Yay Burç Yorumları 28 Kasım 2022

Yay burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Yay burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 28 Kasım 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Günün güzel bir bölümünde düşüncelere daldın, ama bu o kadar da kötü bir şey değil. Aslında, birkaç gün içinde üzerinde çalışabileceğiniz birkaç sıcak yeni fikir üretebilirsiniz.


28 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir şeyleri kaybetmek hayal kırıklığına neden olur. Rahatlayın — her zaman topun üzerinde olamazsınız.


28 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, Ay bugün Kova burcundaki yolculuğuna devam ediyor ve sizi şamatacı ve düşünceli bir ruh haline sokuyor. Ne yazık ki, Luna kader düğümleriyle bir t-kare oluştururken, bu öğleden sonra dilinizi fazla serbest sallamak başınızı belaya sokabilir. Dedikodu yapmaktan, gevezelik etmekten veya çok fazla bilgi paylaşmaktan kaçının, aksi takdirde istemeden hayatınıza yeni dramalar getirebilirsiniz. Neyse ki, akşam yavaş yavaş yaklaşırken daha hafif bir enerji tezahür edecek ve sizi tatlılığı, romantizmi ve belki biraz da flörtleşmeyi kucaklamaya teşvik edecek. Yatma vakti yaklaşırken cihazlarınızın fişini çektiğinizden emin olun, aksi takdirde uykusuz kalabilirsiniz.


28 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Burçlar, bugün ve yarın fırtınalı bulutlar yükseliyor. Ortada olabilir, tencereyi karıştırabilir ve partnerinizle düşmanmış gibi yüzleşebilirsiniz! Bunun nedeni, savaşın ve çatışmanın kızıl gezegeni olan alıngan bir Mars’ın, güneşin yedinci ilişkiler evinizde gökyüzünde karşınızda duracak olması ve kimlik ve zodyak ile ilgili güneş birinci evinizde dönen kozmik habercimiz olan zihinsel Merkür’e bir kanon ateşleyecek olmasıdır. işaret. Zehirli ruh halleri herkesin zihnini tüketecek, ama özellikle kendinizi tetiklenmiş, hedeflenmiş ve haksız yere yenilmiş hissettiğiniz için sizinki.


28 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay burcunuza, tonunuza ve zamanlamanıza dikkat edin. İkizler’de geri giden Mars, Kova’da Satürn ile üçgen açı yaptığında gereksiz konuşmalar yapmayın. Bu iletişimsel üçgen, iş yerindeki bir konuşmada bir anlaşmazlık veya sorunun ortaya çıkabileceğini gösteriyor. Mesleki otoriteye sahip olabilecek biriyle ortaklık, yükümlülük veya bağlılık konusunda aynı fikirde olmayabilirsiniz. Söylemle meşgul olmak yerine, benzersiz bir uzlaşma arayarak gerilimi ustaca yönlendirmek için bu üçgeni kullanın. Bu arada, iş hayatınızdaki kişilerle gereksiz tartışmalardan uzak durun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.