Boğa Yıllık Burç Yorumları Neler? Boğa Yıllık Burç Yorumu 2023

Boğa burcunun 2023 yılı için burç yorumları neler? Boğa burcunun 2023 yılı neler bekliyor? Boğa burcunun 2023 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 2023 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 2023 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 2023 yılı için Yıllık Premium, Yıllık Premium İş, Yıllık Premium Aşk, Yıllık Premium İlişki, Yıllık, Yıllık İlişki, Yıllık Aşk, Yıllık İş türündeki yorumlarını sizler için hazırladık.

Boğa Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Sevgili Boğalar, bu yılki en büyük başarınız zihninizi açıp yeni şeyler denemekten geliyor.

Güzel yöneticiniz Venüs, yılın ilk gününü genişleme evinizde geçiriyor, bu da bir sonraki büyük maceranıza başlama zamanının geldiğinin hemen bir işareti. Spontane adımlarınızın sizi nereye götüreceğini bilemeyebilirsiniz, ancak büyük yolculuğunuzun bir sonraki ayağına başlamak için sabırsızlanıyorsunuz.

Öngörülemeyen Uranüs, tüm yıl boyunca yine sabit burcunuzla seyahat edecek ve kişiliğinize bazı çok ilginç kıvrımlara ve dönüşlere yol açabilecek elektrik ipuçları katacak. Bu şımarık gezegen kişisel gücünüzle ilgili ilk evinizdeyken, sizi çevreleyen ve hayatınızın her alanında daha yenilikçi ve yaratıcı olmanız için sizi cesaretlendiren pek çok özgünlük vardır.

Şanslı Jüpiter ayrıca bu yıl Mayıs ayının ortasından yılın sonuna kadar ilk evinizde bir tur atarak sizi gevşetiyor ve hayatın daha hafif, daha komik tarafına bakmanızı sağlıyor. Bu güçlendirici geçiş sırasında çok daha iyimsersiniz ve kendi bireysel ihtiyaçlarınızdan çok daha büyük iyiliklerle ilgileniyorsunuz. Bu neşeli, cömert ruh halinde kalmayı başarırsanız, çok olumlu şeyler çekeceksiniz.

Ekim ayı sonlarında burcunuzda gerçekleşecek yoğun dolunay ve ay tutulması sırasında duygularınızı gizlemeniz kolay olmayacak, öyleyse neden onları serbest bırakmıyorsunuz ve kartların olabilecekleri yere düşmesine izin vermiyorsunuz? Duygularınızı kendinize saklamak çok fazla strese yol açabilir ve insanlar muhtemelen vücut dilinizden düşüncelerinizi zaten tahmin edebileceklerine göre, neden onları serbest bırakmıyorsunuz? İçinizden geçenleri ifade ettiğinizde kendinizi ne kadar özgür hissedebileceğinize inanamayacaksınız.


Boğa Burcu 2023 Yılı Yıllık İlişki Burç Yorumu

Aşk ilişkilerinizde istikrar ve güvenliği arzuluyorsunuz Boğa burcu, ancak 2023’te ortalığı karıştırarak mutluluğu bulabilirsiniz.

Yıla başlamak için Venüs’ün meraklı Kova burcundaki birleşimi, sizi deneysel bir ruh haline sokmaya yardımcı olur ve sizi muhafazakar bakış açınızdan çıkarır. Bu, genellikle kaçındığınız konular hakkında rol yapmak veya konuşmak için eğlenceli bir zamandır. Zihninizi açmanız ve bilinmeyeni keşfetmeniz için size işaret veren bu havadar, romantik gezegen ikilisi ile ilişkiniz beklenmedik ve faydalı şekillerde gelişebilir.

Merkür, Nisan ayı sonlarında durağan burcunuza geri döndüğünde, yılın ikinci gerileme döngüsünü yaşıyor olacak. Mayıs ortasına kadar geri hareket ederek, ilişkinizi gerçekten alt üst edebilecek olağan teknoloji arızalarını, kaygıyı, seyahat gecikmelerini ve yanlış iletişimleri beraberinde getirir. Tatil planlarınız varsa, eğlenceli çiftlerinizin kaçamağını gölgeleyebilecek stresli iptaller ve gündeminizdeki diğer değişikliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Mümkün olduğunca sabırlı olun ve partnerinizi onun hatası olmayan şeyler için suçlamamaya çalışın.

Sıcak güneş, Ekim ayının sonlarında yoğun Akrep ile birleşerek kıskançlığı ve sahiplenme duygusunu artırır. Saplantı gibi potansiyel karanlık ve hatta tehlike şimdi romantik karışıma giriyor, oyun oynamanın zamanı değil. Ortağınız düşmanınız değil. Kendi başınıza veya en kötü senaryoda, çekici olduğunuz başka biriyle yapmak yerine, yaşadığınız duygular ne olursa olsun onlarla birlikte çalışmaya çalışın. Şimdi intikam almanın feci sonuçları olabilir.


Boğa Burcu 2023 Yılı Yıllık Aşk Burç Yorumu

Aşkın kendi hayatınız dışında her yerde olduğunu hissettiniz mi? Bu yıl değişebilir Boğa!

