Yay Haftalık Burç Yorumları (14 Kasım – 20 Kasım Haftası)

Yay burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası neler bekliyor? Yay burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 14 Kasım – 20 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

En iyi poker suratınızı giyin çünkü az önce şanslı bir seri yakaladınız. Fortune, haftanın başında hepinizi destekliyor, peki nasıl kumar oynamak istersiniz? Bu şansı piyango biletleri için harcamayın. Bunun yerine, romantizme bir şans verin ya da işinizde ilerlemeye çalışın. Cesur riskler almaya istekli olduğunuz sürece yıldızlar ilerleme vaat eder. Şansınız hafta ortası bitmeyecek ama kapıya doğru yavaş yavaş yürümeye başlayacak. Şu anda ayrıntıları ele aldığınızdan emin olun ve işlerin yürümesi için yalnızca iyimserliğinize güvenmeyin. Bu hafta sonu büyük resme bakın ve kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.


Yay Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, huzuru korumak için sessiz kalmanız gerekebilir.

Hafta 13 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep’te olması ve keyifli kaçışlar evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Yay, eski bir alışkanlığa geri dönebilir ve şafaktan gün batımına kadar bir TV şovunu aşırı derecede izleyebilirsiniz. Ya da belki yarım saat bir video oyunu oynayacağınızı düşünüyorsunuz ve günü 3 boyutlu çok oyunculu çevrimiçi bir görevde geçiriyorsunuz.

14 Kasım Pazartesi günü, Akrep burcundaki güneş ve sezgi eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Bugün üçüncü gözünüz sonuna kadar açık ve farkında. Yay, meleklerinizden ve rehberlerinizden mesajlar alabilirsiniz. Bu, Tarot kartlarına bakmak veya sarkacın hareketlerini izleyerek sorularınızı yanıtlamak için harika bir gün. Bugün Evrenin ruhsal güçleriyle uyum içindesiniz.


Yay Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Akrep mevsimi sona ererken, yataktan kalkıp açık havaya çıkmaya hazırsınız. Ama önce, karışıklığa dikkat edin. Bu hafta, Mars ve Neptün’ün evinizde ve ilişki bölgenizde ikinci bir kare için buluşmasıyla renkleniyor ve sizi ne hissettiğinizi ve kime karşı hissettiğinizi anlamaya çalışırken bulabilir. Kendinizle başkaları arasında ön plana çıkan öfkeye dikkat edin.

Ek olarak, ilişkinizdeki rolünüz konusunda hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Her şey düşünüldüğünde, bu konuşmanın gerçekleşmesi için en iyi zaman olmayabilir. Etkinlikten birkaç gün uzaklaştırma, zihniyetinizde ve partnerinizden öğrendiğiniz bilgilere yanıtlarınızda daha fazla netlik sağlayabilir.

Haftayı tamamlarken ve Merkür ve Jüpiter burcunuza geçerken, kendinizi daha çok kendiniz gibi hissedeceksiniz. Bu, siz ve sevgiliniz için dışarı çıkıp şehirde bir gece geçirmek için harika bir zaman olabilir! Partnerinize gece için neşeli ve eğlenceyi seven enerjinizi hatırlatarak bu duyguyu geri kazanın.


Yay Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta algınızda ince ama güçlü bir değişim görmeyi bekleyin, Yay. Venüs ve Merkür Akrep’te sekstilleri Plüton Oğlak’ta 13-14 Kasım Pazar ile Pazartesi arasında olduğunda, profesyonel ilişkilerinizin ve taahhütlerinizin değeri hakkında daha fazla düşünüyor olabilirsiniz. Altmışlıklar, düzenlemelerinizde ne kadar güvende hissettiğinizi gözden geçirmeniz gerekebileceğini gösteriyor. . Birlikte çalıştığın kişiyi seviyor musun? Sorumluluklarınız yerine getiriliyor mu?

Kısa bir süre sonra Merkür ve Venüs Jüpiter Balık burcunda geri giderken, üçgenler sizi iş-yaşam dengenize uyan ideal bir düzenleme aramaya teşvik ederken bu soruları düşünün. İdeal olarak, taahhüt ettiğiniz her şey finansal olarak güvende hissetmenize izin vermelidir çünkü iş yaşam tarzınızın, evinizin ve ailenizin istikrarını sağlamalıdır.

Şans eseri, 16 ve 17 Kasım Çarşamba ve Perşembe günleri Merkür ve Venüs burcunuza girecek. Bu girişler sayesinde bir profesyonel olarak daha özgüvenli hissetmeyi bekleyin! İnkar edilemez derecede çekici görüneceksiniz, bu nedenle Venüs daha fazla fırsat çekebilir veya profesyonel bir ortamda kendinize daha fazla güvenmenizi sağlayabilir. Bu arada, Merkür hızlı bir şaka ve ardından kahkaha ile herhangi bir konuşmada yolunuzu bulmanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.