Terazi Burç Yorumları 20 Kasım 2022

Terazi burcunun 20 Kasım 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 20 Kasım 2022 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Kasım 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 20 Kasım 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 20 Kasım 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 20 Kasım 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Kasım 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Son zamanlarda canını sıkan şey hakkında erken konuş. Kendinizi mızmız hissetseniz bile, birkaç fikri değiştirebilmelisiniz – hatta sorunu çözebilirsiniz!


20 Kasım 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Diğerleri, bu kadar etkileyici olma yeteneğinize hayran kalıyor – bu, söylediğiniz her şeye boyut katıyor.


20 Kasım 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Akrep güneşi Jüpiter ile tatlı bir alışverişi paylaştığı için yıldızlar bugün sağlığınıza yatırım yapmanızı isteyecek. Pazar mimozalarınızı organik bir meyve suyu karışımıyla değiştirmeyi düşünün, vücudunuzu önümüzdeki haftanın beklentisiyle besleyin. Bu arada ay, öğleden sonra Satürn ile faydalı bir bağlantı kurarak burcunuz aracılığıyla yolculuğuna devam ediyor. Bu kozmik iklim, toz toplayan yaratıcı veya kişisel projeler üzerinde çalışmak için idealdir ve eğlenirken verimliliğinizi bulmanıza yardımcı olur. Bu gece Luna Mars’a bir öpücük üflediğinde yıldızlar, tutkularının peşinden gitmeni isteyecek, bu yüzden seni ateşleyen insanlara veya etkinliklere yaslandığından emin ol.


20 Kasım 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu ay kesinlikle çalkantılı kozmik hava olsa da, bugün farklı bir melodi söylemenizi sağlayabilir, Terazi. Bunun nedeni, parlak ışığımız olan görkemli güneşin, güçlü Jüpiter ile neşeyle dans etmesidir. Herkesin morali son derece yüksek olacak ve herkesi sosyalleşmeye, dolaşmaya ve eşyalarını çalmaya teşvik edecek. Bu, ekstra özel bir şey yapmak için olağanüstü bir gün olabilir – bir sıcak hava balonuna binin, tüplü dalışa gidin, birlikte bir dağa tırmanın ya da sadece arzu ettiğiniz nesneye içinde fotoğraflarınızın olduğu bir madalyon verin. Bu, kalbine çok fazla sihir getirebilir.


20 Kasım 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşinizde tatmin olmak için neye ihtiyacınız var, Terazi? Akrep burcundaki güneş Jüpiter’i Balık burcunda retro yaparken, işin nereye gitmesi gerektiğini ve bunun neleri gerektirebileceğini anlamanın zamanı gelmiş olabilir. Şu andan itibaren, Jüpiter gerilemesi daha yansıtıcı bir durumu teşvik ettiğinden, işte ilerleyemeyebilirsiniz. Muhtemelen sinir bozucu olsa da, bu üçlünün bir işte neye ihtiyacınız olduğunu veya ne istediğinizi yeniden düşünmek için mükemmel bir zaman olduğunu görebilirsiniz. Bir rolde kalmanız için kendinizi güvende, güçlendirilmiş ve değerli hissettirecek şeyleri düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.