Terazi Burç Yorumları 30 Kasım 2022

Terazi burcunun 30 Kasım 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 30 Kasım 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Kasım 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 30 Kasım 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 30 Kasım 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 30 Kasım 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Kasım 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve insanlarınız iyi geçiniyorsunuz ama işler her zaman daha iyi olabilirdi, değil mi? Birini oturun ve güzel bir uzun konuşma yapın. Kıvranmayacaklar ve bundan daha iyi arkadaşlar çıkabilirsin.


30 Kasım 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Onarımdan bakıma kadar, ilişkiler yapılacaklar listenizin en üstünde yer alır.


30 Kasım 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Balık burcunun ayı Yay burcunun güneşiyle kare açı yaparken, iş arkadaşlarınız arasındaki düzensizlik veya yetersizlik bu sabah içinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Başkalarının topu düşürdüğü yeri açıkça ifade etme isteği duyabilirsiniz, ancak nazik dürtmeler muhtemelen tam gelişmiş derslerden daha etkili olacaktır. Öğleden sonra, Luna kader düğümleriyle bağlantı kurduğunda, dönüşüm yolunuza yatırım yapmayı düşünün. Gün sona erdiğinde ve gökyüzümüzde bir t-karesi belirdiğinde gerginlik artacak, ancak ruhsal tarafınıza yaslanmak bu kozmik dalgaları aşmanıza yardımcı olabilir.


30 Kasım 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün ve yarın kozmik potansiyel veya dramla dolu. Aşk ve romantizmin tanrıça gezegeni ve aynı zamanda gezegen yöneticiniz olan tatlı Venüs, göklerin derinliklerinde dönerken, seks ve savaşın gezegeni olan yakalanması zor Mars’la tam bir karşıtlık içinde duracak. Mutlu ilişkiler içinde olanlar, aşklarını alevlendiren bir tutku aşısı hissedebilirler. Ancak sabit bir zeminde olmayanlar, sanki düşman ya da avmış gibi sevgililerinin peşinden koşarak öfkeye kapılabilirler. Enerjiyi sağlıklı ve topraklanmış bir şekilde geçirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


30 Kasım 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Adımlarında bir moral ile ilerle, Terazi. Balık burcundaki ilk çeyrek ay boyunca iş rutininizi gölgeleyen sağlıksız veya verimsiz alışkanlıkları bırakmanın zamanı geldi. Lovely Luna sizi artık profesyonel sağlığınıza hizmet etmeyen alışkanlıklardan, rutinlerden ve çevresel faktörlerden uzaklaştırıyor. Onunla savaşmak veya arabuluculuk yapmaya çalışmak yerine, bu ay akışına rahatlayın. Şimdi, en yüksek hayrınıza uygun daha iyi bir çalışma rutini benimsemek için ruhsal, duygusal ve fiziksel ipuçlarınızı sezgisel olarak dinleme zamanı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.