Yengeç Haftalık Burç Yorumları (7 Kasım – 13 Kasım Haftası)

Yengeç burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 7 Kasım – 13 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Normalde asla yapmadığınız bir şey yapmalısınız. İşleri biraz sallayın. İnsanlar sizi popüler ve yaratıcı biri olarak düşünüyor, bu yüzden bu itibarı yerine getirmelisiniz. Bu hafta boyunca kendinizi normalden daha fazla kabuğunuzdan koptuğunuzu göreceksiniz. Bu, muhtemelen sen de utanmadan flört edeceksin demektir. Bu zamanla ilgili! Haftanın sonu sizin için yeni başlangıçlar demek. Belki de hayatının bir sonraki büyük aşkı buzu kırmanı bekliyor.


Yengeç Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

8 Kasım’daki tutulma, eski kalıplarınızı değiştirme ve eski bir ilişkinin gerçekten sonsuza kadar yapılmasına izin verme zamanı olarak hizmet ediyor. Birinin sonsuza kadar hayatınızda olmasını istiyorsanız, çok daha iyi ve daha uygun bir ilişkinin yolda olduğuna güvenin.

Bu aynı zamanda, yakın zamanda bir aile üyesiyle ya da yoldan geçen bir arkadaşlıkla arası bozulan Yengeçleri de kapsayabilir. Kendi yolculuğundasın ve verdiğin kadar sevgi bekliyorsun. Hafta, kendiniz ve ortaklıklarınız için dinamik, dönüştürücü bir değişiklikle sona eriyor. Anahtar, kendinize karşı kesinlikle sabırlı olmaktır.

Özellikle birdenbire birdenbire biriyle tanıştıysanız, biriyle her şeyi çok yavaş ele almanız gerekebilir. En başından kıvılcımlar çıkabilir ve bazen biraz kontrolden çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Bunun temel nedeni, yeni bir yaşam biçimine giriyor olmanızdır. Romantik hayatınızı çevreleyen korkuyu ve herhangi bir egoyu bırakmanız isteniyor. Bu, daha açık fikirli ve kendini sevmeye daha açık olmayı içerebilir.


Yengeç Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Neyi takip etmelisin, Kanser? 6 Kasım Pazar günü Akrep burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için neler yapabileceğinizi düşünmenin zamanı geldi. senin özlemlerin. Ancak, ertesi gün Akrep’teki Venüs’ün Kova’daki Satürn’le kare açı yaptığında, taahhüt etmeye ve yatırım yapmaya değer olanı bulmanız gerekecek.

Neyse ki, 8 Kasım Salı günü Boğa burcundaki tam ay tutulmasının ardından yeni bir yönde ince ama güçlü bir kayma olduğunu fark edeceksiniz. kariyer yolunda yeni fırsatlar. Merkür’ün Akrep burcunda güneşle aynı gün kavuşum yaptığı göz önüne alındığında, iş hayatınızda sizi tatmin ve heyecanlı hissettiren şeylere odaklanmak en iyisi olacaktır.

Önümüzdeki birkaç gün içinde, Güneş ve Merkür Akrep’te Satürn Kova’dayken dönüştürmek, yatırım yapmak veya kendinizi rahatlatmak istediğiniz şeylerle ilgili konuşmalarınızda bir değişiklik fark edebilirsiniz. Eşsiz fırsatlara odaklanın!


Yengeç Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, değeri olan şeyleri kucaklıyorsunuz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün karesini alan çocuk eviniz (tüylü olanlar dahil) ile başlar. Bazı ekstra sorumluluklar omuzlarınıza yığılmış olabilir. Kanser, bu sizin çocuklarınızla, başka birinin çocukları veya evcil hayvanlarınızla ilgili olabilir. Ve şimdi, bu küçüğü barındırmak için programınızın bir kenara itilmesi gerekiyor. Ancak bunu zarafet ve aplom ile halletmeniz şaşırtıcı değil.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. Ağustos’ta, Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasında değişim sürecini başlatan bir kavuşum vardı ve şimdi bu değişim enerjisi tutulma tarafından aktive ediliyor. Bu, arkadaşlarınız veya ait olduğunuz bir grup etrafında toplanmıştır. Önemli biri gruptan ayrılıyor olabilir. Yengeç, yönetim kurulu pozisyonundan ayrılıyor olabilirsin ve şimdi tüm grup dinamiği farklı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.