Yöneticiniz Venüs, Ocak ayının başlarında arkadaş canlısı, sosyal Kova burcunda vakit geçirdiğinde, yeni insanlarla tanışmak nispeten kolaydır. Ve herkesle romantik bir bağ bulamayacak olsanız da, “her ihtimale karşı” iletişimde kalmanızda yanlış bir şey yok. Hemen bir kıvılcım hissetmediğiniz için biriyle aşk eşleşmesini göz ardı etmeyin. Ve bu yenilikçi geçiş sırasında konfor alanınızın dışına çıkmaya istekli olmak, birini bulma şansınızı kesinlikle artıracaktır.

Temmuz sonunda, romantik Venüs çekici, ateşli Aslan burcundayken geri hareketine başlar, bu da eski sevgilinizi tekrar hayatınıza sokabilir ve sizden ikinci bir şans isteyebilir. Bu kişiye karşı hala bir şeyler hissediyorsanız, onu tekrar içeri almak son derece cazip olacaktır, ancak en başta neden veda ettiğinizi unutmayın. Özellikle kalbinizi kırdılarsa, onlara bir şans daha vermeyi düşünmeniz için yakışıklılıktan ve çekicilikten daha fazlası gerekir.

Kasım ortasından itibaren güneş spontan ateş burcu Yay’da yol aldığında romantik bir maceranın içindesiniz. Bu elektrikli geçiş, aşk hayatınıza gerçek bir fiziksel ve zihinsel heyecan katıyor. Böylesine enerji verici bir etkiye sahip olan bu güneş enerjisi ortaklığından çıkan iyimserlikle, anın büyüsüne kapılmak kolaydır. Yeni biriyle tanışmanın heyecanıyla kendinizi ve neyi temsil ettiğinizi kaybetmediğinizden emin olun.


Boğa Burcu 2023 Yılı Yıllık İş Burç Yorumu

Finansal güvenliğiniz için çok çaba harcıyorsunuz Boğa ve 2023 de farklı değil. Bununla birlikte, hırslı Satürn ilk birkaç ayını deneysel Kova’da geçirir, bu da size zaman zaman bazı şeyleri yeniden değerlendirmenin ve değiştirmenin faydalı olabileceğini hatırlatır. Hem kariyeriniz hem de para durumunuz, bu geçiş sırasında yapmak istediğiniz yavaş ve istikrarlı değişikliklerden faydalanacak, bu yüzden açık fikirli olmaya çalışın. Hayatınızın bu alanlarına her zamankinden daha az geleneksel ve geleneksel bir şekilde yaklaşmaya istekli olun.

Kariyeriniz hırslı Satürn’ün enerjisinden oldukça etkilenir, bu nedenle bu ciddi gezegen Mart ayının başında asi Kova burcundan ayrılıp hassas Balık burcuna geçtiğinde, duygularınız, sezgileriniz ve hayalleriniz sizi tamamen yeni bir diyara götürebilir. Somut ayrıntılara ve gerçeklere odaklanmaya alışkın olsanız da, bu sezgisel eşleştirme sizi potansiyel kariyer yolları konusunda iç sesinizi ve bilinçaltınızı takip etmeye teşvik ediyor. Artık size büyük bir maaş çeki kazandırmayacak, ancak yaşamınızla ilgili tatmin edici bir şey yapma arzunuzu tatmin edecek yeni fırsatları değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Ekim ayının ortasında ayrıntı bölgenizdeki yeni ay, mali durumunuzu düzenlemenize ve yıl sonuna planlı bir şekilde girdiğinizden emin olmanıza yardımcı olur. Bu düzenli lunasyon, tatillerde çok fazla para harcamaktan kaçınmanıza da yardımcı olacaktır. İhtiyatlı enerjisi size önemli olanın gerçekten düşünce olduğunu hatırlatır. Savurganlık yerine, bonus paranızın bir kısmını kötü bir gün için bir kenara koyun.


Boğa Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Burç Yorumu

İşaretiniz güçlü iradeli ve inatçı Boğa ve o temsilciyle savaşmayacak kadar kendinin farkındasın. Elbette, yükseliş davranışınız için her zaman iyi bir nedeniniz olduğunu düşünme eğilimindesiniz, ancak bu yıl sizi konfor alanınızdan çıkaran ve o kötü şöhretli iradeyi test eden bazı gezegensel hareketler var. Sabit bir işaret olarak, değişime karşı direnç her zaman mevcuttur, ancak uyum sağlamak bir …


Boğa Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium İş Burç Yorumu

Mali açıdan anlayışlı Venüs yöneticiniz olduğunda, dünyada mali açıdan başarılı birçok Boğa olması tesadüf değildir. Kariyer başarınızın yüksek noktaları, genellikle ne kadar para kazandığınızla doğrudan bağlantılıdır; iş tatmini, kazanma kapasitesinin arkasında yer alır.

Peki Boğa burcu, 2023’teki kariyer fırsatların hak ettiğini düşündüğün şeyi kazanmana yardımcı olacak mı? Olaylar farklı görünüyor…


Boğa Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Aşk Burç Yorumu

Sık sık tutkularınıza kapılan şehvetli bir işaretsiniz, bu nedenle aşk ve romantizm bu yıl hayatınızdaki önemli faktörlerdir. Aşk tanrıçası Venüs tarafından yönetilen biri olarak, aşık olmayı çok ciddiye alıyorsunuz ve aşıkları hiç hissetmediklerinden daha iyi hissettirmekten gurur duyuyorsunuz.

Ve 2023’te aşkın sizin için sakladığı pek çok şey sizin elinizde olmasa da, yapabileceğiniz yeterince hoş sürpriz var…


Kaynak: https://www.horoscope.com/us/index.aspx

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.