Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Aylık Burç Yorumu (Aralık 2022)

Yay burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Yeni bir ay başlarken güneş ilk evinizde, yani kendinizi gerçekten hissediyorsunuz demektir. Ve neden olmamalısın? Devam ediyorsun ve herkes seninle olduğu için şanslı olur.

Şanslı ev gezegeniniz Jüpiter, 20 Aralık’ta dışa dönük ateş burcu Koç için içe dönük Balık burcundan ayrılır ve aşk ve romantizm hızlı şeride doğru hızlanırken kalbiniz biraz daha hızlı atar. Tüm bu adrenalin sizi harekete geçirebilir, ancak işler yatıştıktan sonra etrafınıza bakıp neden böyle davrandığınızı merak edebilirsiniz. Sevgili Yay burcunun bu geçişinin heyecanına kapılmak normaldir, ancak işlerin kontrolden fazla uzaklaşmadığından emin olmak için ara sıra kendinizi kontrol edin.

Yirmi birincide, iyimser güneş, sabırlı Oğlak burcuyla ilişki kurmak için umutlu burcunuzdan ayrılır ve ardından hemen Jüpiter’le bir kare oluşturur, bu da bazı çelişkili mesajlar gönderebilir. Şöyle diyelim, aşk hedefleriniz şimdi aşırı hızlanmaya başlayacak, bu yüzden bunalmış hissetmeye başlarsanız biraz ara verin. Kendine iyi bakmazsan, hayallerinin peşinden gidecek enerjin olmaz.


Yay Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ayın çoğu, ittifaklarınızı ve mali durumunuzu etkileyecek gezegensel değişimler içeriyor. Hangi müşterilerin hizmetlerinize ihtiyacı olduğunu görmek için 7 Aralık’taki İkizler dolunayına bakın ve mali durumunuza odaklanmak için Merkür ve Venüs sırasıyla altıncı ve dokuzuncuda Oğlak burcuna geçtiğinde. Tüm bu değişim, güneş dönüşünüzün arka ucunda gerçekleşir ve bu da onu büyümek için harika bir zaman yapar.

Ve gezegen yöneticiniz Jüpiter 20 Aralık’ta Koç burcuna yeniden girdiğinde, kendiniz için farklı bir yol seçerek anlatının değişmesine izin veriyorsunuz. Her düzeyde gelişiyorsunuz ve kariyer yörüngeniz yeni zirvelere ulaşıyor. Özellikle hak ettiğinizden daha azını kabul ettiyseniz, bu enerjik değişimi hissedeceksiniz.

21’inde güneş Oğlak burcuna geçiyor ve iki gün sonra Oğlak burcunda yeni ay var, bu nedenle iş yerinde kendinizi göstermeye başlayabilir ve ekmek kırıntılarıyla yetinmeyebilirsiniz. Şu anda daha az anlaşma için uzlaşma olmayacak. Bu hayat değiştiren bir değişim, Yay.


Yay Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yıl sona ererken, 6 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna girerken, zamanınızı (ve dikkatinizi) akıllıca harcayın. Tarihlerinizi dikkatli seçin. Zamanınız boşa harcanmayacak kadar değerli. En iyi randevu geceniz, ayın yedinci günü İkizler dolunayıdır. Birinin içindeyseniz, anlaşmayı şimdi imzalayın.

Ancak, 9 Aralık’ta Venüs ciddi Oğlak burcuna girdiğinde odak noktanız aşktan paraya kayabilir. Randevularınıza fazla sahip çıkarsanız, kıskanç bir aşık olmak kolaydır. Sakin ol Yay, yoksa senin için ökseotunun altında öpücük olmayacak.

Neyse ki, Jüpiter yirmincide Koç burcuna girdiğinde tatilde biraz eğlenme fırsatı bulacaksınız. Yönetici gezegeniniz, flört hayatınızda size büyük bir şans ve güven artışı sağlar. Ertesi gün güneş Oğlak burcuna girdiğinde bu enerjiyi sevimli randevu kıyafetlerine yatırım yapmak için kullanın. Özellikle 23 Aralık’ta Oğlak yeniayı sırasında şehvetli bir geceye hazır olacağınız için. Biraz fizikselleşmekten korkmayın.

Yeşil gözlü canavar, Merkür yirmi dokuzunda gerilemeye başladığında, Yılbaşı Arifesi planlarınızı bozmak için geri gelir. Öfkeni kontrol altında tut yoksa olası bir romantizmi mahvedersin.


Yay Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Yayılan Güven

Bu ay burcunuza yapılan olumlu vurgu sizi sürücü koltuğuna, Yay burcuna oturtuyor. 21 Aralık’a kadar önümüzdeki haftalar, yeteneklerinizi sergileme ve en iyi niteliklerinizi dünyaya yansıtma zamanınız. Bencil görünmek konusunda endişelenmeyin; ihtiyaçlarınıza ve planlarınıza odaklanmanız gerekiyor. Kalbinize en yakın olan hırslar, dikkat etmeniz gerekenlerdir.

7 Aralık’taki İkizler dolunayı, birisinin yaptığınız şeyle ilgili eleştirileriyle uğraşmak zorunda kalabileceğinizi gösteriyor. Bunun sizin için doğru olduğundan eminseniz, sözlerinin sizi etkilemesine izin vermeyin. İlerlemenin en iyi yolu, yanlış olduklarını kanıtlamaktır.

Ayrıca zekice bir ek iş bularak veya fazladan iş alarak gelirinizi artırmak için can atacaksınız. Vurgu Oğlak burcuna kayarken, finansal hedeflerinize ulaşma konusunda oldukça hırslı olabilirsiniz. Merkür altıncıya ve Venüs dokuzuncuya girerken, bu tatil fırsatlarını hızlı bir şekilde fark edeceksiniz, ancak paranızı sadece harcamak yerine yatırım yapacak kadar akıllı olacaksınız.

Zevkli Jüpiter 20 Aralık’ta Koç burcuna ve eğlence bölgenize geri dönerken ve 16 Mayıs 2023’e kadar burada kalırken, kendi elementinizde olacaksınız. Önümüzdeki aylarda harika maceralara hazır olun.

Güneş yirmi birincide Oğlak burcuna kayarken, mali durumunuzun değerlendirmesini yapmanın zamanı geldi. Önümüzdeki dört hafta, faturaları ödemenize yardımcı olacak ve yağmurlu bir gün için biraz para ayırmanıza yardımcı olacak bir bütçe hazırlamak için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Son olarak, Oğlak burcundaki yeni ay, özellikle mali durumunuzla bağlantılı olanlar olmak üzere yeni başlangıçlar için mükemmeldir. Bu, ek bir işe başlamak için iyi bir zaman, çünkü gelirinizin temel dayanağı haline gelen başarılı bir işe dönüşme şansı var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.