Akrep Yıllık Burç Yorumları Neler? Akrep Yıllık Burç Yorumu 2023

Akrep burcunun 2023 yılı için burç yorumları neler? Akrep burcunun 2023 yılı neler bekliyor? Akrep burcunun 2023 yılı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 2023 yılı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 2023 yılı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 2023 yılı için Yıllık Premium, Yıllık Premium İş, Yıllık Premium Aşk, Yıllık Premium İlişki, Yıllık, Yıllık İlişki, Yıllık Aşk, Yıllık İş türündeki yorumlarını sizler için hazırladık.

Akrep Burcu 2023 Yılı Yıllık Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, kendinize olan güveniniz ve gizemli çekiciliğiniz bu yıl insanları size çekiyor ve sosyalleşmek istediğiniz zamanlar olsa da, yalnız başınıza çok fazla zaman geçirecek ve çok az insanın cesaret edebildiği zihninizin derin köşelerini tefekkür edeceksiniz. Git. Ve yardımcı lideriniz güçlü Mars, yıla yeniden doğuş ve yenilenme evinizde başladığı ve Mart ayının sonlarına kadar orada kaldığı için, bu derin düşünceli zamanlardan biridir. Egonuz şimdi sizi bilinçaltınızdakileri ele almaya yönlendiriyor ve bunu yaparak çok ihtiyaç duyulan (ve oldukça çarpıcı) bir kişisel dönüşüm gerçekleştirebilirsiniz.

Diğer büyük gezegensel etkiniz Plüton’dur ve yılın ilk üç ayını hırslı, görev odaklı Oğlak burcunda ve üçüncü iletişim evinizde seyahat ederek geçirdiği için, pek çok dikkate değer şeyi yapabilecek kurnaz ve güçlü bir zihne sahipsiniz. Artık daha umutlu bir tavırla hedefler belirleyebiliyor ve bazen karamsar tavrınızı bir kenara bırakarak, geleceğinizi bazen düşüncelerinizi rahatsız eden karanlık yerine parlak bir ışıkla yıkanmış olarak görebileceksiniz.

Doğum gününüzü, güneşin Ekim sonundan Kasım sonuna kadar güçlü, kararlı burcunuzla seyahat ettiği bir noktada kutlarsınız ve size gerçekten kim olduğunuzu ve masaya ne getirdiğinizi gösterme şansı verir – sanki insanlar zaten bilmiyormuş gibi ! Akrep mevsimi, bilinmeyeni araştırmaya derin bir dalış yapmak, yalnız başına sessizce zaman geçirmek, göz gezdirdiğin siyah botları veya deri ceketi harcamak veya senin ve yakın arkadaşların için karamsar bir çalma listesi oluşturmak için heyecan verici bir zamandır. Evrenin büyük gizemlerini düşünürken.


Akrep Burcu 2023 Yılı Yıllık İlişki Burç Yorumu

Güçlü, bağımsız bir Akrep olarak, mutlu ve eksiksiz hissetmek için kesinlikle bir ilişki içinde olmanıza “ihtiyaç duymazsınız”, ancak bir kez ilişkiye girdikten sonra, çevredeki en sadık ve özverili ortaklardan birisiniz. Seksi burcunuz, yatakta harika olmanın sıcak bir temsilcisine sahip, ancak uzun süreli partneriniz de ne kadar hassas ve sevecen olabileceğinizi biliyor. Toplam paket, değil mi? Ama muhtemelen dikkatli olmaları gerektiğini de biliyorlar, çünkü ateşli yanınız genellikle şüphelendiğinizde veya kıskandığınızda onlara verdiğiniz soğukkanlılık veya soğuk bakışlarla yumuşar. Ve Venüs, Mart ortasında Boğa burcuyla ve ortaklıklar evinizle ortak olduğunda, bu ikili doğanız son derece belirgin olacaktır. Öfkenizin yükselmeye başladığını hissederseniz, önceden bir özür planlamak isteyebilirsiniz.

