Yengeç Haftalık Burç Yorumları (14 Kasım – 20 Kasım Haftası)

Yengeç burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 14 Kasım – 20 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hakediyorsun! Normalde tüm harika başarılarınızı küçümseyebilir ve hatta insanlar sizi övdüğünde buna itiraz edebilirsiniz, ancak hafta başlarken bu aptal fikri pencereden atabilirsiniz. Şu anda alkışı hak ediyorsunuz, bu yüzden o ilgiyi üzerinize çekmekten korkmayın (sadece bu seferlik). Hayranlarınız ve hayranlarınızla eğlenmeye devam ederken, tezahürat yapan kalabalığın sizi hafta ortasına kadar taşımasını bekleyin. Unutmayı göze alamayacağınız mesajlar gibi daha ince ayrıntılara dikkat edin. Hafta sona ererken, yıldızlar kanepe destekli herhangi bir şekerlemeyi kesmek için birlik olur. Ver zaten. Evden çık ve aktif ol.


Yengeç Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ne zaman konuşacağını biliyorsun.

Hafta 13 Kasım Pazar günü Merkür’ün Akrep’te ve risk alma evinizin İkizler’de geri giden Mars ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, fiziksel olarak riskli bir şey yaparken konfor alanınızın biraz dışına çıkmayı göze alabilirsiniz. Yengeç, bu, yeğeninizin kaykayına atladığınız veya kapalı havada paraşütle atlamaya çalıştığınız anlamına gelebilir. İşleri yavaşça yapın ve bu aktivitede düşündüğünüzden daha iyi olduğunuzu fark edeceksiniz.

14 Kasım Pazartesi günü Güneş Akrep burcunda ve keyif eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Bugün seyahat ediyor, harika yerler görüyor, arkadaşlarla tanışıyor ve yeni yiyecekler deniyor olabilirsiniz. Bir sonraki kasabaya gidiyor olsanız bile, bugün yeni bir mahalle keşfetmek için güzel bir gün. Yengeç, bu aynı zamanda yabancı ülkelerden insanlarla tanışmak için harika bir gün. Uluslararası bir festivale veya şehrin etnik bir bölgesine gitmeyi ve kendinizi kültürel bir deneyime kaptırmayı düşünün.


Yengeç Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Tutkularla, yaratıcılıkla, sevgiyle ve neşeyle yeniden bağlantı kurma sürecindeydiniz ve eşiniz tüm avantajlardan yararlanıyor! Bazılarınız düşüşünüzle daha yükseklere tırmanmaya hazır olabilirsiniz. Bunun olma olasılığı 18 Kasım’da güneşle birlikte Plüton açısında geliyor. Siz veya bağlantınız olan biri tek istedikleri olabilir ve şimdi ikiniz de ilişkinizde bir sonraki mantıklı adımı atmaya hazırsınız.

Bu, kendinizle ve güvenmeye başladığınız bir kişiyle kırılganlığı keşfetme şansınızdır; bu, sizi bir araya getirmenize yardımcı olurken, yaklaşmakta olan ortaklıklarınız için yeni niyetlerin belirlenmesine olanak tanır. Haftanın sonuna doğru, gününüzü kendiniz ve bebeğiniz için en verimli şekilde nasıl geçireceğinize daha fazla odaklanacaksınız.


Yengeç Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Çalışma haftanız boyunca neşenize bağlı kalın, Yengeç! Özellikle Venüs ve Merkür Akrep altmışlıklarında Plüton Oğlak burcundayken 13-14 Kasım Pazar günleri arasında profesyonel taahhütlerinizden heyecan duymak ve ilham almak önemlidir. İş yerinde takip etmek istediğiniz hedefler, tutku projeleri veya fikirler hakkında konuşun. sırdaşlarınızla. İşiniz hakkında heyecan duymak, gerektiğinde size yardımcı olmak için meslektaşlarınıza veya müşterilerinize ilham verebilir!

Hem Venüs hem de Merkür, birkaç gün sonra Yay burcuna girecek ve sizi iş hayatınızı genişletmeye teşvik edecek. Ancak, Yay burcunun coşkusunun bir yöne ihtiyacı olacak. Daha “büyük resim” zihniyetine sahip olabilirsiniz, ancak ayrıntıları düzeltmeniz gerekecek. Heyecanınızın sizi ele geçirmesine izin vermeyin! İvmeniz yadsınamaz, ancak taahhütlerinizi sürekli olarak geliştirmenin zirvesinde kalmanız gerekecek.

16 Kasım Çarşamba günü Aslan burcundaki son dördün ay meydana geldiğinden, gurur duyduğunuz fırsatların sorumluluğunu üstlenme zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Mars İkizler karelerinde geri giderken profesyonel yolculuğunuza inanmak için zihninizi temizlemeye odaklanın. Neptün hafta sonunda Balık burcunda geri gidiyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.