Terazi Burç Yorumları 28 Kasım 2022

Terazi burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 28 Kasım 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün işlerin nasıl ilerlediğini (veya ilerlemediğini) gördüğünüzde biraz hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz, ancak sakin olun ve olayların kendi kendine gelişmesine izin verin. Birkaç gün içinde çok daha iyi hissedeceksin!


28 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çatışma büyüyor — başınızı aşağıda tutun ve bunun dışında kalın. Merak etme.


28 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Kova burcundaki Ay kader düğümleriyle karşı karşıya gelirken, bugün etrafınızdakiler tarafından biraz desteklenmediğinizi hissedebilirsiniz. Bu kozmik iklim, güç mücadelelerini tetikleyebilir, ancak insanlar sizi gerçekten tehdit etmedikçe veya sizi kıskanmadıkça sizinle uğraşmazlar. Neyse ki, Ay ve Venüs arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde, akşam yaklaşırken en yakın arkadaşlarınız aracılığıyla istikrarı geri kazanacaksınız. Bu titreşimler, sizi günün erken saatlerinde bulmuş olabilecek herhangi bir dram hakkında en iyi arkadaşınıza hava atmak için mükemmeldir, bu nedenle en değerli arkadaşınızla bir telefon görüşmesi veya akşam yemeği planladığınızdan emin olun.


28 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın sakince nefes almaya çalışın Terazi. Herkes gergin hissedecek ve ateşlenecek! Savaşın ve saldırganlığın kızıl gezegeni Ateşli Mars, gökyüzünde tahribat yaratacak ve kozmik haberci gezegenimiz olan zihinsel Merkür’e stratejik bir saldırı başlatacak. Fikirler, vaatler ve uzun vadeli planlar etrafındaki çatışmalar, herkesin kanının aktığı bir anda suratınızda patlayabilir. Bu kötü davranışta bulunmayın ve bir iblis kılığına girmektense sakin, aklı başında ve adil olmaya çalışın. Bu, hasar kontrolü için bir yol olmasını sağlayacaktır.


28 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı becerileriniz ne kadar ileri gidebilir Terazi? Şu andan itibaren, oynayabileceğiniz birkaç profesyonel yolunuz ve fırsatınız olabilir. Seyahat, eğitim ve yeni bir deneyim kazanmayı içerebilir. Kova burcundaki Satürn, İkizler burcunda geri giden Mars’ı üçgen açı yaptığından, becerilerinizi geliştirirken sizi mutlu eden şeylere odaklanmak en iyisi olabilir. Şu anda bir arayış yerine diğerine karar vermek veya taahhütte bulunmak zorunda değilsiniz. Farklı fikirlerle oynayın ve profesyonel seçeneklerinizi denemekten korkmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.