Terazi Haftalık Burç Yorumları (7 Kasım – 13 Kasım Haftası)

Terazi burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 7 Kasım – 13 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 7 Kasım – 13 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Güzellik. O heryerde. Dünya o kadar göz kamaştırıcı derecede güzel ki, ona bakmak bile zor. Sana ne bulaştı? Aniden her şeye bir sanatçının gözünden bakıyorsunuz. Gökyüzü, evler, çöplük. Güzel güzel güzel. Belli ki aşk havasındasın. Ve ne yazık ki, herhangi bir acil beklenti olmayabilir. Bu hafta tamamen arkadaşlarla ve onlarla dış dünyadaki güzelliği ve uyumu paylaşmakla ilgili. Merak etme. Yakında hayatında taze bir doz aşk alacaksın.


Terazi Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

8 Kasım tutulması içsel varlığınızı desteklemek ve sizi ilahi bilince kaydırmak için burada. Birisi, inanılmaz derecede çekici kişiliğinizi mutlak bir hayranlıkla tanır! Bekar Teraziler, o özel kişiyle tanışmak için birden fazla fırsat bulacaktır!

Uzun süreli ilişkiler içinde olanlar birçok ruhsal dönüşümden geçecekler. Ortaklık içinde olan Teraziler için, bu, gerçekten zeminde durmanız ve ilişkilerde ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğu konusunda kesinlikle açık sözlü olmanızın isteneceği o haftalardan biridir. Ortaklıklarınız için çok yüksek beklentileriniz var ve eğer biri size aynı enerjiyi geri vermiyorsa, zaman ayırmaya değmez. Biraz daha dalgın hissedebilir veya inzivaya çağrılabilirsiniz.

Bununla birlikte, genel olarak güneşli doğanız, hafta boyunca göksel değişimler boyunca ilham almanızı sağlayacaktır. Tutulma sizi biraz dengesiz hissettirse de, sevdiğiniz kişiyle uzlaşmaya ve uyum sağlamaya çalışın.


Terazi Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bolluğunuzu elde etmeye odaklanın, Terazi. 6 Kasım Pazar günü Akrep burcundaki Merkür, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile karşı karşıya geldiğinde, mali durumunuz hakkında ne söylediğinize veya ne düşündüğünüze dikkat edin. yatırımlarınız.

Akrep’teki Venüs, Kova’daki Satürn ile kare açı yaptığından, yetenekleriniz ve benzersiz becerileriniz için daha iyi ödeme almanız gerektiğini görebilirsiniz. Bunun yanı sıra, işte değer verdiğiniz şeylerin değişmesi gerekebilir, böylece yetenekleriniz tarafından güçlenmiş hissedebilirsiniz. Neyse ki, 8 Kasım Salı günü Boğa burcundaki dolunay tam ay tutulması sırasında bir kapı kapandığında başka bir kapı açılabilir.

Tutulma, altı aylık bir mali döngüyü öngörülemeyen ancak kaderi belli olan bir kapanışa çağırıyor. Bu zamanı, finansal olarak nasıl bir dönüşüm geçirdiğinizi kabul ederken, herhangi bir engelleme veya borçtan kurtulmak için kullanın. Merkür, tutulma sırasında Akrep burcunda güneşle kavuşum yapacağından, değerlerinizin nasıl değiştiğine odaklanın. Güneş ve Merkür Kova’da Satürn ile kare açı yapacağından, haftanın geri kalanında tutku projelerinizin veya fikirlerinizin değeri konusunda biraz gergin hissetmeyi bekleyin.


Terazi Burcu 7 Kasım – 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güvenlik ve refah için adımlar atıyorsunuz.

Hafta, 6 Kasım Pazar günü, Venüs Akrep’te ve para eviniz Kova’da Satürn’ün karesiyle başlıyor. Terazi, paranla iyi olabilirsin ama bugün tutumluluğun ustasısın. Bazı kıyafetleri tamir ediyor veya kendi domates sosunuzu yapıyor olabilirsiniz. Bir kuruşun gerçekten nasıl çimdikleneceği hakkında konuşmak için bir blog veya kendi video kanalınızı başlatarak tutumluluğunuzu profesyonel bir düzeye taşıyabilirsiniz.

8 Kasım Salı günü Boğa burcunda bir ay tutulması var ve Akrep güneşi Uranüs ile karşıt açıya yaklaşıyor. 1 Ağustos’ta Mars, Uranüs ve Kuzey Düğümü arasında bir kavuşum oldu. Bu, finansal hayatınızda değişiklikler olacağının bir işaretiydi. Gelişmekte olan bir gelir akışı olan Libra, sonunda meyvelerini vermeye başlayabilir. Özenle içerik oluşturmaya, çevrimiçi mağazanızı oluşturmaya veya video düzenleme becerilerinizi geliştirmeye çalışıyor olabilirsiniz. Artık kar görmeye başlayabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.