Terazi Burç Yorumları 19 Kasım 2022

Terazi burcunun 19 Kasım 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 19 Kasım 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Kasım 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 19 Kasım 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 19 Kasım 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 19 Kasım 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Kasım 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazen, diğer insanların ihtiyaçlarına o kadar sempatik değilsin. Bunu söylemek o kadar da iyi gelmeyebilir, ancak bugünün tamamen sizinle ilgili olduğunu söyleyebilirsiniz – bu nedenle yolunuza çıkan istekleri görmezden gelin.


19 Kasım 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Herkesin beklediği küçük bir konuşma olabilir, ancak derinlere inerseniz bağlantılar kurarsınız.


19 Kasım 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah burcunuzda ilerliyor, sezginizi ve popülerliğinizi artırıyor. Bu titreşimler, yıldızlar size mutluluk ve huzur getirmek için sıraya girerken kaprislere kapılmak ve kendinizi şımartmak için mükemmeldir. Luna, Merkür ve Venüs’e bir öpücük üflediğinde iyi hisler akmaya devam edecek ve sizi sosyalleşme havasına sokarken merakınızı artıracak. Arkadaşlık ve yeni bilgi için özleminizi gidermek için en iyi arkadaşlarınızdan biriyle yerel bir müzeye gitmeyi düşünün. Ancak gün sona erdiğinde ve Luna Chiron ile yüzleşirken öz bakımınıza odaklanmak isteyeceksiniz.


19 Kasım 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün potu karıştırma, Terazi. Bunun nedeni, seks, dürtü ve tutkunun kırmızı gezegeni olan güçlü Mars’ın, yukarıdaki cennetlerde, yanılsama gezegeni Neptün’ün zehirli atıklarıyla şiddetli bir şekilde çarpışmasıdır. Bu, gezinmek için çok rahatsız edici enerjiyi önceden bildirir. Şüphe, aldatma, yalanlar ve skandal, dişleri açık engerekler gibi her köşede olabilir. Hatta şu anda özellikle zayıf, güvensiz veya cesareti kırılmış hissedebilirsiniz. Kendinizi anın olumsuzluğuna ve toksisitesine kaptırmayın. Kimin ne düşündüğü veya senin hakkında ne söylediğinden bağımsız olarak, hepsinin altında iyi bir ruhun olduğunu unutma.


19 Kasım 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nasıl ilerlemeye devam edebilirsin, Terazi? Mars İkizler karesinde geri giderken Neptün Balık burcunda geri giderken, iş hayatınızda bir şeylerin değişmesi gerektiği giderek daha açık hale gelebilir. Neptün retrosu perdeyi kaldırırken, bazı alışkanlıklarınızın ve rutinlerinizin üretken olmadığını fark edebilirsiniz. Bu kare sırasında tutarlılık, verimlilik veya günlük programınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Özellikle kariyerinizde ilerlemek istiyorsanız veya yolculuğunuzda yeni fırsatlar yaşamak istiyorsanız ayarlamalar gerekli olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.