Mayıs başında dolunay ve ay tutulması birinci evinizde ve sonlar bu ayın kaçınılmaz bir parçası olacak. Bu sonlar kalıcı olmayabilir, ancak o zaman muhtemelen öyle hissedecekler. Gelecekle ilgili önemli kararlar vermeden önce birbirinize ara vermek için kendinize yer açın. İnanılmaz iyileştirici yetenekleriniz var, bu yüzden henüz yenilgiyi kabul etme zamanı olmayabilir.

Şans eseri, Ekim ortasında Terazi dengeli hava burcunda ve bilinçaltı bölgenizde bir yeni ay meydana gelir ve size bir çift olarak dengenizi gerçekten yeniden bulma şansı verir. Olaylara çok daha sakin bir tavırla ve aynı zamanda eşinizin bakış açısıyla bakmak, birbirinize verdiğiniz uzun vadeli taahhüde bağlı kalırken son zamanlarda aşkla ilgili hayal kırıklıklarınızı ve hayal kırıklıklarınızı aşmanıza yardımcı olacaktır. Akrepler, hayalleriniz ve içgüdüleriniz artık çok önemli, bu yüzden onları görmezden gelmeyin.


Akrep Burcu 2023 Yılı Yıllık Aşk Burç Yorumu

Bekar olmanın en iyi işaretlerinden birisiniz, ancak Ocak ayının sonundaki Venüs-Balık çifti sırasında ilk görüşte aşık olmaya hazır olacaksınız. Bu idealist zaman, gerçek aşkı arzulamanıza neden olur, ancak aynı zamanda başka şeyleri de (şehvet, karşılıklı bağımlılık vb.) bu büyülü duyguyla kolayca karıştırırsınız. Ayrıca birisine takıntılı hale gelebilir ve şimdi oldukça sağlıksız davranışlarda bulunabilirsiniz, Akrep, bu yüzden işleri geri çevirmek veya daha iyisi onlardan tamamen kaçınmak için o ünlü iradeyi kullanmanız gerekecek. Söylemesi yapmaktan çok daha kolay, biliyoruz!

Kader bu yıl aşk hayatınızda bir rol oynuyor ve kader ve şans gezegeni Jüpiter’e baktığımızda, Ocak’tan Mayıs ortasına kadar ateşli, saldırgan Koç burcuyla (aynı zamanda yardımcı lideriniz Mars tarafından yönetiliyor) birleşmesi cesur dürtülerinizle gitmenin işe yarayacağını gösterir. Son zamanlarda bir tekdüzeliğin içinde sıkışıp kaldıysanız, bu tam olarak ondan kurtulmanız gereken enerjidir. Beklenmedik bir şey yapın. Güvenli oynamak sizi buraya getirdi, bu yüzden mutsuzsanız tam tersini yapın. Zarları atın ve nereye indiklerini görün!

Güneş, haziran sonunda duygusal su burcu Yengeç’e ve yüksek zihin evinize girerek, konu aşk olduğunda sizi daha yüksek bir sezgisel düzleme yerleştirir. Sıradanlığın ötesine geçen biriyle derin bir ruhani veya beyinsel bağlantı arıyorsunuz. Ayrıca, ilgilenebileceğiniz veya sizinle ilgilenebilecek birini aramanıza yol açacak inkar edilemez bir besleyici enerji var. Mükemmel yaz aşkı eşiniz, hayatın en yoğun gizemlerini ve sırlarını öğrenirken çok anlayışlı, duyarlı ve sizinle “oraya gitmeye” istekli bir kişidir.


