Yay Haftalık Burç Yorumları (7 Kasım – 13 Kasım Haftası)

Yay burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası neler bekliyor? Yay burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 7 Kasım – 13 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Şu anda küçük şeylere odaklanın. Gelecek ve büyük resim hakkında çok düşündünüz, ancak hemen ilgilenmeniz gereken şey bu değil. Bazen neşe zaten ayrıntılardadır. Şu anda çok şey oluyor ve dikkatinizi dağıtabilecek birçok şey var, ancak bu haftadan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, başınızı aşağıda tutacak ve hafta sonundan önce her şeyin icabına bakacaksınız. O zaman hafta sonunu bu aşk ilgini ve yeni bir ilişkinin ilk garip adımlarının neler olabileceğini derinlemesine düşünerek geçirebilirsin.


Yay Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu, sevgi dolu burcunuz için çok ilginç bir hafta. Sen kesinlikle bir sevinç demetisin. Ancak, sevmek için mi seviyorsun? Yoksa normalden biraz daha seçici mi davranıyorsunuz? Bu ayrımı şimdi yapmak önemlidir, böylece kimseyi incitmezsiniz. Bu yıl belirli noktalarda birilerini yönlendirmenin bir kalitesi var. Temelde bunun nedeni, genel yaşamınızın ve olgunluğunuzun yapısını değiştiren çok büyük değişikliklerden geçiyor olmanızdır.

Burada dikkat edilmesi gereken nokta, bu yıl kendinize çekenlerin size normalde yapacağınızdan daha sıkıcı gelebileceğidir. Hatta kendinizi evlenmeyi düşünürken veya uzun bir süre biriyle görüşmeyi düşünürken bulabilirsiniz.

Bekar Yaylar da çiftleşme dürtüsünü hissedecekler. Sonuç olarak, yalnızsınız ve birisinin gelecek yıllar boyunca suç ortağınız olmasını istiyorsunuz. Kişi en yalnız kişi olmamalı – ama sevilen birinin şirketi ile endişelenmenize gerek yok.


Yay Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel yaşamınızda yeni bir bölümü kucaklayın, Yay. 6 Kasım Pazar günü Akrep burcundaki Merkür Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde iş hayatınızın kaderine yönelik bilinçaltı yaklaşımınızı kontrol edin. Zihniniz güçlü!

Ancak ertesi gün Akrep burcundaki Venüs Kova burcundaki Satürn ile kare açı yaptığında taahhütleriniz ve ilişkileriniz hakkında konuşurken gergin hissedebilirsiniz. Kare, güvenlikle ilgili bazı değerlerinizin veya fikirlerinizin konuşmada amaçlandığı gibi tercüme edilemeyebileceğini ima eder.

Şans eseri, 8 Kasım Salı günü Boğa burcundaki dolunaylı tam ay tutulması sırasında iş başındaki bir döngü öngörülemeyen ama mukadder bir sona yaklaşıyor. Rotayı düzeltmeye çalışmak yerine doğanın kendi rotasını yönetmesine izin verin. Tutulmalar, ilerlerken kendinizi güvende, rahat ve değerli hissetmek için neye ihtiyacınız olduğu konusunda size daha iyi bir fikir verebilecek güçlü, yansıtıcı fırsatlardır! Akrep burcundaki güneş, kısa bir süre sonra Boğa burcundaki Uranüs geri hareketine karşı çıkacağı için değişiklikleri kabul etmekten korkmayın.


Yay Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta birçok kaynaktan mesaj alıyorsunuz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Akrep’teki Venüs ve Kova’daki Satürn’ün karesini alan yalnızlık eviniz ile başlıyor. Yay burcu, bitirmeniz gereken önemli bir işiniz olabilir ve bu biraz yalnız kalmanızı gerektirir. Bu, videoları kapatmak, podcast’leri susturmak ve kulaklıkları çıkarmak için iyi bir zaman. Bugün sessizce yapılan dikkate değer bir miktar elde edebilirsiniz.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. Bu, 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü’nün kavuşumu ile başlayan değişen enerjiyi harekete geçirir. Çalışma programınızda değişiklikler olabilir. Dadınız izin alıyor olabilir ve şimdi çocuklara bakmak için daha fazla zaman ayırmanız gerekecek. Arada bir, değişimi kucaklamak ve farklı bir şey yapmak iyidir. Ve eğer biri bunu yapabiliyorsa, sen de yapabilirsin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.