Balık Yıllık Burç Yorumları Neler? Balık Yıllık Burç Yorumu 2023

Balık burcunun 2023 yılı için burç yorumları neler? Balık burcunun 2023 yılı neler bekliyor? Balık burcunun 2023 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 2023 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 2023 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 2023 yılı için Yıllık Premium, Yıllık Premium İş, Yıllık Premium Aşk, Yıllık Premium İlişki, Yıllık, Yıllık İlişki, Yıllık Aşk, Yıllık İş türündeki yorumlarını sizler için hazırladık.

Balık Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Zodyakın nihai iyimseri olarak, kendi küçük hayal dünyanızda kalmak için Evrenden izin alırsınız çünkü ana gezegeniniz Neptün, tüm yıl boyunca idealist burcunuzdan etkilenmeye devam eder. Ve her zamanki gibi Balık, etrafınızdaki dünyayı gözlemlemek ve üzerinde düşünmek için keskin psişik ve sezgisel becerilerinize güvenmeye devam edebilirsiniz. Bilinçaltınızdan gelen mesajları hayaller ve vizyonlar aracılığıyla yorumlamak, size 2023’teki yaşam yolunuz hakkında şaşırtıcı derecede doğru bilgiler verir.

Güneş, Şubat sonu ile Mart sonu arasında yaratıcı, şefkatli burcunuzdan geçiyor, bu yüzden doğum gününüzü kutlarken iyi eğlenceler! İçine kapanık biri olarak, huzur ve yalnızlık içinde gelişirsiniz, bu nedenle ideal doğum günü kutlamanız sakin bir gölün etrafında tek başınıza kano yapmak veya havuz başında en sevdiğiniz kitabı okumak ve ardından en iyi arkadaşınız veya en yakın aile üyelerinizle lezzetli bir akşam yemeği yemek olabilir.

Haziran sonu ile yıl sonu arasındaki Neptün retrograd döngüsü sırasında daha büyük gerçeklik dozları su yüzüne çıkacak ve bu da çok daha fazla karamsarlığa ve ardından gelen hayal kırıklığına neden olabilir. Olaylara olmasını dilediğiniz gibi değil de oldukları gibi bakmak her zaman kolay değildir, ancak tatsızlıklarla başa çıkma konusunda göründüğünüzden çok daha yeteneklisiniz!


Balık Burcu 2023 Yılı Yıllık İlişki Burç Yorumu

İyi iletişim, herhangi bir ilişkinin hayati bir parçasıdır ve Merkür hayatın bu alanını yönettiği için, bu yılki korkunç gerileme döngüleri (Ocak başı, Nisan sonu, Ağustos, Aralık ortası) birbirinizle etkili bir şekilde iletişim kurma yeteneğinizi etkileyecektir. İletişim sorunlarından ne kadar kaçınmaya çalışırsanız çalışın, Balık burcu, iletişimsizlik ve yanlış anlaşılma çoğu Merkür retro döneminin kaçınılmaz parçalarıdır. Bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyorsanız, ancak partneriniz “hiçbir şey” diyorsa, sezgilerinizi takip edin. Bu yılın gerileme dönemlerinin tümü mantıksal dünya burçlarından geçse de, bu küçük içgüdüsel duyguları takip etmek önemlidir.

Romantik Venüs, Temmuz sonu ile Eylül başı arasında karizmatik, oyuncu Aslan’da geri hareket edecek ve bu, eski bir partnerin veya sevgilinin hayatınıza geri dönmesinin karmik bir şekilde yeniden canlanmasına yol açabilir. Niyetleri masum olsa bile, geçmişte romantik bir ilişki içinde olduğunuz biriyle yaptığınız herhangi bir iletişim veya görüşmeyi şimdiki partnerinize anlatmak önemlidir. Tam açıklama dışında her şeyi bir tür aldatma olarak yorumlayabilirler.

Güçlü ilk evinizde, sizi en anlayışlı anınızda bulan Ağustos ayının sonunda sabırsızlıkla bekleyeceğiniz şefkatli, şefkatli bir dolunay var. Şu anda, özürlere açıksınız ve affetmeye, unutmaya ve her şeyi arkanızda bırakmaya hazırsınız. Bu, birbirinize açılmak ve ilişkiniz için yılın en iyileştirici dönemlerinden birine hoş geldiniz demek için heyecan verici bir fırsat.


Balık Burcu 2023 Yılı Yıllık Aşk Burç Yorumu

Eğer aşkı arıyorsanız, bu sizin onu bulma yılınız olabilir. İdealist yöneticiniz Neptün, tüm yıl boyunca rüya gibi burcunuzdadır, bu nedenle gerçek ruh eşinizle ilgili ayrıntılı vizyonlar oluşturma şansınız yüksektir. Evet, yalnızca kafanızda var olma eğiliminde olan ayrıntılı romantik fanteziler yaratmakta ustasınız, ancak rüyalarınızın ortaya çıkardığı resimlere ve sembollere yakından dikkat ederseniz, gerçek hayattaki ruh eşiniz hakkında bazı ipuçları olabilir.

Rejeneratif Pluto, yılın başlarında gelecek umutları ve dilekleri bölgenizde olacak ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için size daha da fazla güç verecek. Bu çok yoğun ve güçlü geçiş, romantik arzularınıza ve tutkularınıza odaklanmanıza ve istediğinizi elde etmek için parçaları harekete geçirmenize yardımcı olur. Balıklar, sizi hayatınızda istediğiniz türden aşkı bulmaktan alıkoyan şeyin ne olduğuna dair derinlemesine düşünmeniz gerekebilir ki bu her zaman kolay değildir. Ancak bu kozmik kombinasyonun dönüştürücü güçleri size pes etmemenizi hatırlatır. Ne (kimi) istiyorsan dışarıda onu (onları) bulmanı bekliyor!