Akrep Burcu 2023 Yılı Yıllık İş Burç Yorumu

İşe düşkün, hırslı Satürn, Ocak ayının başından Mart ayının başına kadar asi Kova burcuyla ortak olacak, bu nedenle iş ve başarı konusundaki tutumunuz oldukça gelecek odaklı. Şu anda yaptığınız her şeyin kariyerinizi ve mali geleceğinizi etkilediğinin farkındasınız ve hedeflerinize ulaştığınızdan emin olmak için sıkı çalışmaya hazırsınız. Dördüncü evin etkisi, ailenizin finansal güvenliği ve rahatlığı için bu alanlarda iyi performans göstermeniz için üzerinizde baskı oluşturuyor, Akrep, bu nedenle hedefleriniz artık kendinizin ötesine geçiyor ve sevdiklerinizle ilgilenme planlarınızı da yansıtıyor.

Satürn, Mart ayı başlarında Balık burcuna geçer ve yıl sonuna kadar orada kalır. Bu ortaklık sizi daha iyi bir hayatın hayalini kurarken, belki de bunu eyleme dökmek istemeyerek bulacaktır. Bu çok puslu, idealist ve yaratıcı kozmik bir ortaklık, patronunuz üzerinde iyi bir izlenim bırakmak için çok para kazanmaktan veya işinizde sıkı çalışmaktan daha çok kendinizi bulmaya odaklandı. Bu geçişin bir sloganı olsaydı, hızlı bir şekilde zengin olmak veya hedeflerinize HAM yapmakla ilgili herhangi bir şey yerine “mutluluğunuzun peşinden gidin” olurdu.

Şanslı Jüpiter, 2023’te yolunuza biraz finansal şans getirebilir ve Mayıs ortasından yıl sonuna kadar para gurusu Boğa’da ve ortaklık bölgenizde seyahat ederken, başkalarıyla ilişki kurarak ve ortaklık kurarak kazançlı fırsatlar yolunuza çıkar. Jüpiter, Eylül ayının başından Aralık ayının sonuna kadar geri hareket edecek ve bazı umut verici planları çığırtkan bir durma noktasına getirecek. Değerlendirmek ve yeniden gruplandırmak için bu yavaşlamayı kullanın. Kendinize mevcut mutluluk durumunuz ve bunun finansal hedefleriniz ve başarınızla nasıl bir ilişkisi olduğu hakkında sorular sormaktan korkmayın. Memnunsanız, harika! Daha fazla para istiyorsanız, bu konuda bir şeyler yapın.


Akrep Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Burç Yorumu

Sen güçlü iradeli, kararlı, sabit bir su burcusun, Akrep ve küçüklüğünden beri bir şeyleri kendi başına yapabileceğin konusunda ısrar ediyorsun. Ve inanılmaz kişisel gücünüz 2023’te bozulmadan kalırken, işi bitirmek için başkalarına güvenmeniz gereken zamanlar da olabilir.

Güçlü yardımcı lideriniz Mars (diğeri Plüton) yılın başlangıcını retro bir döngüde geçiriyor…


Akrep Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium İş Burç Yorumu

Kararlılığınız ve sadakatiniz 2023’te her zamanki gibi karşılığını veriyor, ancak daha riskli fırsatlardan yararlanmanın getirisi çok daha büyük olabilir. Sıkı çalışma ödüllendirilir, ancak bu yıl sizi süperstarlığa fırlatabilecek o bilinmeyen faktör şanstır.

Ciddi, çalışkan Satürn, kariyer hızını belirliyor ve yılın başında aile ve sorumluluklar evinizdeki yerleşimi size…


Akrep Burcu 2023 Yılı Yıllık Premium Aşk Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, eğlenceden payınıza düşeni almayı seviyorsunuz ama bu yıl aşk sizin için çoğunlukla ciddi bir iş. Akrepler kendinden emin ve bağımsızdır, bu nedenle kesinlikle kendi başınıza gelişebilirsiniz, ancak 2023’te mutlu bir çiftin parçası olmak daha çok arzu edilir.

Her iki durumda da, önünüzde zorluklar var, ancak şu ya da bu şekilde aşamayacağınız bir engelle asla karşılaşmadınız, özellikle de duyduğunuzda…


Kaynak: https://www.horoscope.com/us/index.aspx

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.