine sahipseniz, onları takip edin! Büyük hayalleriniz var ve aşırı aktif bilinçaltınız sizi bu geniş ortaklık sırasında onları gerçekleştirmenin bir yolunu bulmaya yönlendirebilir.


İkizler Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Burç Yorumu

Kabul edelim İkizler, sen zodyakın gevezesisin. Meraklı bir zihne ve kelimelerle inanılmaz bir ilişkiniz var ve kesinlikle fikrinizi söylemekten korkmuyorsunuz. Değişken bir hava burcu olarak, sadece akışa uymazsınız, aynı zamanda bilgi alışverişini de seversiniz, bu nedenle iletişimle ilgili her şeyde, özellikle sosyal medyada mükemmelsiniz.

Zihinsel olarak çevik Merkür, eviniz…


İkizler Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium İş Burç Yorumu

İkizler, geçen yıldan daha başarılı olmak için gerekenlere sahip misiniz? 2023’teki kariyer fırsatlarınız hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Zodyakın ciddi bir çalışkanı olan Satürn, yıla bağımsız Kova’da başlıyor, bu da denemeler yapmanın ve yenilikçi hareketler yapmanın en azından Mart ayına kadar karşılığını alacağı anlamına geliyor. İkizler, içindeki asi şimdi merkez sahneye çıkıyor ve Evren…


İkizler Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Aşk Burç Yorumu

“Çeşitlilik hayatın baharatıdır” ifadesi, burcunuz düşünülerek yazılmış gibi görünüyor, İkizler. Merakınız sizi bu yıl pek çok benzersiz, ilginç romantik duruma götürüyor ve hatta sizi gerçek aşka bile götürebilir. Zaten uzun vadeli kararlı bir ortaklık içindeyseniz, işleri karıştırıp biraz baharat eklemekten faydalanabilirsiniz!

Aşk için çaresiz değilken…


Kaynak: https://www.horoscope.com/us/index.aspx

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.