Terazi Haftalık Burç Yorumları (14 Kasım – 20 Kasım Haftası)

Terazi burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası için burç yorumları neler? Terazi burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 14 Kasım – 20 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 14 Kasım – 20 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Aşkı hissedebiliyor musun? Herkes yine senin zekana ve çekiciliğine aşık oluyor (başka neler yeni?) ve bu konuda utangaç olmamalısın. Hafta başlarken bir şeyler yapmak için popülerliğinizden yararlanarak tüm bu sevgiyi onlara geri gönderin. Arkadaşlarınızla iletişim kurmak için biraz sessiz zaman ayırdığınız için programınız hafta ortasında yavaş bir kaynamaya kadar soğuyabilir, ancak Cuma gününden hafta sonuna kadar, sürünün göz alıcı, sevimli pervasız lideri siz olacaksınız. Güvenle flört edin.


Terazi Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta cevaplar buluyorsunuz.

Hafta 13 Kasım Pazar günü, Merkür Akrep’te ve harcama evinizin İkizler’de geri giden Mars’a 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Belki de harcamada başın dönüyorsun. Terazi, beklenmedik ve planlanmamış bir harcamanın ortaya çıkması ve bütçenizi alt üst etmesi olasıdır. Bu faturayı kapatmak için çabalıyor olabilirsiniz. Acil durum fonunuz için çok şükür.

14 Kasım Pazartesi günü, Güneş Akrep burcunda ve para eviniz Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yapacak. Bazen kendinizi paranın enerjisiyle uyumlu hale getirerek finansal fırsatları kendinize çekebilirsiniz. Bol zihniyet, kaynakları kendinize çekmenize yardımcı olur. Bu, becerilerinizi ve kaynaklarınızı gözden geçirmek için iyi bir gün (bir iş bulmanıza veya size borç para vermenize yardımcı olabilecek kaç kişi tanıdığınız dahil). Terazi, bugün şükran günlüğünüze yazmak için iyi bir gün çünkü pozitif gelir akışını teşvik edebilir.


Terazi Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

*Çalın, çalın* Para sizi çağırıyor ve değer duygularınızı daha yüksek seviyelere taşıyor! Şansınıza, bu iki gezegenin bir araya gelip iç ve dış değer sektörünüzde sihir yarattığı 16 Kasım’da Merkür ve Jüpiter yanınızda. Bu artış, partnerinizle deneyimlemeye hazır olduğunuz yeni zirveleri iletmeye hazır hissetmenizi sağlayabilir.

Peşinde olduğunuz şey daha fazla paraysa, nereye yatıracaksınız? İlişkiniz hakkında konuşmak, işleri olumlu ve kapsamlı tutmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, ortak mali durumunuzla ilgili daha iyi bir programa ihtiyacınız olduğunu partnerinize iletmenin zamanı gelmiş olabilir. Enflasyon hepimizi vuruyor ve biraz daha fazla yardım istemek, özellikle ortak hedefleriniz varsa, kolaylıkla yapabileceğiniz bir şey.

Hafta geçtikçe, Akrep mevsiminin bu son günlerini içsel paradigmanızı değiştirerek geçirin. Bazılarınız, bir ağ bağlantısı, bir psikolog veya bazı blokları hareket ettirmeye yardımcı olabilecek, hayatınızda iç ve dış güvenlik yaratmaya yardımcı olabilecek bir ruhsal şifacı aracılığıyla cömert bir kaynaktan destek bulabilir. Sahip olduğunuz sevgili ile istediğiniz aşkı inşa edin ve kutsamaların üç kat geri gelmesini izleyin.


Terazi Burcu 14 Kasım – 20 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Sizi profesyonel ve finansal olarak güvende hissettirecek olan nedir, Terazi? Değerleriniz 13-14 Kasım Pazar gününden Pazartesi’ye kadar Akrep’te Merkür ve Venüs Oğlak’ta altmışlık Plüton olarak değişebilir. Altmışlıklar, maaşınız veya iş yerinizdeki otorite figürlerinin sizinle nasıl konuştuğu konusunda farklı hissedebileceğinizi gösteriyor. İşinizde istediğiniz veya ihtiyacınız olan şey de dönüşebilir. Bir çalışan olarak sunacak çok şeyiniz var, bu yüzden ilerledikçe konumunuzu değiştiren aydınlatıcı bir konuşma yapmak için bu altmışlıkları kullanın.

Merkür ve Venüs de Balık burcunda geri giden Jüpiter ile üçgen açı yapacağından, daha bol bir iş hayatına sahip olmak için pazarlık yapabilirsiniz. Neyi ayarlamak istediğiniz hakkında açık bir konuşma yapın, özellikle de iş yerinizdeki olağan rutininizi sürdüren programınıza veya alışkanlıklarınıza atıfta bulunuyorsa.

Neyse ki, konuşmanız Venüs ve Merkür hafta ortasında Yay burcuna girdiğinde patlayacak. Yay burcundaki Merkür onu bir sonraki seviyeye taşıyabilir, bu yüzden söylediklerinize dikkat edin. Bununla birlikte, Yay burcundaki Venüs, iş yerindeki herhangi bir etkileşimi hızlı bir şaka ve gürültülü bir kahkaha ile yumuşatabilir. Çalışmanızı yakın çevrenizde de yeni yerlere götürmeyi bekleyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.