Sosyal medya, teknoloji meraklısı İkizler burcunda Haziran ortasındaki yeni ay sırasında en iyi flört araçlarınızdan biridir, bu yüzden her şeyi ortaya koymaktan çekinmeyin. Genel olarak özel bir kişi olsanız bile, bu giden çılgınlık sırasında flört uygulamalarının veya popüler sosyal platformların gücünü kullanmak son derece faydalıdır. Tüm DM’lerinizi yanıtlayın, kör randevulara evet deyin, arkadaşlarınızdan ve ailenizden gelen teklifleri dinleyin ve flört edin, flört edin, flört edin!


Balık Burcu 2023 Yılı Yıllık İş Burç Yorumu

Sen şefkatli bir burçsun Balık ve bu, bu yıl kariyerine ve mali durumuna da yansıyor. 2023’te sizi en çok tatmin eden, fark yaratabileceğine inandığınız alanlarda veya şirketlerde kariyer yapmaktır. Desteklediğiniz hayır kurumlarına para vermek, tutkulu olduğunuz bir şey olmaya devam edecek. Zengin olmak genellikle ömür boyu yapılacaklar listenizde değildir.

Yenilikçi Uranüs, muhafazakar dünya burcu Boğa ile yıl boyunca yeniden ortaklık kurdu, bu da sizi yavaş ve istikrarlı değişiklikler yapmaya teşvik ediyor. Bu ortaklık, artan yaratıcılığa ve gelecekte izlenecek ilginç yeni kariyer yolları hakkında düşünmeye yol açabilecek birçok “aha” anına yol açmalıdır. Bu geçiş sırasında sanat (yazar, müzisyen, şair), iletişim, teknoloji, ulaşım ve tüm yaratıcı çabalarda kariyer fırsatları arayın.

Mali durumunuzla ilgili kendinize çok güvenen biri olmayabilirsiniz, ancak bu yıl önünüze çıkan tüm harika fırsatlardan yararlanmaya hazır olmanız gereken harika dönemler var. Venüs parayı yönettiği için, Mart ortasından Nisan ortasına kadar paradan anlayan Boğa (yönettiği bir işaret) ile ortak olduğunda böyle bir pencere gelir. Bu, para biriktirmeye vurgu yaparak, mali durumunuza çok fazla dikkat etmek için mükemmel bir zamandır. Veya yağmurlu bir gün için biraz para biriktirmeyi başardıysanız, zor kazandığınız parayı sanat veya mücevher gibi kaliteli yatırımlara harcamak için de iyi bir zaman.

Geniş, talihli Jüpiter ayrıca Mayıs ortasından yıl sonuna kadar yavaş ve istikrarlı Boğa burcunda ve üçüncü iletişim evinizde olacak ve olumlu kariyerinizin ve finansal şansınızın çoğu eğitim, iletişim, yazı veya herhangi bir alandan gelecek. bu faaliyetlerle ilgili. Jüpiter bu bölgeyi ziyaret ederken dillerle çalışmak sizin için mükemmel bir seçimdir. Bilginizi başkalarıyla paylaştığınızda bolluğu da çekersiniz, bu nedenle bu yerleşim, herhangi bir kapasitede çocuklarla çalışmak veya öğretmek için mükemmeldir. Ayrıca kardeşler, kuzenler, teyzeler, amcalar, aile gibi yakın arkadaşlar ve hatta muhtemelen komşularla ilgili kariyer veya finansal fırsatları da izleyin.


Balık Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Burç Yorumu

Sen şefkatli bir burçsun Balık, her zaman başkaları için yapıyorsun ve nadiren kendine zaman ayırıyorsun. Değişken bir su burcu olarak, her şeyi yoğun bir şekilde hissediyorsunuz ve dalgaları oluşturmak yerine dalgalarla birlikte yuvarlanma eğilimindesiniz, ancak bu yıl ayağa kalkıp yaratıcı, yetenekli benliğinize daha fazla dikkat çekmeniz size zarar vermez.

Sezgisel ana gezegeniniz Neptün, burcunuzda ilerlemeye devam ettiği için…


Balık Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium İş Burç Yorumu

Balık burcu, kariyerinizle ilgili oldukça yüce özlemleriniz var, ancak iş onları gerçeğe dönüştürmek için ayrıntıları takip etme gerçeğine gelince, bazen biraz yetersiz kalabilirsiniz. Bu yıl, erteleme eğiliminizi aşmanız, işinizde daha mutlu ve başarılı olmanıza yardımcı olacaktır.

Çalışkan Satürn’ün asi, geleceği düşünen Kova burcuyla bağlantılı olmasıyla…


Balık Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Aşk Burç Yorumu

Yıldız çarpmış bir romantiksiniz, ancak belirli romantik durumları idealize etme eğiliminiz defalarca hayal kırıklığına yol açabilir. Bununla birlikte, bu yıl aşk hayatınız, sizi korkunç yüksekliklere tırmanmaktan veya o meşhur Balık burcu aşk treninde çok alçalmaktan alıkoyacak kadar dengeye sahip.

Aşk gezegeni Venüs, en geç birkaç hafta boyunca romantik burcunuzla birleşiyor…


Kaynak: https://www.horoscope.com/us/index.aspx

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.