Yay Burç Yorumları 1 Aralık 2022

Yay burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün iyi enerji akıyor ve hemen hemen her şeyi terlemeden gerçekleştirebileceğinizi görmelisiniz. Yine de daha iyi görünmesi için çok çalışmak isteyebilirsiniz!


1 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün cesur ve sorumlusunuz – yeni rekabet avantajınızla eğlenin.


1 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Archer, bugün kalbinizde kafa karışıklığına izin vermemeye çalışın, çünkü Balık burcunun ayı ve Neptün, Merkür ile sert bağlantılar kurar. Bu göksel değiş tokuş kalbinizde ve zihninizde çatışmaya neden olabilir, ancak cevaplar bulmak için kendinize baskı yapmak işleri daha da kötüleştirecektir. Bu öğleden sonra Luna, Pluto’ya açı verdiğinde, küçük lükslerin üstesinden gelmenize yardımcı olduğunda, kendinize küçük bir ödül ısmarlamayı düşünün. Bu akşam ay Jüpiter’le aynı hizaya geldiğinde evinizi neşe dolduracak ve ailenizi ev yapımı bir yemekle beslemek için harika bir zaman olacak. Ay Koç burcuna girdiğinde, sonraki iki gün boyunca sizi ateşli bir ruh haline sokan bir değişim fark edeceksiniz.


1 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Yaylar, bugün düşünmeden ileri atılmayın! Başka bir kozmik fırtına göklerin içine geliyor. Dramın, merkezinde olmanızla tezahür edeceği kesindir. Mental Merkür, kötü niyetli bir Neptün ile bir meydanda kılıçları çarpıştıracak. Eşinizle, özellikle ev, ev içi veya aile yaşam tarzı konusunda aynı fikirde olmayabilirsiniz. Özellikle kendinizi tehdit altında, gücenmiş, savunmaya geçmiş veya saldırıya uğramış hissediyorsanız, öfkenizi savurmamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bunun yerine, sevgilinizi bir düşmana dönüştürmek yerine, nefes almak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Merkezinizi bulduğunuza ve dövüşü serbest bıraktığınıza sevineceksiniz.


1 Aralık 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Biraz gerginliği yumuşatmaya hazırlanın Yay. Genellikle, işyerinde onu nasıl hafif ve kolay tutacağını bilen iyi huylu bir yangın burcusunuz. Ancak İkizler’de geri giden Mars, burcunuzdaki Venüs’e karşıt konumda olduğundan, bazı insanlarla çalışmanın giderek zorlaştığını fark edebilirsiniz. Belki bir patron işlerinizi zorlaştırıyor veya ortak bir sorumluluk beklenenden daha fazla strese neden oluyor. Her ne olursa olsun, bu muhalefet sırasında gereksiz çatışmalardan uzak durmaya çalışın. Profesyonel taahhütlerinize daha olumlu bir yaklaşım getirmek için Venüs ateşinizi kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.